forex w usa

Tu można dyskutować o wszystkich sprawach związanych z rynkiem Forex.
Awatar użytkownika
Esco
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Nieprzeczytany post autor: Esco »

marol21 pisze:Na Forexie uzywam tylko i wylacznie PA dlatego potrzebuje brokera ktory da mi mozliwosc zastosowania dzwigni co najmniej 1;100.
A jaki związek ma dźwignia z PA?
marol21 pisze:tak na marginesie mam nadzieje ze przypuszczenia zz sa bledne i regulacje CFTC nie dotkna wiekszej ilosci panstw
Centralizacja i regulacja jest nieunikniona. Za 10 lat niemal na pewno podobne regulacje będą w większości państw. Przede wszystkim mam tu na myśli dźwignię i ograniczenia kapitałowe przy zakładaniu konta.

Przecież to co się teraz dzieje z kontami od 5$ zakrawa o kpinę.

Awatar użytkownika
marol21
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: marol21 »

chodzi o skalpowanie lapiesz 10 - 40 pipsow i zamykasz. Przy takiej strategii lepiej uzywac dzwigni 1;100 niz 1;50.
A co zlego w kontach za 5 dolcow? tacy ludzie na 99.9% przegrywaja w pierwszym miesiacu. Wiecej w puli :twisted:
"Zeby wygrac trzeba grac!" - Totalizator Sportowy

Awatar użytkownika
DigitalSmoke
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: DigitalSmoke »

marol21 pisze:znacie jakiegos brokera ktory nie jest regulowany i akceptuje osobnikow z usa? szukam ECN bo MM to samobojstwo. Na Forexie uzywam tylko i wylacznie PA dlatego potrzebuje brokera ktory da mi mozliwosc zastosowania dzwigni co najmniej 1;100.
tak na marginesie mam nadzieje ze przypuszczenia zz sa bledne i regulacje CFTC nie dotkna wiekszej ilosci panstw
Wysłałem Ci na Priv. Powodzenia !

Greenhaze
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Greenhaze »

marol21 pisze:chodzi o skalpowanie lapiesz 10 - 40 pipsow i zamykasz. Przy takiej strategii lepiej uzywac dzwigni 1;100 niz 1;50.
A co zlego w kontach za 5 dolcow? tacy ludzie na 99.9% przegrywaja w pierwszym miesiacu. Wiecej w puli :twisted:
Jesli grasz z uzyciem MM to dzwignia 1:50 powinna Ci spokojnie wystarczyc na niskich interwalach wiec nie rozumiem tego czepialstwa.

"Brokerzy MM to samobojstwo" - moze warto juz wyjsc z tych skostnialych schematow. Sa dobrzy brokerzy MM jak i kiepscy ECN.

zz
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: zz »

Chcialbym otworzyc konto na dukascopy. Jak moge to zrobic bedac w usa?
Pamiętaj o tych nowych regulacjach... od 2013 roku..
http://biznes.onet.pl/amerykanskie-praw ... rasa-detal

Pozdro.
Bazylea III reforma finansowa staje się skuteczne,
W ostatnich miesiącach Grupa CME i innych operatorów walut zauważyć rosnącą aktywność banku w kontraktach futures lub podobnych produktów

ODPOWIEDZ