Wszystkie pytania dozwolone-Dla początkujących Forexowców
Nie oceniam prawa, jest jakie jest. Ale za ukrywanie powinna byc surowa kara. A ty masz do zaplaty jakies smieszne grosze i jeszcze Ci zle. Ciesz sie ze jest jedynie 19%. Bo przy wyzszych sumach masz lepsza stawke niz zarabiajac to samo ale na etacie. A gdybym byl z US to juz bys byl na liscie osob do sprawdzenia, wiec nie prowokuj...
Witam, czy w MT4 istnieje możliwość robienie testów na podstawie swojej historii transakcji? Chodzi mi np. o sprawdzenie czy ustanawiając sztywny SL, TP ( oraz wielkość) osiągnąłbym większą stopę zwrotu, ograniczyłbym ryzyko itp. czyli przede wszystkim MM. Obecnie korzystam z excela, jednak jest to dość pracochłonny proces i mało efektywny. Jeżeli w MT4 brak takiej opcji to może ktoś zna jakiś program czy coś w tym stylu który trawi statement?
OK, dzięki wielkie. Jeszcze jedno pytanie. Jedna rzecz strasznie mnie denerwuje. Mianowicie co jaki czas pracując na wykresie, widok na wykres automatycznie przeskakuje mi maksymalnie w prawo, tak, że ostatni skok na wykresie jest automatycznie przy prawej krawędzi. Jest to dość uciążliwe ponieważ ciężko cokolwiek zobaczyć i przewidzieć kolejne ruchy. Jest jakaś opcja w MT4 aby to zmienić ?