Aby mieć bujne życie erotyczne musisz dużo zarabiać

Forum, na którym można do woli dyskutować nie tylko na tematy związane z Forexem.
Awatar użytkownika
BOCZEK
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: BOCZEK »

Płoć, czy pisałem ze bzykam sie z byle jaką? radził bym aktualizację czytania ze zrozumieniem i wyciąganiem wniosków....
Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy.
Tak myślę!

elky_obi
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: elky_obi »

Szwajcar, naprawdę potrzebujesz związku, po tym co napisałeś ? :lol:

Ja wydałem ponad 15 tyś. zł. na panienki w Polsce a w sumie wypunktowałem ponad 80 lub więcej dziewczyn, czy to jest słabe życie erotyczne ? czy bujne życie erotyczne to związek ? a znam polityków, urzędników których nie przegonił bym już życiem żeby zaliczyć-romansować tyle panienek co oni :twisted: - i to za darmo, co najwyżej załatwienie pracy jako hostessa czy sekretarka, ale to dymanie już na maksa wtedy 8)

Awatar użytkownika
Szwajcar
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Szwajcar »

Wtedy to jeszcze byłem młody i głupi. Nie znałem życia a chciałem wszystkiego zasmakować. W kwestii suki to tylko określenie dla kobiety, która zdradza perfidnie, kiedy kłamie prosto w twarz, że nie.
Teraz, już pisałem, mam laskę, którą wolę mieć na dłużej. A to co było jest historią. Wielu co jest w związku wie, że potem to już bardzo charakter się liczy i dogadanie się wzajemne.
Co do podrywania to też same komplementy na początku, bo takie prowokacje to w moim przypadku słabo się sprawdzały.

imperator_wszechswiata
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: imperator_wszechswiata »

jasonbourne pisze:Takie teksty działają cuda, jak ktoś nie wierzy, niech sprawdzi.Smile
za dużo się naczytałeś tanich poradników o uwodzeniu dla frustratów,
takimi infantylnymi tekstami to można co najwyżej celować, ale w segment kobiet o iq szczotki od kibla...

Awatar użytkownika
Esco
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Nieprzeczytany post autor: Esco »

jasonbourne pisze:
BOCZEK pisze:też zauważyliście ze inteligentne dziewczyny mają więcej pomysłów na bzykanie....
Jakoś mi nie pasuje połączenie inteligenta + dziewczyna :lol: , ale czasami się zdarza. :wink:
Sam kiedyś podobnie myślałem. Niestety wyprowadzenie z takiego błędu bywa bolesnym doświadczeniem.

Awatar użytkownika
Janek Trader
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Janek Trader »

Szwajcar pisze: Wcześniej to na taką sukę, która zdradzała to wcale jej nie żałowałem i brałem grupę niewyżytych kolesi i sprawiałem jej bukkake grupowy.
Organizowałeś gwałt zbiorowy :shock: :shock: :shock:
No chyba, że zabawialiście się w bdsm.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------
Forex - wielka zmanipulowana szulernia

Jakby co, to jestem po spożyciu legalnych napojów........
http://www.youtube.com/watch?v=mOB-LTL4jjg

Awatar użytkownika
jasonbourne
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: jasonbourne »

skco pisze:Sam kiedyś podobnie myślałem. Niestety wyprowadzenie z takiego błędu bywa bolesnym doświadczeniem.
Częściowo masz rację. Dzisiaj rano słyszałem w radiu RMF, że naukowcy z NASA odkryli inteligentne kobiety. Na innej planecie. :wink:
Zapraszam do czytania moich artykułów "Jak zarabiać co najmniej 100% rocznie na rynku Forex" na portalu Comparic.pl

Awatar użytkownika
jasonbourne
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: jasonbourne »

Kolejna złota myśl na temat kobiet, tym razem nie mojego autorstwa, ale tak genialna, że aż muszę zapamiętać.;)

"Większość kobiet nie lubi mężczyzn, którzy zmuszają je do logicznego myślenia".
Zapraszam do czytania moich artykułów "Jak zarabiać co najmniej 100% rocznie na rynku Forex" na portalu Comparic.pl

IndyInwes
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: IndyInwes »

jasonbourne pisze:Kolejna złota myśl na temat kobiet, tym razem nie mojego autorstwa, ale tak genialna, że aż muszę zapamiętać.;)

"Większość kobiet nie lubi mężczyzn, którzy zmuszają je do logicznego myślenia".
Przeczytaj kilka ksiązek Charlsa Bukowskiego a przestaniesz pisac o takich rzeczyach bo staną się dla Ciebie zbyt oczywiste - jego ksiązi to jedna z piekniejszych rzeczy jaka mnie spotkała w zyciu! :D Bardzo sobie je cenię.

LowcaG
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: LowcaG »

hm... to jakaś zbiorowa psychoterapia? Jakaś metoda na podbudowanie swojego ego?

ODPOWIEDZ