szkola-forex

Reklamy oraz linki do ciekawych miejsc w sieci zajmujących się rynkiem Forex.
Awatar użytkownika
brother
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: brother »

Cadermo on pisał ogólnie jak Urbański postrzega ludzi nie miał na myśli ciebie.
Certyfikaty i Zaświadczenia Potwierdzam rzetelność szkolenia każdy poziom. Dołącz do nas zostań autoryzowanym szkoleniowcem na terenie EU szczegóły na stronie http://piv.pivpiv.dk/

boom
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: boom »

Tweester pisze:Boom: z ciekawości zapytam, czy kiedykolwiek widziałeś transakcję na żywo za realne pieniądze wykonaną przez urbańskiego? Czy całe te jego LTRY są robione na demo?
Siemasz

Przecież o tym pisałem chyba , tylko może nie w tym wątku hmm

Więc tak

Wiem że kusi was LTR ( mówię do zainteresowanych kursem )

LTR jest jest największym narzędziem do nauki i to nie podlega dyskusji .

Tylko że jak chcesz zarabiać na LTR to przede wszystkim system kóry Ci zapodaja to musi byś albo day trading albo scalp . Bo to co on robi to wygląda tak że pokazuje Ci kilka wykresów ( niekoniecznie musi się mylić , chodzi o ideee ltr`u) robi analize i martw sie sam . Jak cena dojdzie tu to sprzedajesz bla bla

On sam zastrzega się że nie jest day traderem nie ?
No więc o jakim LTR tu mowa ?
Chcesz płacić po kursie 500 PLN za analizy a co do wejść to musisz zdecydować sam . No czasem używa panelu rekomendacji, który dział jak francuskie wpółdoszóstej

Co z tego że ma panel rekomendacji i podaje Ci sygnały ? Jesteś sam z tym wszystkim

Odpowiadam na pytanie : Widziałem czasami tylko przez chwile jak raczył pokazać okno z Ninija trader .
Ale to chyba był o z dwa czy może trzy razy

Powtarzam
Idea LTR`u polega na tym że widzisz wszysko !
Widzisz wejścia , wielkość pozycji etc ., gość po prostu udawadnia Ci naocznie że zarabia i z tego żyje , a u niego tego nie zobaczysz
Ostatnio zmieniony 06 mar 2012, 20:21 przez boom, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
daromanchester
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Nieprzeczytany post autor: daromanchester »

Cadermo myślę że ostatnio za dużo "wojen" prowadzisz na forum z różnymi userami i jesteś już przewrażliwiony.
Tak jak napisał brother, wypowiedź ta odnosiła się do pana U. a nie do Ciebie.
Inna sprawa że sposób wypowiedzi boom jest dosyć chaotyczny i nie podobają mi się niektóre określenia.
Ale już raz uprzedzałem i więcej tego robić nie będę, najwyżej skończy się warnem a potem banem.
Nie mogę pozwalać na tego rodzaju słownictwo na forum, choćby nie wiem jakie uzasadnione powody miał do tego autor.
Od takich rzeczy są sądy, nas interesują tylko fakty a nie prywatne opinie.

Pozdrawiam
Darek
"Ekspert to taki człowiek, który popełnił wszystkie możliwe błędy w bardzo wąskiej dziedzinie" - Niels Bohr
"Każdy głupi może wiedzieć. Sedno to zrozumieć" - Albert Einstein

boom
Stały bywalec
Stały bywalec

Cadermo pisze:Niestety nie jestem tak obyty z różnymi terminami związanymi z rynkiem forex(korzystam tylko z tej wiedzy ,która mi się przydaje) i nie wiedziałem co to LTR. Myślałem tylko ,że to chat. Nigdy z tego nie korzystałem. Ale to nie powód ,żeby wyjeżdżać z obraźliwymi wyzwiskami.

Daję definicję prosto od Sebastiana :mrgreen: Jakby ktoś nie wiedział tak jak ja.
LTR ma na celu wprowadzenie praktycznego zastosowanie strategi na uczonej na kursie. Wielu pseudo inwestorów czy tez osób prowadzących kursy ( powiedziałbym 95%) potrafi analizować tylko historyczne wykresy i nie umie podjąć decyzji na żywo. W moim LTR zawsze podejmujemy decyzje na żywo i analizujemy na żywo wykresy, jeśli ktoś uważa, ze jest inaczej to na pewno nie uczestniczył w moim LTR. Ltr ma być doszlifowaniem strategi i służy przede wszystkim do nauki, analizując na żywo i podejmując decyzje z mentorem mamy możliwość zapytania co robimy złe jeśli decyzja przyniosła stratę! Nie zawsze mamy dobre decyzje gdyż ceny nie jesteśmy przewidzieć, możemy tylko odpowiednio się zabezpieczyć aby straty były jak najmniejsze ( MM) , Nie ma systemów działających w 100% a problem dla osoby początkujące jest to,ze każdą porażka to zwątpienie w system i przez to właśnie 95% osób traci na Fx, z powodu ciągłej zmieniania i polepszania strategi! ( na forach jest setki strategi i wskaźników, a jak myślicie ile osób z forów zarabia?? pewnie nie pomylę się o wiele jeśli powiem zero!)
Mógłbyś mi wyświadczyć przysługe i nie przypominać mi tej ściemy ? ;)

No ale trafiłeś w dziesiątkę

Kupa paradoksów które zrozumiesz po ZAPŁACENIU

Dodano po 2 minutach:
daromanchester pisze:Cadermo myślę że ostatnio za dużo "wojen" prowadzisz na forum z różnymi userami i jesteś już przewrażliwiony.
Tak jak napisał brother, wypowiedź ta odnosiła się do pana U. a nie do Ciebie.
Inna sprawa że sposób wypowiedzi boom jest dosyć chaotyczny i nie podobają mi się niektóre określenia.
Ale już raz uprzedzałem i więcej tego robić nie będę, najwyżej skończy się warnem a potem banem.
Nie mogę pozwalać na tego rodzaju słownictwo na forum, choćby nie wiem jakie uzasadnione powody miał do tego autor.
Od takich rzeczy są sądy, nas interesują tylko fakty a nie prywatne opinie.

Pozdrawiam
Darek
Możesz konkretnie powiedzieć co Ci się nie podoba ?
A wtedy postaram sie grzeczniej .

Chaotyczne ? Zgadzam się , bo ciężko z tego ułożyć historie jakąkolwiek

Pozdrawiam

Awatar użytkownika
daromanchester
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Nieprzeczytany post autor: daromanchester »

boom rozumiem że targają Tobą emocje i jak sobie tylko o nim pomyślisz to szlag cię trafia ale to forum czytają różne osoby i nie koniecznie chcą widzieć określenia w stylu wieśniak.
Po drugie nazywanie kogokolwiek oszustem bez wyroku sądowego kończy się z reguły tak samo.
Więc prawnik gościa napisze do naszego admina żeby zabezpieczyć te posty w celu wystąpienia na drogę sądową przeciwko Twojej osobie w związku z zniesławieniem lub pomówieniem.
I nie ważne kto ma racje, działa to jak cenzura prewencyjna i nic na to nie poradzimy.
A szkoda żeby ten wątek zniknął z Twojego powodu.
Pozdrawiam
Darek
"Ekspert to taki człowiek, który popełnił wszystkie możliwe błędy w bardzo wąskiej dziedzinie" - Niels Bohr
"Każdy głupi może wiedzieć. Sedno to zrozumieć" - Albert Einstein

boom
Stały bywalec
Stały bywalec

daromanchester pisze:boom rozumiem że targają Tobą emocje i jak sobie tylko o nim pomyślisz to szlag cię trafia ale to forum czytają różne osoby i nie koniecznie chcą widzieć określenia w stylu wieśniak.
Po drugie nazywanie kogokolwiek oszustem bez wyroku sądowego kończy się z reguły tak samo.
Więc prawnik gościa napisze do naszego admina żeby zabezpieczyć te posty w celu wystąpienia na drogę sądową przeciwko Twojej osobie w związku z zniesławieniem lub pomówieniem.
I nie ważne kto ma racje, działa to jak cenzura prewencyjna i nic na to nie poradzimy.
A szkoda żeby ten wątek zniknął z Twojego powodu.
Pozdrawiam
Darek
Rozumiem Darku i masz racje ,

Ale uwiez mi : nikt nie zamknie tego forum tylko dlatego że na to coś mówię wsiok .
Ja tez mam prawnika i jestem przygotowany na wszsystko .

Targają mną emocje ? Oczywiście . Ale Przygotowywałem się do tego dnia długo . I nie popuszcze . Wsiok jest wsiokiem i nasze dzieci muszą znać się na ludziach !

Nikt nie poszedł do więzienia za wsioka i nikt nie pójdzie

Przestań się bać . Ja wiem co to jest groźba karalna , obraza majestatu itd .

Wątek będzie kwitł , a wsiok gnił bo robi krzywde ludziom !
Nie wierzysz ? to kup u wsioka szkolenie . To zobaczysz

Z całym szacunkiem

Awatar użytkownika
Helium
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: Helium »

robi się ciekawie :D
Gółwnie elektronika :fuckyou2: :fuckyou2: :509: :516:

boom
Stały bywalec
Stały bywalec

Helium pisze:robi się ciekawie :D
Ja powiedziałem . Jak mnie zbanują to sami traćcie

Ludzie po prostu boja się przyznać do "złej" inwestycji , ale nie ze mną te numery

Targaja mną emocje ?

A jakbyś sie czuł jakby Twój własny brat wycyckał ( Znalazłem słowo zastępcze ) i nazwał Cię głupkiem co ?

W takim klimacie chcesz wychowywać swoje dzieci ??????

Awatar użytkownika
seba
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: seba »

boom pisze:Ja tez mam prawnika i jestem przygotowany na wszsystko .
a czy to znaczy ze planujesz "wstapic na droge prawna" ??
a jesli tak to bedzie to walka o zwrot pieniedzy, oskarzenie o oszustwa, oskarzenie za obraze, czy jeszcze o cos innego?

boom
Stały bywalec
Stały bywalec

seba pisze:
a jesli tak to bedzie to walka o zwrot pieniedzy, oskarzenie o oszustwa, oskarzenie za obraze, czy jeszcze o cos innego?
A co Cie to obchodzi ?

Dodano po 2 minutach:
seba pisze:
Pacz i sie ucz jak załatwia sie sprawy

ODPOWIEDZ