klonmarcin pisze:Widzę, że scenariusz się spełnia - także zobaczymy jak to będzie się rozwijać przez noc - będę obserwował Very Happy
Rano zagranie zgodne z przewidywaniami - ale jednak skończyło się na sl - gdyby był sl większy o parę pips było by dobrze - oczywiście mówię o sell.
Aktualnie weszło S ze zlecenia oczekującego po przebiciu i powrocie do sr po cenie 3158 - już zabezpieczone na BE - jednak zaczyna iść nie po myśli - zobaczymy co przyniesie czas
cdn.....
TP na 3102
klonmarcin pisze:powrocie do sr po cenie 3158
Zamknęło mi na BE+1 - aktualnie nie wiem co grać - poczekamy zobaczymy.
Na razie dzisiejszy wynik to -20p

a mogło być tak pięknie.
cdn...
klonmarcin pisze:TP na 3102
Jak widać prognoza się sprawdziła idealnie - ale chyba już nie będę grał - najwyżej jakiś krótki trejd po południu - za dużo dzisiaj namieszali - gdyby nie to zamieszanie przed południem byłoby ładne TP i to z obu S.
Ale nie ma co gdybać - należy się cieszyć z trafności prognoz
wpis z wczoraj:
klonmarcin pisze:Myślę, że teraz będziemy spadać - szykuje się za chwilę sygnał na S - myślę, że spadniemy przynajmniej do poziomu być może nawet 3100 - bo ten poziom nie był testowany dzisiaj po przebiciu.
to cieszy
cdn...
Jak widać spadki poszły po mojej myśl - tylko wykonanie gorsze - widać doskonale, że spadki testowały ładny sr - zaznaczony linią na wykresie - sr ten nie był wcześniej testowany więc oczywiste było, że tak się może stać -
- analogicznie w strefie tego sr był mój sygnał na L - ale mimo tego, że strategia mi to mówiła nie wykorzystałem go
a wg strategii mogło być nieco ponad 40p z tego longa - od sr do sr - wszystko na wykresie:

Myślę, że jeszcze troszkę spadniemy - a potem będziemy atakować szczyty - ale to być może dopiero jutro - pożyjemy zobaczymy. Dzień skończony na -20p.
pozdrawiam