szkola-forex

Reklamy oraz linki do ciekawych miejsc w sieci zajmujących się rynkiem Forex.
boom
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: boom »

Cadermo pisze:
boom pisze:No nie , niewyczymam
Nie wytrzymam jak już :wink:
boom pisze:Nie wierzysz mi na słowo ?
My Ci wierzymy . Chodzi tylko o to by Twoje zarzuty jakoś uargumentować dowodami. Im więcej będzie dowódów tym szybciej Urbański przestanie mieć profity z tych oszustw.

Pytanie do kogoś obeznanego z prawem . Jest szansa ,że pójdziesz siedzieć?
hehe Ty mie nie ucz pisać jo ? :)

Ja jestem dość obeznany z prawem . To nie miejsce i czas żeby o tym mówić . Zostawmy to na później. Nie , nie pójdzie siedzieć , ale to nic , są gorsze kary . Zostawmy to teraz

boom
Stały bywalec
Stały bywalec

Little Scalper pisze:boom nie da sie ciebie czytać, powoli zaczynasz spamować.

raczej rozmowe prowadzisz z ludzmi ktorzy nigdy na szkoleniach nie byli i nie beda szli, to ze sebastian u to oszust kazdy wie i wiedzial duzo wczesniej niz ty o nim uslyszales wiec przestan pisac takie bzdury.
boom pisze:sam jesteś leszczem leszczu
to nie ja dałem sie zrobić w ... na szkoleniu.
boom pisze: Przez taką frajerską gadkę zwykłe wsioki wpadaja na pomysły na jakie wpadają
przez taka tępa gadke jaką prowadzisz wiecej szkodzisz jak pomagasz i jesli nie umiesz tego pojać to już trudno

ze wsi mozna sie wyprowadzic ale wsi z siebie nie ;)
Tempą gadkę ? Skoro wiedzieli wcześniej to po co ta gadka ??

Nie musze o tym rozmawiać i nie będę , Ty zastanów sie po czyjej stronie stoisz ?

Wysyłasz sprzeczne sygnały normalnie :)

Cadermo

Nieprzeczytany post autor: Cadermo »

Ja dodam jeszcze od siebie ,że ten Sebastian to głupi facet jest. Skoro oszukał tyle osób i w dodatku pokazuje gdzie dokładnie mieszka i jakim samochodem jeździ to łatwo jest go zlokalizować . Łatwo jest go namierzyć ,bo chłopak podał dzielnice na Tenaryfie znajdujące się blisko jego domu i w dodatku sam dom. Po 16 spróbuję to sprawdzić :wink: Już 2 razy udało mi się namierzyć budynek ze zwykłych zdjęć i kilku danych ,więc może i to nie będzie problemem.

boom
Stały bywalec
Stały bywalec

Little Scalper pisze:boom nie da sie ciebie czytać, powoli zaczynasz spamować.

raczej rozmowe prowadzisz z ludzmi ktorzy nigdy na szkoleniach nie byli i nie beda szli, to ze sebastian u to oszust kazdy wie i wiedzial duzo wczesniej niz ty o nim uslyszales wiec przestan pisac takie bzdury.
boom pisze:sam jesteś leszczem leszczu
to nie ja dałem sie zrobić w ... na szkoleniu.
boom pisze: Przez taką frajerską gadkę zwykłe wsioki wpadaja na pomysły na jakie wpadają
przez taka tępa gadke jaką prowadzisz wiecej szkodzisz jak pomagasz i jesli nie umiesz tego pojać to już trudno

ze wsi mozna sie wyprowadzic ale wsi z siebie nie ;)
I nie zwracaj mi więcej uwag proszę . Tu chodzi o PIENIĄDZE i nie ma opier..ania sie rozumiesz ?

Pewne rzeczy trzeba nazywać po męsku i po imieniu , jeśli chodzi o pięniądze .

Nie pomagam ? Szkodzę ? No prosze Cie ..

Dodano po 1 minutach:
Cadermo pisze:Ja dodam jeszcze od siebie ,że ten Sebastian to głupi facet jest. Skoro oszukał tyle osób i w dodatku pokazuje gdzie dokładnie mieszka i jakim samochodem jeździ to łatwo jest go zlokalizować . Łatwo jest go namierzyć ,bo chłopak podał dzielnice na Tenaryfie znajdujące się blisko jego domu i w dodatku sam dom. Po 16 spróbuję to sprawdzić :wink: Już 2 razy udało mi się namierzyć budynek ze zwykłych zdjęć i kilku danych ,więc może i to nie będzie problemem.
hehe , widze że też go nie lubisz , ale nie tędy droga kolego
"Nie trzeba jechać aż tak daleko" :)

boom
Stały bywalec
Stały bywalec

Little Scalper pisze:
boom pisze:Ty zastanów sie po czyjej stronie stoisz
po Twojej !

boom pisze:Skoro wiedzieli wcześniej to po co ta gadka ??
po zgooglowaniu 'szkoła-forex' temat ten pojawia sie na pierwszej stronie, wiec jesli ktos kiedys bedzie chcial sie wybrac na szkolenie a wczesnie zgoogluje to jest szansa że odpusci po przeczytaniu tego co tu jest :).
ok . Gitara ;)

Dagu

Nieprzeczytany post autor: Dagu »

Cadermo pisze:
My Ci wierzymy . Chodzi tylko o to by Twoje zarzuty jakoś uargumentować dowodami. Im więcej będzie dowódów tym szybciej Urbański przestanie mieć profity z tych oszustw.

nikla

chyba ze bronic go bedzie myszka miki

boom
Stały bywalec
Stały bywalec

Dagu pisze:
Cadermo pisze:

nikla

chyba ze bronic go bedzie myszka miki
i kaczor ze wsi :D

Dodano po 6 minutach:

ok ale bez polityki i żartów .
Spamuję ?

Co chcecie wiedzieć na temat szkoleń ?

Mógłbym pisać i pisać , ale zrobimy tak że po prostu pytajcie . ok ?

Dodano po 3 minutach:

A ty wsiok masz czas do końca tygodnia żeby sie określić i zachować jak człowiek . Nie będę dwa razy powtarzać .

Ludzie niedługo zaczną zgłaszać się po pieniądze i nie będziesz miał wstępu do kraju , Rozumiesz ?

Nie masz planu nie istniejesz ruło

Dodano po 29 minutach:

Rypali nas z róznych stron , praktycznie z każdej

A tu pewnego dnia , byle wsiok postanowił że wyrypie nas od środka

Nie ma mowy !
Ostatnio zmieniony 07 mar 2012, 11:14 przez boom, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
mikolaj2
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: mikolaj2 »

Kolego Boom - wyjaśnij mi dlaczego czujesz się oszukany? Dzięki świetnej akcji marketingowej zdecydowałeś się podjąć decyzję o udziale w szkoleniu organizowanym przez Pana Sebastiana Urbańskiego. Odpowiedz sobie sam lub tu na forum : czy wpłacając pieniądze miałeś gwarancję, że z dnia na dzień staniesz się milionerem? Podejrzewam, że nie - ewentualna umowa dotyczyła przekazania wiedzy np. o danej strategii. Czy otrzymałeś tą wiedzę? Podejrzewam, że tak - czyli teoretycznie szkolący wywiązał się z umowy.

W czym problem? Podejrzewam, że czujesz się rozczarowany i oszukany, że za tak nie wiele zapłaciłeś tak wiele. Mówi się trudno - następnym razem się głębiej zastanowisz zanim wydasz kasę na szkolenie u gościa, który reklamuje się na tle palm :-)

Założę się, że z prawnego punktu widzenia Pan Urbański wywiązał się z umowy dotyczącej szkolenia. Był wulgarny wobec Ciebie? Straciłeś dobre imię? Pozostaje Ci droga sądowa do uzyskania przeprosin, rekompensaty, etc. :-( Jednakże, że z góry możemy założyć, że będzie to droga przez mękę...

Awatar użytkownika
Cyb
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Nieprzeczytany post autor: Cyb »

boom - Obojętnie jak mocno jesteś zdenerwowany na forum obowiązują pewne zasady. Skoro tu przyszedłeś to przestrzegaj regulaminu. Wszelkie wulgaryzmy i obrażanie innych ( obojętnie kto by to nie był ) nie jest tu mile widziane.

boom
Stały bywalec
Stały bywalec

Cyb pisze:boom - Obojętnie jak mocno jesteś zdenerwowany na forum obowiązują pewne zasady. Skoro tu przyszedłeś to przestrzegaj regulaminu. Wszelkie wulgaryzmy i obrażanie innych ( obojętnie kto by to nie był ) nie jest tu mile widziane.
dobra spoko , a gdzie jest mój post szefie :)

Mniejsza z tym .

Jadę na urlop i mnie nie będzie

Pozdrawiam wszystkich

Muszę odpocząć :)

A ty wsioku pamiętaj że ja pamiętam !

Odpuszczone grzechy będą twoje jeśli przynajmniej jedna osoba ci wybaczy

Poczytaj poczytaj

A jak nie , to ludzie będą brać całymi garściami od ciebie

nie masz planu nie istniejesz

ODPOWIEDZ