Trend Line

Miejsce, gdzie każdy może prowadzić swój własny dziennik gry na FX.

Czy używasz Linii Trendu ?

Tak
46
79%
Nie
12
21%

Liczba głosów: 58

Cadermo

Nieprzeczytany post autor: Cadermo »

ygrek1975 pisze:ty widziałem niechce zebyś to teraz analizował ale niewiemy w jakich interwałach te skreny były robione
Wszystkie screeny do porównania są z H1 i nie powinny się różnić .
ygrek1975 pisze:mówię ci ze była lipa dosłownie w załączniku masz zbliżenie i niedało się tego niezagrac w s 2 świeczkiw dół i potem leciutka korekta i znowu w dół a potem lipa
Ja bym nic z tego nie zagrał. Ja też patrzę na świeczki ,sygnały podałem wcześniej ,jeśli nie ma takiego sygnału to nie wchodzę.

ygrek1975
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: ygrek1975 »

Good Will Hunting

masz jakiś pomysł na to co teraz jezt na edku
czyba poleci w dół

Awatar użytkownika
Good Will Hunting
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Good Will Hunting »

Ja mam S-kę którą wklejałem na poprzedniej stronie. Na razie - przez noc raczej nic wielkiego się nie zdarzy. Póki co zastanawiam się tylko czy nie przestawić pozycji na BE i nie zabezpieczyć tych 19 pipsów ale obawiam się trochę że mogą się nie obronić gdyby Azjaci chcieli trochę pomieszać w nocy.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Wolałbym umrzeć niż przegrać.

Nie pisz do mnie PW ponieważ mam bana. Pisz na skypie.

ygrek1975
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: ygrek1975 »

Good Will Hunting

ja tez mam s ale z be bez tego ani rusz

dobra dobrej nocy zycze wszystki
ide spac ch..j zobaczymy co bedzie jutro :)

Awatar użytkownika
Cyb
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Nieprzeczytany post autor: Cyb »

Żeby porównywać te screeny to trzeba by podać OHLC świec na podstawie których prowadziło się LT. Równie dobrze OHLC może być takie samo, a LT przeskalowana...

Cadermo

Nieprzeczytany post autor: Cadermo »

Cyb pisze:Żeby porównywać te screeny to trzeba by podać OHLC świec na podstawie których prowadziło się LT. Równie dobrze OHLC może być takie samo, a LT przeskalowana...
Ale sam chyba przyznasz ,że screeny z admirala często wyglądają inaczej niż u reszty dobry brokerów.
Nie mam nic do admirala ,tylko takie spostrzeżenie.

Shadi
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Shadi »

Cadermo pisze:Ale sam chyba przyznasz ,że screeny z admirala często wyglądają inaczej niż u reszty dobry brokerów.
Nie mam nic do admirala ,tylko takie spostrzeżenie.
Jakoś nigdy mi to nie przeszkadzało - kwestia przyzwyczajenia. Faktycznie czasem są różne kwiatki :)
To samo ma się to tfu 4h, ale to już dłuższa dyskusja wyniknąć by tu musiała.

Poranna S z LT, zastanawiam się właśnie nad zagrywaniem dokładnie takich zagrań - często działają, choć tu farcik duży :)
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.

Awatar użytkownika
sp2ews
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: sp2ews »

A mój wczoraszy AUDUSD bezczelnie wykoszony SLem. :evil:

Awatar użytkownika
mandrejk
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: mandrejk »

Shadi pisze:Poranna S z LT, zastanawiam się właśnie nad zagrywaniem dokładnie takich zagrań - często działają, choć tu farcik duży
Myślę, że bardziej za działał tu SR niż LT , no ale jak działa to trzeba korzystać :wink:
Niezależnie od tego, czy spędzamy nasze życie śmiejąc się, czy płacząc (smucąc się) - to zawsze jest ten sam czas życia...

Shadi
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Shadi »

mandrejk pisze:
Shadi pisze:Poranna S z LT, zastanawiam się właśnie nad zagrywaniem dokładnie takich zagrań - często działają, choć tu farcik duży
Myślę, że bardziej za działał tu SR niż LT , no ale jak działa to trzeba korzystać :wink:
bardzo często można zaobserwować króciutkie odbicie od LT (mowa o 2gim odbiciu) podbitka i jazda z kierunkiem. (wczoraj na L takie coś było :P) Fakt mógł to być i RS.. na historii wszystko dopasujemy:)

Zablokowany