Aby mieć bujne życie erotyczne musisz dużo zarabiać
Płoć, czy pisałem ze bzykam sie z byle jaką? radził bym aktualizację czytania ze zrozumieniem i wyciąganiem wniosków....
Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy.
Tak myślę!
Tak myślę!
Szwajcar, naprawdę potrzebujesz związku, po tym co napisałeś ?
Ja wydałem ponad 15 tyś. zł. na panienki w Polsce a w sumie wypunktowałem ponad 80 lub więcej dziewczyn, czy to jest słabe życie erotyczne ? czy bujne życie erotyczne to związek ? a znam polityków, urzędników których nie przegonił bym już życiem żeby zaliczyć-romansować tyle panienek co oni
- i to za darmo, co najwyżej załatwienie pracy jako hostessa czy sekretarka, ale to dymanie już na maksa wtedy 

Ja wydałem ponad 15 tyś. zł. na panienki w Polsce a w sumie wypunktowałem ponad 80 lub więcej dziewczyn, czy to jest słabe życie erotyczne ? czy bujne życie erotyczne to związek ? a znam polityków, urzędników których nie przegonił bym już życiem żeby zaliczyć-romansować tyle panienek co oni

Wtedy to jeszcze byłem młody i głupi. Nie znałem życia a chciałem wszystkiego zasmakować. W kwestii suki to tylko określenie dla kobiety, która zdradza perfidnie, kiedy kłamie prosto w twarz, że nie.
Teraz, już pisałem, mam laskę, którą wolę mieć na dłużej. A to co było jest historią. Wielu co jest w związku wie, że potem to już bardzo charakter się liczy i dogadanie się wzajemne.
Co do podrywania to też same komplementy na początku, bo takie prowokacje to w moim przypadku słabo się sprawdzały.
Teraz, już pisałem, mam laskę, którą wolę mieć na dłużej. A to co było jest historią. Wielu co jest w związku wie, że potem to już bardzo charakter się liczy i dogadanie się wzajemne.
Co do podrywania to też same komplementy na początku, bo takie prowokacje to w moim przypadku słabo się sprawdzały.
-
- Gaduła
- Janek Trader
- Pasjonat
Organizowałeś gwałt zbiorowySzwajcar pisze: Wcześniej to na taką sukę, która zdradzała to wcale jej nie żałowałem i brałem grupę niewyżytych kolesi i sprawiałem jej bukkake grupowy.

No chyba, że zabawialiście się w bdsm.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------
Forex - wielka zmanipulowana szulernia
Jakby co, to jestem po spożyciu legalnych napojów........
http://www.youtube.com/watch?v=mOB-LTL4jjg
Forex - wielka zmanipulowana szulernia
Jakby co, to jestem po spożyciu legalnych napojów........
http://www.youtube.com/watch?v=mOB-LTL4jjg
- jasonbourne
- Pasjonat
Częściowo masz rację. Dzisiaj rano słyszałem w radiu RMF, że naukowcy z NASA odkryli inteligentne kobiety. Na innej planecie.skco pisze:Sam kiedyś podobnie myślałem. Niestety wyprowadzenie z takiego błędu bywa bolesnym doświadczeniem.

Zapraszam do czytania moich artykułów "Jak zarabiać co najmniej 100% rocznie na rynku Forex" na portalu Comparic.pl
- jasonbourne
- Pasjonat
Kolejna złota myśl na temat kobiet, tym razem nie mojego autorstwa, ale tak genialna, że aż muszę zapamiętać.
"Większość kobiet nie lubi mężczyzn, którzy zmuszają je do logicznego myślenia".

"Większość kobiet nie lubi mężczyzn, którzy zmuszają je do logicznego myślenia".
Zapraszam do czytania moich artykułów "Jak zarabiać co najmniej 100% rocznie na rynku Forex" na portalu Comparic.pl
Przeczytaj kilka ksiązek Charlsa Bukowskiego a przestaniesz pisac o takich rzeczyach bo staną się dla Ciebie zbyt oczywiste - jego ksiązi to jedna z piekniejszych rzeczy jaka mnie spotkała w zyciu!jasonbourne pisze:Kolejna złota myśl na temat kobiet, tym razem nie mojego autorstwa, ale tak genialna, że aż muszę zapamiętać.