w związku z tym, że mnie bawią raczej krótkie trade to poniżej szybkie 20p
Trend Line Rules
od czasu naszej ostatniej rozmowymandrejk pisze:TeXs, od kiedy taki skromny się Zrobiłeś?TeXs pisze:w związku z tym, że mnie bawią raczej krótkie trade to poniżej szybkie 20p
również wracam do podstaw
dwa, trzy krótkie trady na dzień i koniec "harówki" na rynku (pracuję aby cieszyć się życiem a nie aby gapić się cały dzień w ekran)
...i tak Trzymaj, ja dziś trzy wejścia i trzy wtopy -16p jakoś się nie mogę ogarnąć się po weekendzieTeXs pisze:od czasu naszej ostatniej rozmowymandrejk pisze:TeXs, od kiedy taki skromny się Zrobiłeś?TeXs pisze:w związku z tym, że mnie bawią raczej krótkie trade to poniżej szybkie 20p
również wracam do podstaw
dwa, trzy krótkie trady na dzień i koniec "harówki" na rynku (pracuję aby cieszyć się życiem a nie aby gapić się cały dzień w ekran)
Niezależnie od tego, czy spędzamy nasze życie śmiejąc się, czy płacząc (smucąc się) - to zawsze jest ten sam czas życia...
Jak widać piknie przeszli xx52 i doszliśmy prawie do 82. Na tą chwilę chciałbym zobaczyć następująca sytuację. Robimy podjazd do 82 (przebicie lekkie możliwe i od tego momentu poszukiwanie LT na spadki. Pójdą Lki - pewnie nie zagram. Nic to czekamy.
Szukam górek poniżej 82 a piknie by było jakbym znalazł taką poniżej 63
Oczywiście pytanie czy ruchy będą jeszcze dziś:
All Day USD
Bank Holiday
Szukam górek poniżej 82 a piknie by było jakbym znalazł taką poniżej 63
Oczywiście pytanie czy ruchy będą jeszcze dziś:
All Day USD
Bank Holiday
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Górne ograniczenie.
na tym TF trend lepiej pokazuje kanał regresji.
Używacie takich "wynalazków"?

na tym TF trend lepiej pokazuje kanał regresji.
Używacie takich "wynalazków"?

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Ostatnio zmieniony 20 lut 2012, 14:02 przez Esco, łącznie zmieniany 1 raz.