btw: Polecam Visual Studio. Najlepsza rzecza jest to, ze jak masz obiekty, to po postawieniu . albo
import DLL error 126
- Pierz Andrzej
- Przyjaciel Forum

- Pierz Andrzej
- Przyjaciel Forum

W visualu nazywa sie to runtime libary: i ja mam wybrane multi thread. Google twierdzi, ze to statycznie. Reczywiscie, wtedy pliki sa wieksze i dzialaja. Problem lezy w plikach dll tylko. Jak zrobie tak samo jak z normlanym exe to MT4 wywala blad. Dodatkowo blad wywala tylko wtedy gdy DLL korzysta z pamieci dzielonej. Zeby bylo smieszniej, to dziala tylko wtedy, gdy skompiluje je jako debug i linkuje dynamicznie.
Natomiast po kompilacji w DEV jest ok.
P.S. Czyli co w konmcu znaczy ta opcja, ktora kazales zaznaczyc ?:)
Natomiast po kompilacji w DEV jest ok.
P.S. Czyli co w konmcu znaczy ta opcja, ktora kazales zaznaczyc ?:)
- Pierz Andrzej
- Przyjaciel Forum

Wiesz co az tak biegly nie jestem , z tego co wiem i sie domyslam pozwala to na dalaczanie bibliotek pisanych w NET....
ja ta opcje zaznaczalem gdy chcialem zeby MT4 korzystalo z bibliotkieki pisanej w C# dla ktorej pisalem "opakowanie" w C++ .. to bylo jeszce zanim podszkolilem sie troche w C++....
no i jak juz wspomnialem w VS pisze tylko przewaznie WFA
...
staram sie pomoc i podrzucam co mi google podpowie
mozesz tez zapytac kolegow z 4programers
pozdr
Andrzej
ja ta opcje zaznaczalem gdy chcialem zeby MT4 korzystalo z bibliotkieki pisanej w C# dla ktorej pisalem "opakowanie" w C++ .. to bylo jeszce zanim podszkolilem sie troche w C++....
no i jak juz wspomnialem w VS pisze tylko przewaznie WFA
staram sie pomoc i podrzucam co mi google podpowie
mozesz tez zapytac kolegow z 4programers
pozdr
Andrzej
z poważaniem
Andrzej Pierz
FOREX-SERVICE
Andrzej Pierz
FOREX-SERVICE
- Pierz Andrzej
- Przyjaciel Forum

domyslem sie, ze piszesz teraz o kopiarce(bo inne zastosowanie nie przychodzi mi do glowy)
Mi to rozwiazanie wydaje sie malo praktyczne - z kazdym tikiem Twoja biblioteka nawiazuje polaczenie, przesyla dane i je zrywa. Ja zastosowalem pamiec dzielona tutaj i zewnetrzny program, ktory utryzmuje polaczenie caly czas.
- Pierz Andrzej
- Przyjaciel Forum