TeXs, mój Matrix
Tex na urlopie , więc zrobiło się cicho . w takim razie coś podrzucę .
Transakcja , choć nie zakończona to niezbyt udana . Wszedłem za wcześnie , a poza tym nie wiem czy nie cofnie się do podsuniętego sl'a , ponieważ mogłem zamykać na fibo 38 , ale tego nie zrobiłem myśląc ,że podejdzie jeszcze 15 pips w dół , a tu nic z tego ... Jednak patrząc na H4 zastanawiam się czy nie potrzymać tego jeszcze , chociaż już początek weekendu się zbliża .
Transakcja , choć nie zakończona to niezbyt udana . Wszedłem za wcześnie , a poza tym nie wiem czy nie cofnie się do podsuniętego sl'a , ponieważ mogłem zamykać na fibo 38 , ale tego nie zrobiłem myśląc ,że podejdzie jeszcze 15 pips w dół , a tu nic z tego ... Jednak patrząc na H4 zastanawiam się czy nie potrzymać tego jeszcze , chociaż już początek weekendu się zbliża .
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
TeXs grasz te wsparcia i opory bez żadnych innych potwierdzeń tylko na zasadzie zamiany oporu we wsparcie?
Certyfikaty i Zaświadczenia Potwierdzam rzetelność szkolenia każdy poziom. Dołącz do nas zostań autoryzowanym szkoleniowcem na terenie EU szczegóły na stronie http://piv.pivpiv.dk/
Wróciłeś....
Jak już to ktoś wspominał forum trochę uzależnia... U Ciebie widać tą pozytywną stronę uzależnienia
niech energia

Pomyślności w "skrobaniu"
Jak już to ktoś wspominał forum trochę uzależnia... U Ciebie widać tą pozytywną stronę uzależnienia
Na pewno będzie to dla Ciebie niezła frajda a dla nas czytających pewnie też się coś dobrego skapnieTeXs pisze:przy okazji może komuś pomogę

niech energia
TeXs pisze:wraca do Ciebie ze zdwojoną siłą

Pomyślności w "skrobaniu"
No nareszcieTeXs pisze:Mam ochotę trochę popisać Smile

Sam sprawdziłem i wiem co Mówisz bo dużo "wziąłem" od Ciebie, dzięki, Trzymaj tak dalejTeXs pisze:Czyniąc dobro dajesz upust swojej dobrej energii, która wraca do Ciebie ze zdwojoną siłą

Niezależnie od tego, czy spędzamy nasze życie śmiejąc się, czy płacząc (smucąc się) - to zawsze jest ten sam czas życia...