Dywergencje i linie trendu.
Panie Marcinie, dziękuję bardzo za pomoc.
Co do tego wskaźnika - zegaru czasu do powstania kolejnej świecy "Time candle" gdzie sie wkleja pobrany wskaźnik? Po kompilacji do indykatorów?
-----------------------------
Pozdrawiam
Kuba:)
Co do tego wskaźnika - zegaru czasu do powstania kolejnej świecy "Time candle" gdzie sie wkleja pobrany wskaźnik? Po kompilacji do indykatorów?
A w jaki sposób radzi sobie Pan z sprzecznymi dywergencjami?krystian74 pisze:Przedstawiłem dywerygencje na których dokonuję transakcji.
edek M1
-----------------------------
Pozdrawiam
Kuba:)
"Nie narzekaj że masz pod górę skoro zmierzasz na szczyt."
W metatrader
experts
indicators
Jeśli platforma jest włączona w czasie kopiowania indyka, to trzeba uruchomić ją ponownie, żeby znalazł się na liście.
Wybaczcie, ale w razie czego walcie do mnie na PW. Nie jestem w stanie zaglądać do wszystkich dzienników, a analizy wykresów na M1-M5 mnie nie interesują... więc tu nie wchodzę
.
Pozdrawiam i powodzenia.

Jeśli platforma jest włączona w czasie kopiowania indyka, to trzeba uruchomić ją ponownie, żeby znalazł się na liście.
Wybaczcie, ale w razie czego walcie do mnie na PW. Nie jestem w stanie zaglądać do wszystkich dzienników, a analizy wykresów na M1-M5 mnie nie interesują... więc tu nie wchodzę

Pozdrawiam i powodzenia.
-
- Pasjonat
-
- Pasjonat
-
- Pasjonat
W bardzo uproszczony sposób połączenie dywerygencji z dwoma punktami zaczepienia kolor niebieski oraz punktem przebicia kolor czerwony. Wszystkie ruchy odczytujemy z LT i wskaźnika CCI. Dla zainteresowanych prozę o zapoznanie się z dywerygencjami. Tego opisać nie można, to trzeba zrozumieć i przyswoić.
Powodzenia.
P.S.
Każdy sposób prowadzi do celu.
Powodzenia.
P.S.
Każdy sposób prowadzi do celu.
-
- Pasjonat
-
- Pasjonat
-
- Pasjonat