XTB
- nowicjusz123
- Stały bywalec
Ignoruj to i zaloguj sie ponownie ze starym haslemslawexs pisze:witam mam pytanie czy na tej platformie po skonczeniu sie 30dniowej wersji demonstracyjnej mozna zacza gre od nowa? gdyz u mnie po skonczeniu tych 30dni wyskakuje ponownie okno danych do zalozenia nowego rachunku gdzie sa wpisane wszystkie moje dane biorac przycisk DALEJ trzeba wybrac serwer gdzie jest tylko xtb-demo no i pisze prosze czekac rejestracja gdzie nic sie dalej nie dzieje ,kolo napisow LOGIN i Haslo sa czyste pola i nie da sie dalej kontynuowac.co jest nie tak?
Otworzyli się 40 pkt luką w dół, podczas gdy luka wig20 była 40 pkt ale w górę!! Przez 8 minut ich PLNCASH był notowany 80pkt poniżej wig20, a baza na FW20 a indeksem wachała się między 12-20 pkt na plus. Widać to na ich wykresie. Ciekaw jestem co się stało z otwartymi pozycjami zabezpieczonymi stop lossami 20 pkt poniżej wczorajszego zamknięcia!!!!!! W sumie to ogólnie z pozycjami.
Ja gram, ale nie czuję się desperatemturczy pisze:no bo kto gra na FW20 na xtb? jakiś desperat, sprawa była już poruszna.
Złodziejski spread i zupełnie niejasne ustalanie wartości instrumentu

efixpolska, saxobankkant06 pisze:Ja grałem (do czasu aż drugi raz zmienili formułę wyliczania) ala tylko do transakcji arbitrażowych. Dzisiaj to zaobaczyłem i dlatego pytam czy ktoś miał otwarte pozycje i co się z nimi stało? Tak przy okazji czy ktoś zna brokera który notuje nasz wig20 (tylko nie xtb)?
pips pipsowi nie równy