Nie spinaj się tak, zadałem proste pytanie. Rozumiem, że zabrało ci to trochę czasu i nie wiedziałeś od razu jak wyznaczać PZ.Shadi pisze:Zamiast zadawać durne pytania, zacznij rysować LT i patrzeć na czas. Tzn zmuszać Ciebie nie będę. Podpowiadam tylko.
Trend Line Rules
Certyfikaty i Zaświadczenia Potwierdzam rzetelność szkolenia każdy poziom. Dołącz do nas zostań autoryzowanym szkoleniowcem na terenie EU szczegóły na stronie http://piv.pivpiv.dk/
Macie talent w zadawaniu mało ważnych pytań - nie wiem skąd to się bierze.brother pisze: Nie spinaj się tak, zadałem proste pytanie. Rozumiem, że zabrało ci to trochę czasu i nie wiedziałeś od razu jak wyznaczać PZ.
Od początku zabawy na czystych wykresach zauważyłem że nie da się na dwie strony bawić. W przeciwieństwie do Ciebie zadałem sobie pytanie dlaczego.
Odpowiedź była w czasie.
No ale nic to - idę dalej się pospinać, a Ty zastanawiaj się czemu kolejne SD czy LT Ci nie podziałało

Oj Shadi Shadi, nerwus jesteś, jak już się włączyłeś do dyskusji to pomóż chłopakom znaleźć jakieś fajne rozwiązanie, wiesz dobrze, że pipsów starczy dla każdego 

Forex to nieograniczone źródło pieniędzy, które wystarczy umieć podnieść !
“Jeśli nie ustalasz celów dla siebie, jesteś skazany na pracowanie przy osiąganiu celów kogoś innego.”
“Jeśli nie ustalasz celów dla siebie, jesteś skazany na pracowanie przy osiąganiu celów kogoś innego.”
Riddle właśnie o to chodzi "zapomniał wół jak cielęciem był". Nie musi pisać jak, tylko niech się nie naśmiewa, że to taki banał.riddle pisze:Oj Shadi Shadi, nerwus jesteś, jak już się włączyłeś do dyskusji to pomóż chłopakom znaleźć jakieś fajne rozwiązanie, wiesz dobrze, że pipsów starczy dla każdego Very Happy
Certyfikaty i Zaświadczenia Potwierdzam rzetelność szkolenia każdy poziom. Dołącz do nas zostań autoryzowanym szkoleniowcem na terenie EU szczegóły na stronie http://piv.pivpiv.dk/
Ciekawe teorie wysuwacie.
Jak mi szło - wielu pisało i rozmawiało
Jak przestało mi iść - koledzy poszli w pizdu.
Jak mi zajebiście idzie co do wyznaczania SR - nagle przypominają sobie.
Nikt mi tego nie pokazał. Zaobserwowałem to sam, ale jak mówię od parunastu postów abyście patrzyli na czas to ciekawe ile osób to zrobiło.
Kto z Was wrzucił swoje trade-y i poobserwował wykresy z podglądem na czas?
Jeden ? dwóch? Myślę że żaden. Tylko daj, pokaż, powiedz. Śmieszne jest to że jak samemu się pomocy chciało to mało kto odpisał. Do dziś niektórzy pewnie jeszcze micro - aby porozmawiać na skype - nie zakupili.
JESZCZE RAZ POWIEM:
SR-y są dynamiczne.
Ruch nie zmienia się ot tak co 30 pips.
Patrzcie na czas.
Kierunek szukajcie z LT.
Jak mi szło - wielu pisało i rozmawiało
Jak mi zajebiście idzie co do wyznaczania SR - nagle przypominają sobie.
Nikt mi tego nie pokazał. Zaobserwowałem to sam, ale jak mówię od parunastu postów abyście patrzyli na czas to ciekawe ile osób to zrobiło.
Kto z Was wrzucił swoje trade-y i poobserwował wykresy z podglądem na czas?
Jeden ? dwóch? Myślę że żaden. Tylko daj, pokaż, powiedz. Śmieszne jest to że jak samemu się pomocy chciało to mało kto odpisał. Do dziś niektórzy pewnie jeszcze micro - aby porozmawiać na skype - nie zakupili.
JESZCZE RAZ POWIEM:
SR-y są dynamiczne.
Ruch nie zmienia się ot tak co 30 pips.
Patrzcie na czas.
Kierunek szukajcie z LT.
I jeszcze wejście z LT na odbicie. Znowu braknie?:) Oby tylko wyrobili się z L bo czasu powoli brak.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Ostatnio zmieniony 20 lut 2012, 11:39 przez Shadi, łącznie zmieniany 1 raz.
Czytamy. czytami i wielkie dzieki za wasze rady panowie.Little Scalper pisze:hahaShadi pisze:Jak mi szło - wielu pisało i rozmawiało
Jak mi zajebiście idzie co do wyznaczania SR - nagle przypominają sobie
To teraz im pokaż jaki z ciebie dobry tader i niech żałują
dobrze że te wskazówki są szczere.
Pisałem już o potwierdzeniach o czasie o s/r ale nikt tego chyba nie czyta.
Problem w tym ze jak sie jest nowym to emocje odgrywaja najwieksza role i nawet jesli ktos daje takie dobre rady to ciezko jest je ogarnac i stosowac sie TYLKO do nich bo wszedzie widac okazje na szybki zarobek (czyt. strate).