Agree. Jam już wisieć w S z LT i czekać na kolejny DD od brokera ;DCadermo pisze:Szkoda ,że zakończyłeś ten trejd ,ja czekam na sygnał na skę ,są duże szansepozytyw pisze:M1 E/U. Po chwili przestawione na BE. Złamanie zasady i wyjście po 8p. Szkoda.
Trend Line
No ja po swoim popisie muszę szukać okazji do ponownego SShadi pisze:Agree. Jam już wisieć w S z LT i czekać na kolejny DD od brokera ;DCadermo pisze:Szkoda ,że zakończyłeś ten trejd ,ja czekam na sygnał na skę ,są duże szansepozytyw pisze:M1 E/U. Po chwili przestawione na BE. Złamanie zasady i wyjście po 8p. Szkoda.

Spiesz się powoli.
Widzisz problem z LT jest taki że na siłę to można ich znaleźć w uj. Polecam Ci rysowanie z m5 po wyraźnych swingach co da Ci na mniej stresu przy wyborze co zagrać. Mało tego - zasada - SL albo TP tudzież be. Nie ma innej opcji.pozytyw pisze:No ja po swoim popisie muszę szukać okazji do ponownego S
i jeszcze scr
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
No właśnie jestem w trakcie testowania zasad. Dlatego przez dwa dni nie wklejałem skreenów. Ustaliłem zasady na historii i 2dni live. Wiem, że to mało dlatego piszę, że jestem jeszcze w fazie testów.Shadi pisze:Widzisz problem z LT jest taki że na siłę to można ich znaleźć w uj. Polecam Ci rysowanie z m5 po wyraźnych swingach co da Ci na mniej stresu przy wyborze co zagrać. Mało tego - zasada - SL albo TP tudzież be. Nie ma innej opcji.pozytyw pisze:No ja po swoim popisie muszę szukać okazji do ponownego S
LT wyznaczam na M5 wchodzę 1p wcześniej z 6p SL i 17p TP, BE ustawiane po 7 ewentualnie 8p. Tutaj potrzeba precyzji.
PS. Na tym wybiciu teraz gdyby cena zeszła jeszcze 1p. miałbym 17p a odbicie od górnej -6p
Spiesz się powoli.
Tutaj powinno być dobre miejsce na S. Niestety wczorajsze LT które miały być mocne okazały się słaaaabe więc wg. moich nowych zasad łapię 17p
Jak dobrze pójdzie to odbicie wystąpi w miejscu sporego szczytu z lewej strony
E/U H1

Uploaded with ImageShack.us
Jak dobrze pójdzie to odbicie wystąpi w miejscu sporego szczytu z lewej strony
E/U H1

Uploaded with ImageShack.us
Spiesz się powoli.
- Good Will Hunting
- Pasjonat
BE. Na głównym koncie BE+20 żeby odbić chociaż wczorajsze 20 pipsów straty i wyjśc na 0, a na tym małym z forum BE0 zaliczone dziś rano.ygrek1975 pisze:Good Will Hunting
i co BE zaliczyłes dzisija rano czy SL na wieczornym zleceniu S
Wolałbym umrzeć niż przegrać.
Nie pisz do mnie PW ponieważ mam bana. Pisz na skypie.
- Good Will Hunting
- Pasjonat
Można wiedzieć jaka to jest linia trendu? Wzrostowa? Spadkowa? Pytam, bo jeśli rysujesz linię po górnych cieniach to raczej powinna to być linia trendu spadkowa jednak z tego co tutaj widzę to ona nie dość że nie spada to jeszcze się wznosi.. 

Wolałbym umrzeć niż przegrać.