Trend Line

Miejsce, gdzie każdy może prowadzić swój własny dziennik gry na FX.

Czy używasz Linii Trendu ?

Tak
46
79%
Nie
12
21%

Liczba głosów: 58

Cadermo

Nieprzeczytany post autor: Cadermo »

Microbi pisze:no ładnie , ładny wynik, , dziennik jeśli idzie o LT to jeden z lepszych i polecam tym co zaczynają inwestowanie na Forex. Jak Cadermo nie ma ma nic przeciw może zacznę wrzucać screeny . Do tej pory grałem na odbicia , przebicia grałem ale z M1 do tej pory. Dziś z braku czasu jeden trade na przebicie zaliczony na BE
Jak najbardziej ! Bardzo się cieszę :wink:

Awatar użytkownika
Damfry
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Damfry »

NIe ma tu żadnych Zicmarowskich postów i nie będzie, masz moje słowo. Chce tylko rozgryźć temat LT.
Nie Twierdze, że Twoje teorie są do dupy, Tylko wiem, że wielu fascynatów FX kiedy kończy przechodzić okres wskaźnikowy czepia się tego jakże "prostego" LT, i czyta się przeróżne rzeczy. Ja też je czytałem i się nimi podzieliłem (za to ta pochwałą) jednak stwierdzam po czasie, że ta wiedza za którą dostałem pochwalę jest niekompletna, bo jak już pisałem prędzej zobaczę fałszywe przebicie niż odbicie :?

Microbi Wiem że w kategorii LT jesteś mistrzem, i tu moja prośba do Ciebie. Gdybyś mógł to nie wrzucaj samego scrina z wynikiem, dodaj mały opis, co Cię skłoniło by akurat pkt 1 LT był włąsnie tym a nie tamtym, niech ten dziennik będzie kopalnią wiedzy o LT z najlepszych źródeł, jesli nie masz nic przeciwko.

Awatar użytkownika
Microbi
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Microbi »

Damfry pisze:Microbi Wiem że w kategorii LT jesteś mistrzem
:509: wlasnie jadłem kolacje i o mało nie zadławiłem się kanapką :-) pojechałeś po bandzie :-) Nawet nie wiesz ile dołożyłem do swojej wiedzy po kilku wymianach zdań z Cadermo.

Awatar użytkownika
Damfry
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Damfry »

A no nie mam bladego pojęcia, pamiętam co mi pokazywałeś te parę miesięcy temu i wtedy zadawałem sobie pytanie, jak ten facet utrzymuje rodzinę za pomocą jednej małej kreski :)

Awatar użytkownika
Microbi
Pasjonat
Pasjonat

bo ta kreska daje radę :-) koniec OT

Cadermo

Nieprzeczytany post autor: Cadermo »

Microbi
-będziesz pokazywać wejścia na odbicia ,czy przebicia ?
-M1 czy M5 ?

Pozdrawiam :wink:

Awatar użytkownika
Microbi
Pasjonat
Pasjonat

na przebicia , dzis jedno Be ale wrzucę screena z opisem jak bym to rozegrał dzis i dlaczego.

Awatar użytkownika
sp2ews
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: sp2ews »

Hej! Dzieki za ten journal, świetna robota!Naprawdę bardzo bardzo mi pomógł. Pozwólcie, że od czasu do czasu również wkleję swoje wejścia :)

dzisiejsze: gu
Obrazek

Obrazek

gold:
Obrazek

Obrazek

Awatar użytkownika
mandrejk
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: mandrejk »

Temat LT to temat "morze" często zastanawiałem się na tym dlaczego moją LT cena przebiła wywaliła mnie na SL po czym poszło w dobrą stronę, a no dlatego,że ja trochę inaczej widziałem tą LT od innych, po głębszej analizie okazało się ,że zle ją narysowałem a wydawać się może ,że LT to taki prosty temat...
Niezależnie od tego, czy spędzamy nasze życie śmiejąc się, czy płacząc (smucąc się) - to zawsze jest ten sam czas życia...

Awatar użytkownika
sp2ews
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: sp2ews »

Dokładnie. Ilu graczy siedzących przed wykresem tyle linii...

Zablokowany