Realizacja AUD/USD +65pips, GBP/JPY + 20pips, razem bez szaleństw +5% depo zgodnie z wejściami, które podałem. Bez trudu mogło być więcej.
AUD/USD zostawiam oczekujące zlecenie kup, będę dobierał na korekcie, i zaczynam zaraz weekend.
PLUS 5% DZIENNIE - POLECAM
-
- Uczestnik
Ilość pozycji zależy głównie od tego ile mam czasu na siedzenie przy komputerze i analizę. Piramidowanie robione z głową, czytaj wtedy kiedy wiesz, że zajęta pozycja nie jest Błędem, kiedy dokładasz kiedy masz już zysk, a nowa pozycja jest w ruchu który chcesz złapać, jest oczywiście bardzo dobrym pomysłem. Jednak - osobom bez minimum roku aktywnego grania na forexie odradzam jednak intensywne piramidowanie. Łatwiej stracić niż zyskać.
Tak jak pisałem - będę się starał zamieszczać tutaj w miarę bezpieczne wejścia. Jak widać do tej pory bez strat i z dobrym zyskiem.
Screeny postaram się wrzucić, ale później.
Tak jak pisałem - będę się starał zamieszczać tutaj w miarę bezpieczne wejścia. Jak widać do tej pory bez strat i z dobrym zyskiem.
Screeny postaram się wrzucić, ale później.
"Jak tak... to tak." Wielki Szu
EUR/USD: zamknąłem z zyskiem >60pips.
GBP/USD: otworzyłem przed chwilą pozycję krótką. Wejść @1.5775-1.579, target minimum 20pips. SL 1.58
Kilka screenów. Bez zleceń, mam tam też inne zagrania, pisałem na bieżąco co robiłem.
GBP/USD: otworzyłem przed chwilą pozycję krótką. Wejść @1.5775-1.579, target minimum 20pips. SL 1.58
Kilka screenów. Bez zleceń, mam tam też inne zagrania, pisałem na bieżąco co robiłem.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
"Jak tak... to tak." Wielki Szu