Taki żarcik

daromanchester pisze:Helium troszkę już przesadzasz i zaczynasz uprawiać argumentum ad personam.
Cechy osobiste danej osoby nie są przedmiotem tego postu więc nie wybiegajmy poza meritum sprawy.
boom ja z kronikarskiego obowiązku muszę zapytać czy masz jakieś dowody do poparcia swoich argumentów?
Jakieś printscreeny z korespondencji albo z jego forum. Oczywiście dane osobowe zamazane.
Uwierzytelniłoby to Twoją historię bo jak na razie jesteś nowo zarejestrowanym userem który po kimś tam jedzie bezkarnie.
Muszę Cię też poprosić o zmianę języka, może pan U. pozwala u siebie na forum odzywać się do innych ale my tutaj tego nie tolerujemy i nie chciałbym żeby to skończyło się warnem.
Tutaj pan U. ma wyrobioną opinię ale przy okazji takich postów zawsze mam mieszane odczucia czy to nie robota konkurencji.
Więc miło by było gdybyś mógł dla naszego świętego spokoju w jakiś sposób dowieść że uczestniczyłeś w jego szkoleniach.
Pozdrawiam
Darek
Załącznik czego konkretnie , żebyś uwierzył ??daromanchester pisze:boom możesz zamazać nazwisko i wrzucić jako załącznik.
Chodzi o to żeby uwiarygodnić Twoją historię na przestrogę innym.
Może dzięki Tobie ktoś zaoszczędzi czas, pieniądze i nerwy.
MAm to i zaraz zapodamboom pisze:Załącznik czego konkretnie , żebyś uwierzył ??daromanchester pisze:boom możesz zamazać nazwisko i wrzucić jako załącznik.
Proszę http://www.screencast.com/t/0fjtLy3V3cddaromanchester pisze:boom możesz zamazać nazwisko i wrzucić jako załącznik.
Jestem wiarygodny czy nie ? Prosze o odpowiedźdaromanchester pisze:boom możesz zamazać nazwisko i wrzucić jako załącznik.
Te ! A co ty wklejasz moje dokumenty na forum bez mojego pozwolenia co ? ?daromanchester pisze:Pozwolę sobie wkleić Twój screen poniżej po "naszemu" żeby pozostało na forum.
Myślę że teraz po uwiarygodnieniu Twoich słów rozmowa może dużo ciekawiej się prezentować.
Pozdrawiam
Darek