Instalacja MT4 na firmowym komputerze

Wszystko co związane z zapleczem technicznym tradera, czyli m.in. komputery, smartfony, tablety, VPS'y itp.
gorgoth
Uczestnik
Uczestnik

Instalacja MT4 na firmowym komputerze

Nieprzeczytany post autor: gorgoth »

witam,

Próbowałem zainstalować MT4 na moim firmowym komputerze, co umożliwiło by mi grę i śledzenie rynku na bieżąco.
Tak się składa, że pracuję w banku i na komputerze są blokady uniemożliwiające instalację czegokolwiek. Udało mi się to obejść- zainstalowałem program na pendrivie, co umożliwiło jego uruchomienie na komputerze.

I tu pojawia się problem z którym nie potrafię sobie poradzić.
Otwieram MT4, wyświetlają się 4 okna, jak to na początku po instalacji tego programu i na tym koniec. Nie pobierają się dane, a słupki wyświetlane na dole, pokazujące status połączenia pozostają czerwone...

Macie jakiś pomysł jak sobie z tym poradzić, żeby móc zacząć grać w pracy?

Awatar użytkownika
raposo
Moderator
Moderator

Nieprzeczytany post autor: raposo »

Strzelam, że masz jeszcze poblokowane porty, a z tym chyba już nic nie da się zrobić...
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)

Zapraszamy do kontaktu

Cadermo

Nieprzeczytany post autor: Cadermo »

Nie wiem da się tak ,ale jeśli masz dobry telefon z hotspotem to wykup internet w telefonie i połącz Twój komputer firmowy do neta z telefonu. Ja często korzystam tak z neta jak mnie nie ma w domu. Pozdrawiam

gorgoth
Uczestnik
Uczestnik

Nieprzeczytany post autor: gorgoth »

No właśnie porty są poblokowane :?

Jak chcę udostępnić sieć z telefonu, to wyskakuje okienko do wpisania hasła admina, bez teg mnie nie połączy.

no to widzę że lipa, chyba będę musiał zacząć się przyzwyczajać do gry przez telefon :?

ale dzięki za odpowiedzi

fx_ww
Uczestnik
Uczestnik

Nieprzeczytany post autor: fx_ww »

Zależy jeszcze jakie to porty..
Możesz spróbować połączenie zdalne z jakimś vpsem - bardzo praktyczne rozwiazanie.

ODPOWIEDZ