Witam
Czy czesto wam SL przeskakuje ?
Bo ja mialem wczoraj ustawione na 3315, a zlapalo 3319
Admiral Markets - Wątek II
- mysje_hood
- Gaduła
mt5 admiral
mam pytanie....gdzie szukać wszystkie pozycje....głownie chodzi mi o usd/pln na mt5 admiral demo. nie widze czy niema
witam
mam nastepujaca nurtujaca mnie sprawe
otworzylem pozycje na eurjpy (spread 6 pkt)
dajmy na to tak:
otowrzylem S przy poziomie 128,35
stop loss 128,48 czyli 13 pkt wyzej
Zdarzylo sie tak:
Cena doszla do poziomu 128,42, zamknelo mi pozycje, a straty naliczylo 19 pipsow.. Czy tak to wyglada, czy mam pisac o reklamacje?
mam nastepujaca nurtujaca mnie sprawe
otworzylem pozycje na eurjpy (spread 6 pkt)
dajmy na to tak:
otowrzylem S przy poziomie 128,35
stop loss 128,48 czyli 13 pkt wyzej
Zdarzylo sie tak:
Cena doszla do poziomu 128,42, zamknelo mi pozycje, a straty naliczylo 19 pipsow.. Czy tak to wyglada, czy mam pisac o reklamacje?
Taki urok "egzotyków"Cancer0s pisze: SL można ustawić 40 pipsów najmniej od ceny... to trochę niekomfortowe

Dodano po 3 minutach:
Wszystko w porządku. Popatrz na wykres tikowy i dodaj do tego spread, wyjdzie ci dokładnie to co wyszło.alwaro pisze: a straty naliczylo 19 pipsow.. Czy tak to wyglada, czy mam pisac o reklamacje?
Mam pytanie do użytkowników Admiral Markets.
Czy da się ustawić dwa zlecenia oczekujące z zaznaczeniem anulowania drugiego jeśli jedno się zrealizuje (OCO).
Mianowicie, jeśli chcę zagrać na wybicie z konsolidacji to czy jest możliwość ustawienia takiej kombinacji zleceń oczekujących, żeby efekt był następujący:
pierwsze zlecenie oczekujące: wejście powyżej konsolidacji + zdefiniowany SL i TP,
drugie zlecenie oczekujące: wejście poniżej konsolidacji + odpowiedni SL i TP,
jeśli dowolne zlecenie z tych dwóch się zrealizuje to żeby drugie zostało automatycznie anulowane
Pozdrawiam
Czy da się ustawić dwa zlecenia oczekujące z zaznaczeniem anulowania drugiego jeśli jedno się zrealizuje (OCO).
Mianowicie, jeśli chcę zagrać na wybicie z konsolidacji to czy jest możliwość ustawienia takiej kombinacji zleceń oczekujących, żeby efekt był następujący:
pierwsze zlecenie oczekujące: wejście powyżej konsolidacji + zdefiniowany SL i TP,
drugie zlecenie oczekujące: wejście poniżej konsolidacji + odpowiedni SL i TP,
jeśli dowolne zlecenie z tych dwóch się zrealizuje to żeby drugie zostało automatycznie anulowane
Pozdrawiam