Wybór brokera - platforma

Sprawy techniczne dotyczące poszczególnych platform handlowych.
Ziggy
Bywalec
Bywalec

Wybór brokera - platforma

Nieprzeczytany post autor: Ziggy »

Witam. Zacząłem ostatnio interesować się rynkiem forex. Od jakiegoś czasu grałem na wersji demo IDM trader. Tutaj pojawiają się pytania.

1. Czy jest to odpowiedni wybór ? Czy broker ten nie stwarza jakichś poważnych problemow, które mogłyby wpłynąć negatywnie na stan mojego rachunku ?

2. Zauważyłem, ze na platformie MT4 jest cos takiego jak Strategie, które zapewne ulatwiaja gre (na IDM z tego co widzę nie ma takiego czegoś o ile się nie mylę).

3. Załóżmy, ze chciałbym używać tej strategii: http://forex-strategies-revealed.com/tr ... egy-eurusd . Czy mam możliwość dokonania takich ustawień aby platforma automatycznie kupowała gdy spełniają się wymagania strategii i sprzedawała wtedy gdy jest to przez strategię wskazane ? Czy mam możliwość zrobienia takiego czegoś na platformie IDM ?

4. Ogólnie rzecz biorąc prosiłbym o polecenie mi dobrego brokera, który nie stwarza żadnych problemów, a jego platforma umożliwia to co zawarłem w punkcie 3.

Serdecznie pozdrawiam i bardzo proszę o rozwianie moich wątpliwości :)

Awatar użytkownika
Mighty Baz
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Mighty Baz »

takie rzeczy to tylko w erze!
Polecam tez wzięta wróżkę, lub wróża (jackowski jak znalazł)
DAYTRADER
powodzenia, kilometrow pips wam zycze

Ziggy
Bywalec
Bywalec

Nieprzeczytany post autor: Ziggy »

Co powiecie na Forex.com ? Można grać na platformie MT4, która z tego co widzę ma wszystkie opisane przeze mnie opcje (a więc programowanie strategii itp.)

Pozdrawiam.

ODPOWIEDZ