Trend Line Rules

Miejsce, gdzie każdy może prowadzić swój własny dziennik gry na FX.
Awatar użytkownika
mah1y
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: mah1y »

albo mnie zacmilo albo od dwoch dni nie ma co grac na LT.
Edit: Chyba to tylko mnie zacmilo bo jak poprzelaczalem interwaly to jest kilka nawet ciekawych zagran. Nie wiem dlaczego szukam od dwoch dni eSek na M5 i M1.
Ehhh... moze jeszcze sie naucz.

Cadermo

Nieprzeczytany post autor: Cadermo »

mah1y pisze:albo mnie zacmilo albo od dwoch dni nie ma co grac na LT.
Edit: Chyba to tylko mnie zacmilo bo jak poprzelaczalem interwaly to jest kilka nawet ciekawych zagran. Nie wiem dlaczego szukam od dwoch dni eSek na M5 i M1.
Zaćmiło ,co prawda wczoraj była tylko jedna fajna okazja ,ale dzisiaj aż dwie :D Także tak w normie :wink: Pozdrawiam
mah1y pisze:Edit: Chyba to tylko mnie zacmilo bo jak poprzelaczalem interwaly to jest kilka nawet ciekawych zagran. Nie wiem dlaczego szukam od dwoch dni eSek na M5 i M1.
Nie od razu kraków zbudowano :D Ja zawsze w czwartki po 16 powtarzam sobie wszystkie screeny materiały ,oglądał jakbym zagrał z perspektywy czasu . To pomaga strasznie ,bo człowiek się dodatkowo uczy. I co lepsze to daje rezultaty ,bo dawno nie zrobiłem błędu ze swojej winy. Jeśli wpadło SL to z winy Pana Forexa :wink: Analiza swoich ruchów bardzo się przydaje! Pozdrawiam po raz drugi :D

Awatar użytkownika
Good Will Hunting
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Good Will Hunting »

Dzisiaj też był fajny trade na LT, przed chwilą właściwie:

Obrazek
Wolałbym umrzeć niż przegrać.

Nie pisz do mnie PW ponieważ mam bana. Pisz na skypie.

Awatar użytkownika
mah1y
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: mah1y »

dzisiaj juz nie gram, ale mam postanowienie na kolejny tydzien: czesciej patrzec na wyzsze interwaly, nie tylko na M1!
teraz widze swietne zagrania na wyzszych interwalach na L a ja jak baran na M1 zaklinalem zeby wykres lecial w dol.

Awatar użytkownika
basketmat
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: basketmat »

Niestety mój sygnał nie zadziałał tak, jak sobie to wyobrażałem, ale przez moje gapiostwo i tak siedzę w esce :)

Złoto daje nam kolejną szansę do zarobku. Zobaczymy co z tego będzie :wink: :wink: :wink:
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Pozdrawiam

Awatar użytkownika
Good Will Hunting
Pasjonat
Pasjonat

basketmat jaki masz spread na złocie?

Awatar użytkownika
Good Will Hunting
Pasjonat
Pasjonat

Czyli jeśli otworzysz pozycję w środę o godzinie 13:14 to w Japonii nie może być tsunami? Ludzie zawsze myślą, że ich tragedie nie mogą dotknąć... zgubne złudzenie :)

Awatar użytkownika
Ink.
Moderator
Moderator

Nieprzeczytany post autor: Ink. »

Damfry pisze:Ink. a zdarzenia losowe? Tsunami w Japonii wywołało spadek jena o 1000 pips w pare minut... gdyby były gwarantowane stopy to ok, ale ich nie ma, a rynek chodzi 24/7 i zawsze zareaguje na taką sytuacje :)
taka sytuacja jak tsunami może wystąpić o godzinie 11, 16, 23 od poniedziałku do piątku i jak walnie 1000 pipek to i SL tego nie obroni, także takich sytuacji nie biorę pod uwagę bo może wykończyć o każdej porze dnia i nicy ;p

Awatar użytkownika
Ink.
Moderator
Moderator

Nieprzeczytany post autor: Ink. »

Cadermo pisze:Damfry dobrze mówi. Mi też chodziło o luki weekendowe.
Luki istnieją przede wszystkim u brokera MM który nie jest otwarty 24/7 także jeśli analiza jest dobra, i mamy TP większe niż 10 pipek to "luka" nam nie straszna. ponieważ skalpować i zostawiając skalpa na weekend się nie da ;p
natomiast inwestując nie widzisz weekendów

Awatar użytkownika
Good Will Hunting
Pasjonat
Pasjonat

Niestety żaden ze sprawdzonych brokerów nie oferuje już takiej możliwości. Sam się kiedyś interesowałem tematem.

ODPOWIEDZ