Wszystkie pytania dozwolone-Dla początkujących Forexowców
leszku 666 ja ci odpowiem , to dlatego, ze dymaja nas chciwi na kase brokerzy, ktorzy wykorzystuja i zabijaja szlachetnych rycerzy forexu
stad ta roznica

Trzeba określić cele I zrobić to mądrze,To do czego dążę to sława i pieniądze,Chce mieć tak jak książę:Posiadłość i pałac,Własną podobiznę w skałach,Tak jak prezydenci w Stanach ,Spędzać życie na muzyce i niekończących balach,
Ciekawe czy ty przez całe życie odprowadzałeś podatek za każdym razem od wszystkich transakcji, które przeprowadziłeś w życiu i nie mówię tu o fx ???Cyb pisze:Nie oceniam prawa, jest jakie jest. Ale za ukrywanie powinna byc surowa kara. A ty masz do zaplaty jakies smieszne grosze i jeszcze Ci zle. Ciesz sie ze jest jedynie 19%. Bo przy wyzszych sumach masz lepsza stawke niz zarabiajac to samo ale na etacie. A gdybym byl z US to juz bys byl na liscie osob do sprawdzenia, wiec nie prowokuj...
Gółwnie elektronika

Tak, jeżeli było trzeba płacić to płaciłem.
Potrafię zrozumieć jeżeli ktoś nie zapłacił podatku i wynikało to z jego niewiedzy. Natomiast nie toleruję celowego niepłacenia podatku.
Przy czym zdaje sobie sprawę że nasze podatki są marnowane, że pewne stawki chociażby Vat uderzają w biednych ludzi i tak dalej.
Nie zgadzam się z wieloma rzeczami jeżeli o to chodzi. Natomiast z obowiązku podatkowego wywiązuję się zawsze.
Potrafię zrozumieć jeżeli ktoś nie zapłacił podatku i wynikało to z jego niewiedzy. Natomiast nie toleruję celowego niepłacenia podatku.
Przy czym zdaje sobie sprawę że nasze podatki są marnowane, że pewne stawki chociażby Vat uderzają w biednych ludzi i tak dalej.
Nie zgadzam się z wieloma rzeczami jeżeli o to chodzi. Natomiast z obowiązku podatkowego wywiązuję się zawsze.
Zmartwię Cię ale nie miałem potrzeby pożyczać pieniędzy. Przeważnie to ja komuś pożyczałem...
Ale robi się offtop. Dążysz w sumie do tego aby złapać mnie na *NIEŚWIADOMYM* nie zapłaceniu jakiegoś podatku.
Ja pisałem o świadomym unikaniu płacenia. Czyli wiem że trzeba ale z całą premedytacją nie płacę.
To wszystko w tym temacie ode mnie.
Ale robi się offtop. Dążysz w sumie do tego aby złapać mnie na *NIEŚWIADOMYM* nie zapłaceniu jakiegoś podatku.
Ja pisałem o świadomym unikaniu płacenia. Czyli wiem że trzeba ale z całą premedytacją nie płacę.
To wszystko w tym temacie ode mnie.
Wy tutaj o podatkach ...., w taki chłód
. A może by tak forex na Kanarach?
http://www.forextrader.pl/portal/2012/02/

http://www.forextrader.pl/portal/2012/02/
Dziękuję i pozdrawiam.