edek chyba zrobił numer ... nie poszedł dalej... silnie idzie do około 1.3193 no właśnie pojechali...
Uważaj jest tu dużo zadymiarzy jeśli masz tutaj swoje zdanie i umiesz, wybierać wątki na tym forum na pewno masz predyspozycje. Tylko frajerzy kłócą się kto ma większego.
relax9 grasz tylko w opraciu o elliota ? nie bierzesz pod uwagę zadnych s/r'ów ?
Uważaj jest tu dużo zadymiarzy jeśli masz tutaj swoje zdanie i umiesz, wybierać wątki na tym forum na pewno masz predyspozycje. Tylko frajerzy kłócą się kto ma większego.
Dziwne to dla mnie jest -może kiedyś to zrozumiem. Jaki jest sens prowadzenia journala z takimi "przeskokami"? Nie chcę się czepiać, jestem najzwyczajniej na głodzie
Oczywiście trzymam kciuki i szczerze życzę powodzenia.
biotiq to dałeś popis, w systemie którym gra autor sygnały pojawiają się rzadko nie raz to i miesiąc trzeba czekać a jak przegapisz taki jeden to i więcej a gra jaguarem podobnie jak Mateusz z bloga.
“Obstacles can’t stop you. Problems can’t stop you. Most of all, other people can’t stop you. Only you can stop you.”J. Gitomer
"Otwórz oczy, pajacu." Sokrates