Widzieliście licznik postów - coś się zepsuło. Godzinę temu było 100K teraz prawie 125K.
u Mighty BAZ'a - bistro caffe - nie tylko o dobrej kawie
- Mighty Baz
- Pasjonat

- c_e_r_v_u_s
- Stały bywalec

-
Vindykator
To już chyba czas otwierać ten serwis Mighty ZULUc_e_r_v_u_s pisze:taaa ... jeszcze brakuje postów w stylu właśnie wszedłem w buy ze względu na bla bla bla ... TP 1.3777 SL 1.3666 RR 1:25Mighty Baz pisze:jak piszecie ile zarabiacie wtedy zwieksza sie ilosc wejsc.wtedy bijemy rekordy
Bardziej mnie niepokoi Paulson niż H4 - jeżeli Paulson zaczyna mówić o kupowaniu złota to znaczy że potrzebuje dużą ilość frajerów żeby je odkupiła od niego jak najdrożej. Tak jak to było w Sierpniu zeszłego roku.Mighty Baz pisze:ups...oznacza tylko poważne kłopoty, pierwszy symptom by uciekać z euro.259 pisze:
Od jakiegoś czasu złoto "odkleiło" się od edka, Może Paulson pomógł? Parę dni temu wręcz wzywał do kupowania złota - nic dziwnego, on ma go chyba najwięcej. Trzeba zacząć uważać...
edit: ale bym sie nie podniecal tak wzrostem na zlocie, bo to jest up z h4 tylko do max 1.7520
Dlatego mówiłem, że trzeba zacząć uważać.
Oczywiście chwilę to potrwa zanim rozpocznie się wyprzedaż - raczej tygodnie niż dni.
35 tysięcy wejść w przeciągu kilku godzin? Ponad 26% w przeciągu jednego dnia? Coś jest nie tak.
Jakże często ludzie mają już gotową opinię zanim zdążą pojąć istotę rzeczy.
A gdy już ta istota w pełni do nich dotrze, jakże często muszą zmagać się z konsekwencjami swojej opinii ;-)
A gdy już ta istota w pełni do nich dotrze, jakże często muszą zmagać się z konsekwencjami swojej opinii ;-)
- Mighty Baz
- Pasjonat

e spoko, ktos jeszcze pisze ten serwis. Zatem jest szansa na puszczanie sygnałów, a nie bąków po kątachBartGDA pisze:
To już chyba czas otwierać ten serwis Mighty ZULUkasa popłynie aż miło
na złocie juz potencjał na spadek, choc jest troche miejsca jeszcze na up do 1.7568. Sadziłem, że zatrzyma sie na s/r. PBE?
DAYTRADER
powodzenia, kilometrow pips wam zycze
powodzenia, kilometrow pips wam zycze