FinFX
FinFX
Witam,czy korzysta ktos z usług tego brokera.jeżeli tak ,prosze o opinie.Pozdro
"Możesz wierzyć w to , w co wierzyć postanowisz lecz nie oszukuj samego siebie ... gdyż tylko to , co czynisz świadczy o tym , w co naprawdę wierzysz"
"Szaleństwem jest powtarzanie tych samych czynności i oczekiwanie innego wyniku"
"Szaleństwem jest powtarzanie tych samych czynności i oczekiwanie innego wyniku"
Testowałem ich kiedyś bo się napaliłem na konta ze stałym spreadem (4 cyfry), niestety w czasie dużej zmienności i tak przełączają na variable (5 cyfr). Kasę za stratną w ten sposób pozycję mi oddali i wypłaciłem wszystko. Ogólnie oceniam ich pozytywnie, mimo że na danych się nie da grać. Support ok, mogą np. ustawić ci dźwignię większą niż oferują w standardzie na specjalne życzenie. Chyba są ECNem, a to konto fixed spread jest po prostu niewypałem.
A podobną praktykę z przełączaniem na zmienny spread ma ActivTrades, chociaż przy pierwszych zleceniach jest stały. No i oni w przeciwieństwie do FINFX nie chcieli mi wyrównać kasy za taką pozycję.
A podobną praktykę z przełączaniem na zmienny spread ma ActivTrades, chociaż przy pierwszych zleceniach jest stały. No i oni w przeciwieństwie do FINFX nie chcieli mi wyrównać kasy za taką pozycję.
psV,dzięki za info.Wiesz moze od kiedy oni istnieją.z tego ,co sie wczytałem ,to sa zarejestrowani w Kanadzie a cos obilo mi sie o uszy,że w Kanadzie nie ma dokładnych przepisów odnosnie brokerów forex.Wiesz cos moz ena ten temat/
Pozdro
Pozdro
"Możesz wierzyć w to , w co wierzyć postanowisz lecz nie oszukuj samego siebie ... gdyż tylko to , co czynisz świadczy o tym , w co naprawdę wierzysz"
Są z Finlandii: http://finfx.fi/index.php?page=contact&lang=eng
I tak jak mówisz, nie ma tam przepisów regulujących FX.
I tak jak mówisz, nie ma tam przepisów regulujących FX.
- GoWithTheFlow.
- Stały bywalec
No właśnie podobno, słabe informacje na stronie.
Tylko jedno PAMM na stronie, i słabo objaśniają zasady PAMM.
Ale coś ostatnio wszyscy namawiają by tam się przenieść, więc
tak badam różne informacje. Obsługa jest bardzo pomocna i
podają wszystkie potrzebne informacje, których na stronie nie
umieścili.
Tylko jedno PAMM na stronie, i słabo objaśniają zasady PAMM.
Ale coś ostatnio wszyscy namawiają by tam się przenieść, więc
tak badam różne informacje. Obsługa jest bardzo pomocna i
podają wszystkie potrzebne informacje, których na stronie nie
umieścili.
Każdy chce mieć pieniądze, ale pieniądze nie zawsze chcą każdego 

-
- Stały bywalec
http://www.forexfactory.com/showthread. ... 62&page=22marol21 pisze:probowal juz ktos wyplacac od nich pieniadze?
do poczytania