Szkolenia - Czy warto?

Reklamy oraz linki do ciekawych miejsc w sieci zajmujących się rynkiem Forex.
ODPOWIEDZ
IndyInwes
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: IndyInwes »

freakout pisze:A może jakiś forumowicz z kilkuletnim stażem prowadzi szkolenia online? Chętnie bym się zapisał :)
Ja tez, do dwóch zer - pizza, alkohol i papierosy na zachęte.

Awatar użytkownika
Mavratus
Gaduła
Gaduła

Post autor: Mavratus »

Żeście śmietnik zrobili z tego tematu, przedtem jakieś reklamy szkoleń - pod tytułem wrażenia ludzi ze szkoleń - ale tak to jest na nawi tematy się psują :P
Uważaj jest tu dużo zadymiarzy jeśli masz tutaj swoje zdanie i umiesz, wybierać wątki na tym forum na pewno masz predyspozycje. Tylko frajerzy kłócą się kto ma większego.

IndyInwes
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: IndyInwes »

IndyInwes pisze:
freakout pisze:A może jakiś forumowicz z kilkuletnim stażem prowadzi szkolenia online? Chętnie bym się zapisał :)
Skrzynka :: Wiadomość
Od: Vindykator
Do: IndyInwes
Wysłany: Czw 09-02-2012, 2:01
Temat: szkolenie on line
Mogę Ci polecić dobrego i doświadczonego trejdera z Warszawy który robi szkolenia on line (skype).
Szkolenie z zakresu Price Action, fajny wskaźnik do MT4 a także przekazanie wiedzy o jego strategi(reklama z błędem) powinno być wystarczające aby samodzielnie zarabiać na rynkach.
Mówię z własnego doświadczenia, szkoliłem się u niego przez dwa miesiące i nie żałuje.

Magia PW się kłania. Tak pozyskują naiwnaików. tekst nawet nie jest napisany tylko z góry powielony za pomocją kopiuj-> wklej. Żenda.
To temat jedynie pod publike -wychwytuje potencjalnych leszczy.
Powinien byc w czasówkach a nie w ogólnych.

Cadermo

Post autor: Cadermo »

Wszystko ładnie pięknie. MB mógłbyś podłączyć swoje konto pod myfxbooka i pokazać tylko ilości zarobionych pipsów i procent wzrostu depozytu ? To wystarczy by udowodnić wielu osobom ,że Twoje szkolenia są naprawdę dobre. Co Ty na to? :wink:

Zaraz ktoś napisze : Ale po co Ci to ? itd.
Więc odpowiadam : A no po to ,bo coś ostatnio każdy szkoli na tym forum. Istna plaga. Chciałbym w końcu zobaczyć wyniki dobrego szkolącego. Opcja z myfxbookiem wydaje się dobrym pomysłem. Zakrywasz wielkości lotów ,zyski pod względem cashu i zostawiasz same pipsy i procent wzrostu depozytu . Proste i uczciwe :wink:

Awatar użytkownika
Kuba Brzeziński
Gaduła
Gaduła

Post autor: Kuba Brzeziński »

jaki jest koszt takiego szkolenia? 1000zł ? 2000zł? więcej...

to ja za tą sume sam sobie robie szkolenia
ja za 1000zł mam 20 ksiązek i 5 e bookow z sieci...
i dowiem sie 5 razy więcej...

jaki jest czas trwania szkolenia? jeden dzien,moze 2
ile wiedzy jest w stanie jakiś guru przekazać?
tyle ile Ty zdobędziesz czytając 1 ksiązke
wiec na koniec szkolenia wydajesz 1000zł i wiesz tyle ile na początku...z drobnymi nowymi sugestiami...
a ja mam jeszcze za ten 1000zl 19 ksiązek....i szkolenie trwa pół roku
Ostatnio zmieniony 09 lut 2012, 12:48 przez Kuba Brzeziński, łącznie zmieniany 1 raz.
Racja jest jak dupa,każdy ma swoją - J.Piłsudski

Awatar użytkownika
Mighty Baz
Pasjonat
Pasjonat

Post autor: Mighty Baz »

Cadermo pisze:Wszystko ładnie pięknie. MB mógłbyś podłączyć swoje konto pod myfxbooka i pokazać tylko ilości zarobionych pipsów i procent wzrostu depozytu ? To wystarczy by udowodnić wielu osobom ,że Twoje szkolenia są naprawdę dobre. Co Ty na to? :wink:
Robie to codziennie w cafe bistro podając sygnały dla DT. Sam oceń, czy są poprawne i warto z nich korzystać. A propos statystyk, pytaj o nie ludzi, którym przekazałem wiedzę. To jest jedyna prawdziwa wykładnia skuteczności systemu.
DAYTRADER
powodzenia, kilometrow pips wam zycze

Vindykator

Post autor: Vindykator »

IndyInwes pisze:
IndyInwes pisze:
Skrzynka :: Wiadomość
Od: Vindykator
Do: IndyInwes
Wysłany: Czw 09-02-2012, 2:01
Temat: szkolenie on line
Mogę Ci polecić dobrego i doświadczonego trejdera z Warszawy który robi szkolenia on line (skype).
Szkolenie z zakresu Price Action, fajny wskaźnik do MT4 a także przekazanie wiedzy o jego strategi(reklama z błędem) powinno być wystarczające aby samodzielnie zarabiać na rynkach.
Mówię z własnego doświadczenia, szkoliłem się u niego przez dwa miesiące i nie żałuje.

Magia PW się kłania. Tak pozyskują naiwnaików. tekst nawet nie jest napisany tylko z góry powielony za pomocją kopiuj-> wklej. Żenda.
To temat jedynie pod publike -wychwytuje potencjalnych leszczy.
Powinien byc w czasówkach a nie w ogólnych.

Chciałem pomóc i dać kontakt do naprawdę dobrego trejdera który szkoli on line (nie chodzi o Mighty Baza gdyż on nie szkoli on line) a Ty robisz ze mnie naciągacza.
Daj sobie na wstrzymanie i nie zaśmiecaj wątku.

Awatar użytkownika
Mavratus
Gaduła
Gaduła

Post autor: Mavratus »

Znów zaczynacie wylewać pomyje na siebie na wzajem temat tego wątku jest inny.... czy któryś z modów mógłby tą dyskusję usunąc lub przenieść do innego wątku ?
Uważaj jest tu dużo zadymiarzy jeśli masz tutaj swoje zdanie i umiesz, wybierać wątki na tym forum na pewno masz predyspozycje. Tylko frajerzy kłócą się kto ma większego.

Awatar użytkownika
Microbi
Pasjonat
Pasjonat

Post autor: Microbi »

Kuba Brzeziński pisze:a ja mam jeszcze za ten 1000zl 19 ksiązek....i szkolenie trwa pół roku
ksiązki sobie mozna wsadzic nie powiem w co :-) to tak jak u mnie na studiach koleś podpadł, jeździł tłustą furą ( kupioną z biznesu który prowadził ) miał pecha bo zaparkował obok wykładowcy który uczył jak zarabiać kasę a jeździł starym gruchotem, było dzień dobry, wymiana grzeczności i od tego momentu koleś miał problem z zaliczaniem u pana profesora egzaminów :-) a koleś miał w d.. teorię a był praktykiem.

Tak samo z ksiązkami na temat Forexu, wg. mnie są nic nie warte. Tak samo jak inne bzdety typu formacje świecowe które widać na ogól po historii.

Awatar użytkownika
Kuba Brzeziński
Gaduła
Gaduła

Post autor: Kuba Brzeziński »

Nie będziesz projektował mostów jak nie będziesz mial odpowiedniej wiedzy to raz...

nikt Cie nigdzie nie dopuści bez odpowiedniej wiedzy...nawet tej teoretycznej....bo bez teori jak mialbyś postawic most który się zawali to co im powiesz ? ze wolisz praktyke i za drugim razem most juz się nie zawali?

ksiazki to dobry pomysl na wstep....wtajemniczenie sie w świat biznesu...
nie mówie ze treider z 10 letnim doświadczeniem powinien czytać ksiązki...
ale wiem na swoim przykładzie...ze jak sie przeczyta ich ze 20 to obraz staje się jaśniejszy...i teraz moge zabierać się za handel...
co do formacji świecowych....hmmm
ja uzywam tylko świeci Doji...

wiesz ten przykład co podałeś z tym ziomkiem pod uczelnią nie bardzo się ma do rynku walutowego

nie oceniaj człowieka po jego wyglądzie
nie wiesz czy nie ma zamrozonego miliona dla swoich dzieci... ;) tego nie wiesz
Racja jest jak dupa,każdy ma swoją - J.Piłsudski

ODPOWIEDZ