tylko spada:D

Miejsce, gdzie każdy może prowadzić swój własny dziennik gry na FX.
qba3
Gaduła
Gaduła

tylko spada:D

Nieprzeczytany post autor: qba3 »

Witam jakoś tak sobie gram od czasu do czasu na demko, ale nie mam motywacji żeby to usystematyzować więc wpłaciłem niewielka sumkę jako jakiś element motywujący no i postaram się czasem napisać jak mi idzie, wiem ze raczej za bardzo popularny dziennik to nie będzie (jeśli oczywiście przetrwa do jutra) no ale to tez zawsze powód żeby się trochę bardziej przyłożyć, jeśli chodzi o metodę to jedna para EU i jeden kierunek w moim przypadku short.
Big wheels keep on turning

Awatar użytkownika
FXWydafca
Stały bywalec
Stały bywalec

Witam,

Nieprzeczytany post autor: FXWydafca »

Cześć qba3,

Dobrze, że założyłeś dziennik. On pozwoli na kontrolę tego co robisz. Dobrze a nawet konieczne jest prowadzenie własnego osobistego dziennika z pozycjami (wszystkimi) jakie zająłeś. Ja zestawienie robię w Excelu (krótki opis co było dobrze, co źle, czy trzymasz się systemu, screen wykresu itd.) Zobaczysz, że to działa! Będziesz widział swoje błędy, niedociągnięcia a zarazem wyciągał wnioski i tradował coraz spokojniej, pewniej (w końcu masz system, dziennik, potwierdzenie swoich zagrań).

Napisz jak zajmujesz pozycję, co bierzesz pod uwagę przy otwieraniu pozycji krótkich. Będzie łatwiej komentować Twoje zagrania:)
Powodzenia!

ODPOWIEDZ