Re: Zakładanie konta na platformie Oanda
- hamilton11
- Stały bywalec
Dear lukasz,
Thank you for contacting OANDA and for your interest in FXTrade.
In regards to your question, you can deposit funds via Paypal but the funds have to be in USD as well as your Paypal account must be fully verified. We do not charge on Paypal deposits to your account. Alternatively you can send us a wire transfer in any of the seven major currencies that we accept, and those are USD, CAD, EUR, GPB, CHF, AUD, and JPY.
If you have any further questions or concerns, please feel free to contact us at anytime.
Czyli można przez pp ;]
Thank you for contacting OANDA and for your interest in FXTrade.
In regards to your question, you can deposit funds via Paypal but the funds have to be in USD as well as your Paypal account must be fully verified. We do not charge on Paypal deposits to your account. Alternatively you can send us a wire transfer in any of the seven major currencies that we accept, and those are USD, CAD, EUR, GPB, CHF, AUD, and JPY.
If you have any further questions or concerns, please feel free to contact us at anytime.
Czyli można przez pp ;]
Nad wykresem masz trzy kolumny, ta trzecia od lewej to rodzaj wykresu. Rozwiń i zaznacz CandleStickcostia pisze:Jak na javie oandy zrobić wykres swiecowy?
Nie moge tego znaleźć
A ktoś pisał, że nie można?newuser pisze:Czyli można przez pp ;]
Nie mieszajmy myślowo dwóch różnych systemów walutowych, nie bądźmy Pewex`ami
Witam.Mam pytanie do grających na realu.Dzisiaj dostałem od nich wiadomość żę obniżyli spred na edku do 0.9pipsa.Jak to wygląda w realu czy nie jest tak że realnie to może być więcej np.2pip jakto działa faktycznie?.Pozdrawiam.
Bazylea III reforma finansowa staje się skuteczne,
W ostatnich miesiącach Grupa CME i innych operatorów walut zauważyć rosnącą aktywność banku w kontraktach futures lub podobnych produktów
W ostatnich miesiącach Grupa CME i innych operatorów walut zauważyć rosnącą aktywność banku w kontraktach futures lub podobnych produktów
Co się dzieje ze stronką Oandy?
Wie ktoś co się dzieje dzisiaj ze stronką Oandy ? Bo mi parę minut po godzinie 17 przestała działać - wyrzuca errora przy połączeniu ?
Jak mam takie pytanie....
Takie cos znalazlem w temacie o Interactivebrokers i mam pytanie: czy na oandzie na zwyklym koncie sa jakies ograniczenia dotyczace ograniczonej ilosci par walutowych? Szczerze mowiac nie wiedzialem ze takie ograniczenia w ogole istnieja... Chyba ze zle rozumiem przytoczony cytat...Lite edition:
Koszt od 27Euro (ok 100zł) miesięcznie - za tą wersje - można na niej grać na raz 1parą walutową.
Standard edition:
49Euro - można grać 2parami walutowymi
Professional edition:
98Euro - można grać 40parami na raz Smile