Trend Line Rules
Zaćmiło ,co prawda wczoraj była tylko jedna fajna okazja ,ale dzisiaj aż dwiemah1y pisze:albo mnie zacmilo albo od dwoch dni nie ma co grac na LT.
Edit: Chyba to tylko mnie zacmilo bo jak poprzelaczalem interwaly to jest kilka nawet ciekawych zagran. Nie wiem dlaczego szukam od dwoch dni eSek na M5 i M1.
Ehhh... moze jeszcze sie naucz.

Nie od razu kraków zbudowanomah1y pisze:Edit: Chyba to tylko mnie zacmilo bo jak poprzelaczalem interwaly to jest kilka nawet ciekawych zagran. Nie wiem dlaczego szukam od dwoch dni eSek na M5 i M1.
Ehhh... moze jeszcze sie naucz.

- Good Will Hunting
- Pasjonat
- Good Will Hunting
- Pasjonat
- Good Will Hunting
- Pasjonat
taka sytuacja jak tsunami może wystąpić o godzinie 11, 16, 23 od poniedziałku do piątku i jak walnie 1000 pipek to i SL tego nie obroni, także takich sytuacji nie biorę pod uwagę bo może wykończyć o każdej porze dnia i nicy ;pDamfry pisze:Ink. a zdarzenia losowe? Tsunami w Japonii wywołało spadek jena o 1000 pips w pare minut... gdyby były gwarantowane stopy to ok, ale ich nie ma, a rynek chodzi 24/7 i zawsze zareaguje na taką sytuacje
Luki istnieją przede wszystkim u brokera MM który nie jest otwarty 24/7 także jeśli analiza jest dobra, i mamy TP większe niż 10 pipek to "luka" nam nie straszna. ponieważ skalpować i zostawiając skalpa na weekend się nie da ;pCadermo pisze:Damfry dobrze mówi. Mi też chodziło o luki weekendowe.
natomiast inwestując nie widzisz weekendów
- Good Will Hunting
- Pasjonat