szkola-forex

Reklamy oraz linki do ciekawych miejsc w sieci zajmujących się rynkiem Forex.
Awatar użytkownika
Robert B
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: Robert B »

co ja pacze?
a tak serio to mam nadzieje, ze ujawni sie wiecej takich osob jak boom, moze poznamy wreszcie prawde o slawny Sebastianie U.
"jutro to dziś - tyle że jutro" - S. Mrożek

boom
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: boom »

Robert B pisze:co ja pacze?
a tak serio to mam nadzieje, ze ujawni sie wiecej takich osob jak boom, moze poznamy wreszcie prawde o slawny Sebastianie U.
Nareszcie ktoś do mnie normalnie rozmawia

Dodano po 7 minutach:

Udało misie złapać kontakt z jednym absolwenntem szkoły forex ale niestety jak tylko mu dałem linki do amerykańskich i angielskich szkoleń tak świat po nim zaginął heh

nie odpisuje na maile . Ale go rozumiem , bo przecież chce robić pieniądze

Ps.
Dopiero się rozkręcam , jeśli mi nie pomożecie to zaburzę ten eko wdu..system

Awatar użytkownika
mikolaj2
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: mikolaj2 »

boom pisze:
A co Cie to obchodzi ?
Dodano po 2 minutach:
boom pisze:Ja tez mam prawnika i jestem przygotowany na wszsystko .

Pacz i sie ucz jak załatwia sie sprawy
Szczerze mówiąc jestem zażenowany poziomem wypowiedzi kol. Booma :-( Zrozum, że takim stylem wypowiedzi szkodzisz całej sprawie...

boom
Stały bywalec
Stały bywalec

mikolaj2 pisze:
boom pisze:
A co Cie to obchodzi ?
Dodano po 2 minutach:
boom pisze:Ja tez mam prawnika i jestem przygotowany na wszsystko .

Pacz i sie ucz jak załatwia sie sprawy
Szczerze mówiąc jestem zażenowany poziomem wypowiedzi kol. Booma :-( Zrozum, że takim stylem wypowiedzi szkodzisz całej sprawie...
. Zauważ jednak też , że takim stylem wypowiedzi traktuje wsiok swoich uczniów . Więc mi tu nie pedałuj tylko zachowuj się , jeśli cokolwiek chcesz z tego pojąć !

Cadermo

Nieprzeczytany post autor: Cadermo »

By_żyło_się_lepiej pisze:Mathias
Kim jest Mathias?

Awatar użytkownika
Microbi
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Microbi »

Cadermo pisze:Kim jest Mathias?
Mentor Seby :mrgreen:

boom
Stały bywalec
Stały bywalec

By_żyło_się_lepiej pisze:boom
SUck my dick ... jest spalony i pisaliśmy o tym wiele razy. Jakiś przykład jego freewebinarium chyba nawet wrzucałem gdzieś. Bądź jednak ostrożny bo Mathias tylko czycha na takie okazje ...
no to mów od razu a nie ja tu sie prodkukuje bez sensu

Jeszcze tylko słówko do wsioka . Te wsiok ! nie masz planu - nie istniejesz nie ? :) (twoje słowa)

A masz plan na wypadek takich jak ja ?
A masz plan na wypadek jak twoi absolwenici postanowią sie wybrać do ciebie na tą wichure tam ? :)

Było mnie ruło obrażać ...

Suck my big dick bitch !

Awatar użytkownika
admkowal
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: admkowal »

mikolaj2 pisze:Szczerze mówiąc jestem zażenowany poziomem wypowiedzi kol. Booma Zrozum, że takim stylem wypowiedzi szkodzisz całej sprawie...
A ja się zgadzam z tą wypowiedzią.

boom, naprawdę będzie lepiej jak postarasz się o jak najwięcej dowodów typu screeny z maili albo od niego z forum. (Może ktoś ze znajomych pomoże)

Spróbuj też opisać dokładnie co do Ciebie pisał i jak wami manipulował, bo takie osobiste wycieczki na nic się nie zdadzą. Pokrzyczysz trochę, czas swoje zrobi i temat zniknie.
its not what you trade its how you trade it
trading is waiting
--
więcej info na temat tradingu - strona www w profilu

AK

boom
Stały bywalec
Stały bywalec

admkowal pisze:
mikolaj2 pisze:Szczerze mówiąc jestem zażenowany poziomem wypowiedzi kol. Booma Zrozum, że takim stylem wypowiedzi szkodzisz całej sprawie...
A ja się zgadzam z tą wypowiedzią.

boom, naprawdę będzie lepiej jak postarasz się o jak najwięcej dowodów typu screeny z maili albo od niego z forum. (Może ktoś ze znajomych pomoże)

Spróbuj też opisać dokładnie co do Ciebie pisał i jak wami manipulował, bo takie osobiste wycieczki na nic się nie zdadzą. Pokrzyczysz trochę, czas swoje zrobi i temat zniknie.
No nie , niewyczymam . Nie wierzysz mi na słowo ? No to uwierz jemu . Bo widze że sie zastanawiasz ostro czy kupić kurs czy nie . Kupuj i sie nie oglądaj za siebie .

Nie będe Ci tu wykładów psychologicznych z marketingu robić . Do tego są książki . Poczytaj , poznaj marketingowe chwyty to zrozumiesz jak nami manipulował .

A co do tego zażenowanego czegoś , to powiem tak . Przez taką frajerską gadkę zwykłe wsioki wpadaja na pomysły na jakie wpadają .

Ci co to rozumieją to już to dawno rozumieją , a Ci co nie to raczej nigdy nie zrozumieją

Nie mam screenów i nie będe mmiał
nie o to chodzi !

Jeśli Ci np. coś smakuje to jaka jest Twoja naturalna reakcja ? Uśmiechasz się i mówisz dobre nie ?

No więc wyobraź sobie teraz że prawie wszyscy o jego szkoleniu nie mówą DOBRE

Niedługo wezmę młotek i przecinak żeby takim jak Ty to tłumaczyć

Nie obraź się ale mam wrażenie że jesteś " od niego "
Ostatnio zmieniony 07 mar 2012, 09:51 przez boom, łącznie zmieniany 1 raz.

Cadermo

Nieprzeczytany post autor: Cadermo »

boom pisze:No nie , niewyczymam
Nie wytrzymam jak już :wink:
boom pisze:Nie wierzysz mi na słowo ?
My Ci wierzymy . Chodzi tylko o to by Twoje zarzuty jakoś uargumentować dowodami. Im więcej będzie dowódów tym szybciej Urbański przestanie mieć profity z tych oszustw.

Pytanie do kogoś obeznanego z prawem . Jest szansa ,że pójdziesz siedzieć?

ODPOWIEDZ