System MAX (scalping)

Jeżeli masz pomysł lub używasz ciekawego systemu albo strategii gry, opisz ja tutaj.
Awatar użytkownika
Darkey
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Darkey »

T-REX pisze:Nie podoba mi się w jaki sposób traktuje ludzi na forum, ludzi od których niejednokrotnie uczył się wcześniej.
Skoro się uczył to pewnie i więcej wie na temat tych systemów / ludzi, a teraz tak spójrz obiektywnie na dyskusje w które się wdawał, bo jak to mówią w każdej bajce trochę prawdy jest. I o ile wejście co do pipsa na LT się zdarza czasem tak wejście ridery mnie rozwaliło pips pod minimum :D i nie wiem czy to błazenada w celach marketingowych czy co ? Jakie jest twoje zdanie w tej kwestii? Dodam jeszcze że dzięki dziennikowi podbił serca nowych co to krzyczą jaką robotę on tu nie robił teraz to widać dla których był gwiazdką i jak cierpią. A temat o LT pewnie niebawem się pojawi jak ktoś tylko zechcę otworzyć.
“Obstacles can’t stop you. Problems can’t stop you. Most of all, other people can’t stop you. Only you can stop you.”J. Gitomer
"Otwórz oczy, pajacu." Sokrates

Awatar użytkownika
T-REX
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: T-REX »

Darkey pisze:
T-REX pisze:Nie podoba mi się w jaki sposób traktuje ludzi na forum, ludzi od których niejednokrotnie uczył się wcześniej.
Skoro się uczył to pewnie i więcej wie na temat tych systemów / ludzi, a teraz tak spójrz obiektywnie na dyskusje w które się wdawał, bo jak to mówią w każdej bajce trochę prawdy jest. I o ile wejście co do pipsa na LT się zdarza czasem tak wejście ridery mnie rozwaliło pips pod minimum :D i nie wiem czy to błazenada w celach marketingowych czy co ? Jakie jest twoje zdanie w tej kwestii? Dodam jeszcze że dzięki dziennikowi podbił serca nowych co to krzyczą jaką robotę on tu nie robił teraz to widać dla których był gwiazdką i jak cierpią. A temat o LT pewnie niebawem się pojawi jak ktoś tylko zechcę otworzyć.
Nie jestem ekspertem ale porównujemy dwa wykresy brokerów MM. Na każdym świeczki mogą być inne, co do tego chyba się zgodzisz. Oczywiście najważniejsze wg. mnie jest zachowanie Cadermo po fakcie.Jest co najmniej dziwne i nie stawia go w dobrym świetle. Jak sądzę zadziałał efekt Boga - jestem tak zajebisty, ludzie proszą o więcej, nie mogę popełnić błędów więc zagnijmy nieco czasoprzestrzeń. Problem w tym, że GWH robił kiedyś to samo (zdaniem wielu mądrzejszych ode mnie traderów). Przy okazji: zgrzyty między obydwoma panami zaczęły się trochę wcześniej, w ich wyniku GWH zamknął pewien komercyjny projekt, i to było (moim zdaniem) główną przyczyną dalszych ataków i prowokacji GWH. Resztę dokonała urażona ambicja obu i podświadoma chęć bycia guru Cadermo. Całość można by było wyjaśnić paroma privami, przyznać się i przeprosić ( kto jeszcze zna takie słowa?) zostałby (mimo wszystko) fajny dziennik mobilizujący wielu ludzi do pracy. Zdaje się że to teraz rzadkość na tym forum Ale tak to jest jak zaczynamy sobie udowadniać kto ma dłuższego. Mam nadzieję, że mój subiektywny punkt widzenia też wniesie trochę do sprawy. Jeśli droga do sukcesu na forexie wiedzie szlakiem GWH to raczej niepisane jest mi zostać milionerem. Może dlatego, że mam jakieś obce temu panu zasady. Być może świadczące o tym żem zwykły baran.

PS kolego GWH nie mam czasu na czytanie twoich PW bo walą do mnie drzwiami i oknami ludzie którzy chcą poznać zasady systemu MAX.Robisz naprawdę dobrą robotę! Pod Twoją nieobecność pozwolę sobie trochę tu pogospodarzyć wysyłając ciekawych do autora systemu. Mam nadzieję, że trochę Cię to odciąży, proponuję spacer z dziewczyną. Ja idę robić sushi więc przepraszam ale nie odczytam dzisiaj Twoich wiadomości. Taka trochę nauka konsekwencji której mi brakuje. Wierz mi lub nie: to bardzo trudne :509:

Pozdrawiam gorąco
Prawdziwa głupota zawsze pokona sztuczną inteligencję

Awatar użytkownika
Darkey
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Darkey »

Kiedyś mnie nie było to nie wiem co się działo :) mam wgląd tylko na obecną sytuację, dawne raczej mnie nie interesują gdyż straciły na aktualności.
T-REX pisze:zostałby (mimo wszystko) fajny dziennik mobilizujący wielu ludzi do pracy

T-REX otwórz taki dziennik i coś mi się wydaje że ruch będzie sam mogę coś wrzucić jak wypatrzę, umarł król niech żyje król :) zasady na forum są to się będzie kręciło większość jak i ja do 3 potrafi doliczyć.

Smacznego sushi :)
“Obstacles can’t stop you. Problems can’t stop you. Most of all, other people can’t stop you. Only you can stop you.”J. Gitomer
"Otwórz oczy, pajacu." Sokrates

Awatar użytkownika
klonmarcin
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: klonmarcin »

Jak się WAM / IM chce ? mnie by się nie chciało.
Nie prowadzę szkoleń - nie sprzedaję sygnałów
No pain - No gain
Czas to pieniądz - ile jesteś w stanie go poświęcić?

https://www.youtube.com/watch?v=FLqQPZaiHvs

Rób to co kochasz, kochaj to co robisz, a nigdy nie będziesz musiał pracować...

Awatar użytkownika
Mavratus
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: Mavratus »

Ten temat niedługo też zostanie zamknięty.
Uważaj jest tu dużo zadymiarzy jeśli masz tutaj swoje zdanie i umiesz, wybierać wątki na tym forum na pewno masz predyspozycje. Tylko frajerzy kłócą się kto ma większego.

Awatar użytkownika
T-REX
Pasjonat
Pasjonat

klonmarcin pisze:Jak się WAM / IM chce ? mnie by się nie chciało.
Zakopywanie padliny też nie jest przyjemne, ale od czasu do czasu ktoś to musi zrobić... Po prostu poczułem misję, stary, taka karma...

Mavratus pisze:Ten temat niedługo też zostanie zamknięty.
też się tego spodziewam, nie powinien w ogóle powstać a już w takim miejscu... Toż to przecie komercyjna reklama :lol: Nowy na forum dostałby za to bana. :wink:

Awatar użytkownika
profession
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: profession »

Czyli nie dowiem się co to za system?

To po co zakładacie te temat?

Już wielokrotnie pisałem o niskim poziomie tego forum (co mnie smuci, bo chciało by się poczytać coś ciekawego w rodzimym języku) ale ten temat to kolejny tego przykład... Bicie piany na 2 strony tematu bez żadnych podstawowych informacji o systemie. To dział systemy i strategie więc ten temat to po prostu spam. Piszecie aby szukać czegoś wyszukiwarką ale też bez konkretów.

Jeśli checie opublikować system lub strategie (tak w takim dziale jesteśmy, to nie dyskusje o tym kto jest kim) to to zróbcie, jeśli nie to pytam po raz kolejny po co ten temat? Po co ta kokieteria:

-tu są informacje o systemie
-ale gdzie?
-haha, poszukaj sobie w wyszukiwarce :P
-bla bla
-bla bla

Przepraszam, jeśli kogoś uraziłem, ale jakoś na zagranicznych forach można być merytorycznym, tutaj się nie da.

Jeśli chodzi o te średnie, tam jest przecież zdjęcie z którego każdy może sobie dopasować mniej więcej te średnie, więc jaka to tajemnica aby napisać konkretnie?

Awatar użytkownika
T-REX
Pasjonat
Pasjonat

Nie chciałbym być nieuprzejmy, ale pierwszy post w temacie wyraźnie wskazuje, że GWH chce dokuczyć (delikatnie mówiąc) właścicielowi i autorowi płatnego systemu inwestycyjnego. I robi to nie po to aby udostępnić ludziom wiedzę, tyko aby pozbawić autora zysków (tak mu się przynajmniej wydaje). Więc nie spodziewaj się za wiele. Niech to będzie dla Ciebie dobra lekcja cierpliwości która na rynku forex bardzo się przydaje. :lol: Uczucie zawodu jakie Cię spotkało też jest raczej normą w tego typu działalności :lol: Przyzwyczajaj się...
tu: http://www.forex-nawigator.biz/dyskusje ... hp?t=14805 masz link do tematu o tym systemie. Napisz do autora na skype albo gg i zadaj mu nurtujące Cię pytania.

Powodzenia

Awatar użytkownika
T-REX
Pasjonat
Pasjonat

Odwracasz kota ogonem kolego. Nie widzisz że GWH podjarał się jak murzyn bateryjką że może dowalić Zicmarowi? Nie widzisz, że po to założył ten temat? I o tym cały czas piszę. A leszcze zleciały się bo czytają że system za 1000 zł mogą dostać za darmo. Bo właśnie tylko tyle rozumieją z tego wszystkiego. Od takiego gościa jak Ty wymagałbym trochę więcej zrozumienia sprawy, jednak na próżno jak widać. Dałem chłopakowi linka do tematu: System MAX i namiary na Zicmara. Przeczyta i podejmie decyzję - jakąkolwiek= będzie świadczyło o jakichś procesach myślowych pod Jego czaszką. Zrobi to świadomie, podejmie ryzyko jak każdy kto decyduje się (lub nie) na szkolenie. Nie przeczyta, tylko wywali kafla za system o którym nic wcześniej nie wiedział= prawdopodobnie jest zbyt napalony aby zarabiać jakimkolwiek systemem. Widzisz tu jakiś przekręt lub brak logiki? Ja, w przeciwieństwie do Konrada nie zgrywam tutaj Macho z wielkimi kochones. Mówię wyraźnie UWAGA! nie zarabiam tym systemem. Jak ktoś się napala i w pierwszy dzień na forum pyta o system, bo jutro jest poniedziałek i on musi zacząć zarabiać - to sory zostanie na 100% dawcą kapitału. Wiedz, że wielokrotnie usiłowałem prostować takich ludzi, pisałem mnóstwo PW : ochłoń człowieku, przeczytaj, pomyśl. Myślisz, że słuchają? Interesują się systemem który znam, daję namiary na autora gdy ktoś poprosi. A moją główną i jedyną motywacją jest wyobraź to sobie: gul u GWH, po prostu bezcenne! Nie mam zamiaru przekonywać Cię do czegokolwiek, masz swoje zdanie na temat systemu i to Twój problem.Nie wiem czym podbudowany. Ja zdecydowałem się na ten system po opiniach takich ludzi jak MARCHEW, Astra, Cyb. Może napisz coś o swojej motywacji? Skąd znasz ten system? Tylko nie pisz, że z tego opracowania GWH bo się ośmieszasz. TO TYLKO JEDEN SETUP CZŁOWIEKU I TO DLA POCZĄTKUJĄCYCH! Zobacz czy choćby Vinci go używał? Ja się doszukałem jednego, góra dwóch przypadków.
Jeśli ja jestem naciągaczem, to Ty jesteś ignorantem, który opiera swoje zdanie na dany temat na podstawie wróżby z jakichś fusów. To dokładnie taka sama postawa jak tych - jak to nazwałeś "leszczy" co łykają wszystko bez sprawdzenia. Ale oczywiście nie dotrze to do Ciebie bo to typowe dla ludzi którzy" wiedzą już przecież wszystko" na temat Forex

Arju
Bywalec
Bywalec

Nieprzeczytany post autor: Arju »

Widzę, że dyskusja się rozwinęła.

Cóż - 1000zł za system składajacy się z 4 EMA i jeszcze budzący tyle kontrowersji i który jakby nie było - kłóci ze sobą wszechobecną tu społeczność.Sory, ale jakbym wiedział, że takie są z tego problemy, to bym nie wypytywał. Co mi z setup'a nie wiadomo czego.

Zablokowany