szulczas

Miejsce, gdzie każdy może prowadzić swój własny dziennik gry na FX.
Awatar użytkownika
szulczas
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: szulczas »

mandrejk ladnie wytrzymales na tej cofce... ja caly czas z tym walcze... czasami sie ratuje wychodzac z pokoju albo wylaczajac platforme ;)

Tu jest przyklad... udalo sie wbic na samej gorce kabla... nie wytrzymalem i zamknalem.. a teraz pewnie poleci w dol

wejscia w MT4 niestety na - 74p (ale tym sie nie przejmuje - to taka odskocznia ;)
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.

Awatar użytkownika
mandrejk
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: mandrejk »

szulczas pisze: czasami sie ratuje wychodzac z pokoju
he he właśnie tak zrobiłem w ostatnim przypadku :)

czasami działa czasami nie ale jak Masz na BE i ustawiasz TP na jakimś rozsądnym SR to jest duże prawdopodobieństwo, że dojdzie a tak to za szybko wychodziłem a bo się cofnie i mnie wywali.
Niezależnie od tego, czy spędzamy nasze życie śmiejąc się, czy płacząc (smucąc się) - to zawsze jest ten sam czas życia...

Awatar użytkownika
szulczas
Pasjonat
Pasjonat

Dukas 1xSL + 1xTP

Cadermo

Nieprzeczytany post autor: Cadermo »

Mam pytanko ,ale raczej ze strony technicznej .Czemu zamazujesz numer transakcji? Wiem ,że to real ,dlatego pytam tylko z ciekawości. :wink:
Ja nigdy nie zasłaniam ,dlatego to mnie zastanawia :wink:
Pozdrawiam

Awatar użytkownika
szulczas
Pasjonat
Pasjonat

Cadermo wiesz... ze wzgledu na to ze gram tak ogromnymi lotami ;) wole zeby US mnie nie namierzyl... bo maja specjalny program do namierzania...eheheh

szczerzonego..... szczerze ;)

edit

dukas ma w koncu wprowadzic w platformie mozliwosc wylaczania tych numerkow wiec bedzie spokoj... bo wiekszy burdel jest na wykresie gdby masz otwarta transkacje... a tu te numerki wyskakuja

Awatar użytkownika
szulczas
Pasjonat
Pasjonat

i tak do osranej smierci....

specjalnie powiekszylem zeby bylo widac wyjscie i w ktorym momencie polecialo do gory

ten kabel to z wczoraj bo zapomnialem wrzucic... duzo do gory nie polecialo ale pewnie bym zdejmowal na TP

Jako ciekawostka... na 10szt. SL - 7szt. wlasnie sie tak konczy

Awatar użytkownika
mandrejk
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: mandrejk »

Wczoraj jak i dziś jest b.dużo danych makro, ja nie gram robię sobie przerwę do poniedziałku może dłużej zobaczę, w każdym bąć razie jest za dużo danych i ruchy ceny są mało przewidywalne, dużo tzw. fałszywek, lepiej odpuścić niż stracić

http://pl.forexpros.com/economic-calendar/
Niezależnie od tego, czy spędzamy nasze życie śmiejąc się, czy płacząc (smucąc się) - to zawsze jest ten sam czas życia...

Awatar użytkownika
szulczas
Pasjonat
Pasjonat

mandrejk szczerze..... moge sie pobawic i powynajdywac jeszcze dziesiatki takich wejsc... czy dane... czy swieto... czy impreza okolicznosciowa w Katowicach... czy mecz Polski z Urugwajem.... czy -30st na dworzu.... jeden chu... j ;)

Oczywiscie moge zwiekszyc SL... ale problem pojawia sie z TP... ciezko mi sie przebic przez 20-25p (poprostu dochodzi do tego pulapu i cofka) Wiec postanowilem ze beda bral ruchy do ok. 20p i ok... bylbym z tego zadowolony

W momencie jak zwieksze SL do 15-20p to pojawi sie znowu kwestia R:R ... przy ok. 1:1 jednak ta skutecznosc jest wskazana....

i jak wspomnialem

" i tak do osranej smierci" ;)

Awatar użytkownika
arcio
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: arcio »

łączę się w bólu :wink:
jeden ruch za szybko...

Awatar użytkownika
brother
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: brother »

Szulczas musisz to przetrwać, ja też ostatnio mam czarną serię, ale mija trochę czasu i znowu myślisz co zrobić żeby wyjść na swoje.
Certyfikaty i Zaświadczenia Potwierdzam rzetelność szkolenia każdy poziom. Dołącz do nas zostań autoryzowanym szkoleniowcem na terenie EU szczegóły na stronie http://piv.pivpiv.dk/

ODPOWIEDZ