inna gra

Jeżeli masz pomysł lub używasz ciekawego systemu albo strategii gry, opisz ja tutaj.
Awatar użytkownika
tarfue
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: tarfue »

Nie mam na razie EA i tylko ręczne wejścia ostatnio mam mało czasu i wejść nie jest zbyt wiele wygląda to tak że pstrykam po wykresach w poszukiwaniu okazji więc EA było by na miejscu . Chcę sprawdzić kilka tyś wejść czy ma to sens na razie wychodzi czasem uda mi się wplatać w jakąś stratną pozycje więc co do SL to trochę wyżej niż koniec ruchu albo jeśli ruch jest dość duży następna pozycja uśredniającą z reguły korekta zawsze się pojawia tu też potrzebne są testy żeby ustalić jak powinno wyglądać SL.

http://c.wrzuta.pl/wo5608/67e8caa900147 ... 89a5/ostds

Dodano po 3 minutach:

ostatnie wejscie to czysta okazja troche poźno ją złapałem ale mniej więcej tak to wygląda

EA jest w planach więc jak coś bede więcej wiedział dam znać

Dodano po 17 minutach:
Jak ty to liczysz?
na razie tego nie liczę tylko wchodzę na podstawie tego co widzę na wykresie ale będę wyliczał w EA w kilku stoperach nie wiem 2 stopery na parę powinny dać możliwość wyłapania spadku impetu ruchu jeśli ilość pipsów o jakie nastąpił ruch odbiega od statystycznej i nie wiąże się to z ważniejszymi wydarzeniami na rynku
no i przed wszystkim w ruchu nie było korekty.
Ilość pipsów o jakie nastąpiła zmiana / czas
Dla każdego TF inaczej Co do samego EA postaram się je napisać z końcem testu
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.

stapik
Bywalec
Bywalec

Nieprzeczytany post autor: stapik »

Witam!
Tylko jedno pytanie na jakiej ramie czasowej tego dokonałeś?

Awatar użytkownika
tarfue
Gaduła
Gaduła

chodzi ci o TF ? to bez znaczenia czasem sygnał jest na m15 a na m5 go nie widać czasem jest na m30 różnie pary różny TF Niczego też nie dokonałem : ) to tylko przykład

Dodano po 18 minutach:

http://c.wrzuta.pl/wo5953/fdeb5f040014b ... ement.html zleceń nie za wiele moglo by byc tego dużo więcej Pozycja na sell na złocie była do zamknięcia z zyskiem niestety padłem ze zmęcznia i jej nie zamkłem wyzerowała konto - polecam SL

Dodano po 1 minutach:

..

Dodano po 7 minutach:

Co do EA wbrew pozorom nie jest łatwo przenieść w kod sposób gry gdzie na grę ma wpływ szereg szczegółów powiązanych ze sobą prace trwają ale czasu bardzo mało
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.

Awatar użytkownika
CoVal
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: CoVal »

czyzbys probowal robic recznie to co MDP robi automatycznie ???

Awatar użytkownika
Esco
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Nieprzeczytany post autor: Esco »

MDP? - Milion Dolar Pips?

Awatar użytkownika
tarfue
Gaduła
Gaduła

nie wiem czym jest MDP więc ci nie odpowiem czy to to soamo czy coś podobnego sposób gry opisałem

ODPOWIEDZ