Interbank FX

Sprawy techniczne dotyczące poszczególnych platform handlowych.

Co myślisz na temat tego brokera ?

Zdecydowanie polecam
21
21%
Poza paroma minusami są ok
27
26%
Przeciętny
25
25%
Mają wiele wad
10
10%
Stanowczo odradzam
19
19%

Liczba głosów: 102

Awatar użytkownika
Nievinny
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Nieprzeczytany post autor: Nievinny »

Czas jest taki jaki jest u brokera. Nie da się zmienić :)
Trade what you see, NOT what you hear or think

eMisiek
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: eMisiek »

Above pisze:Sk...ny do potęgi entej.

Nie da się handlować na np. GBP/JPY. Otworzyłem pozycję, zlazło do +85 i zaczęło się cofać. SL miałem jeszcze powyżej ceny wejścia. No i chcę zamknąć pozycję bo wiem, że zaraz zejdzie mi do 0. Rekwotował mi 6 razy aż pozwolono mi zamknąć na 0 pips!

To jest skandal. Po raz kolejny to się zdarzyło. Specjalnie odzierają użytkowników z pipsów. NACISNĄŁEM ZAMKNIJ to poszły bity do ich zasranego serwera i powinien ich system zamknąć pozycję po cenie w której ku... jasna nacisnąłem ZAMKNIJ! --> jeśli jest inaczej niech ktoś napisze (no chyba raczej nie ma tu pracownika ich).

Ich przestępczy sku.....ski algorytm jest napisany w ten sposób, żeby oskalpowywać userów z pipsów. Przecież nie skalpuje tych bandytów. Mi nie powinni tego robić.
Mogą mieć małą płynność stąd oczekiwanie na drugie zlecenie umożliwiające Ci wyjście z rynku.

Z jednej strony słysze tu na grupie narzekania na market makerów, że sa stroną transakcji a z drugiej przekleństwa jeśli nie chcą wziąć na siebie transakcji. Nie wiem jak jest akurat u nich, lecz jeśli rzeczywiście nie sa druga stroną (co jest w oczach grupowiczów chwalebne) to mogą się zdarzac sytuacje luk i rekwotowania dlatego, że akurat po prostu jest luka i nie ma zleceń i nie ma siły która zmusiłaby kogokolwiek do wejścia na rynek lub wyjścia jeśli nie ma na to ochoty bądź jest dla niego niekorzystne.

Nie można mieć tego co jest najlepsze w dwóch światach jednocześnie, każda sytuacja ma swoje zady i walety jak wszystko.

mcifx
Bywalec
Bywalec

Nieprzeczytany post autor: mcifx »

Są udostępnione notowania mobile w InterbankFX? Za opłatą, czy za free?:)

Aroon
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: Aroon »

Instalujesz sobie na komórce oprogramowanie, za darmo - jest do ściągnięcia z ich strony. Płacisz tylko operatorowi za połączenie internetowe. Np. w Simplusie masz do wyboru dwa pakiety: za 10 zł miesięcznie (50 MB danych) albo za 5 zł (20 MB). Mnie ten drugi wystarcza. :wink:

Awatar użytkownika
Above
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: Above »

Spread na danych w IBFX: Eur/Usd: 7 później 8 w tym samym czasie w NorthFinance: 3 później 4.

S I C!
"...It's amazing. You've got it all on only...three pages.
You know what would happen if this fell into the wrong hands?
...
You named me?!
Right there along with the rest of them?!..."

misiek976
Bywalec
Bywalec

Nieprzeczytany post autor: misiek976 »

Zmieniłem kompa i okazuje się że po zainstalowaniu MT4 z IBFX, zalogowaniu się na swoje konto nie mogę otworzyć żadnego zlecenia, ta funkcja jest zupełnie nieaktywna, ale na demo wszystko działa bez problemu. Czy ktoś wie jak poradzić sobie z takim problemem?

Awatar użytkownika
TomaszB
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: TomaszB »

Możecie się pochwalić jakie na tej platformie można duże zlecenia otwierać grając skalpelem?

Filippo
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: Filippo »

Witam,

Czy ktos z Was mial problemy z wyplaceniem kasy?

Juz dwa razy wyslalem withdrawal form i dwa razy mnie olali.
Za pierwszym razem kiedy spytalem, o co chodzi, to napisali, ze nigdy nic ode mnie nie dostali...za drugim razem napisali, ze musza "zbadac" moja sprawe (bo wciaz nie dostali withdrawal form) . Tak czy siak kasy wciaz nie mam...

Jakies rady Panowie?
Pomozcie, zaczynaja mnie wkurzac...

pzdr!

Awatar użytkownika
fenix777
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: fenix777 »

Telefon ?

International: +1.801.930.6800

phone hours
We are available by telephone 24 hours a day from Sunday at 5:00PM EST to Friday 5:00PM EST.
Reasons to Call

The easiest way for customers to execute a trade is to log in to the Interbank FX Trader and place a trade. However there are some times when you will need to call our trading support team, such as:
- When access to the Internet is not available
- If you fail to receive a confirmation on an online order
- When you experience internet failure or failure to connect to the Interbank FX server
Morfeus do Neo:
"There`s a difference between knowing the path and walking the path"
Pomyśl na rynku forex o tym cytacie z filmu "Matrix".

Filippo
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: Filippo »

Tymek pisze: Może coś źle wypełniłeś i stąd problem.
Tak myslalem, ale napisali, ze w ogole niczego ode mnie nie dostali... myslalem, ze jakis problem z moim mailem. Ale jak wysylalem formularze do otwarcia konta to wszystko dostali :) teraz wysylam tak samo i nic :) no, ale jeszcze do nich napisze. Musi w koncu sie udac :) Dzieki za odp, Tymek!

22.11.2007
Edit: problem rozwiazany...moj firewall nie puszczal maili z zalacznikami ...

Dzis mnie pierwszy raz zaskoczyli...maja swieto Dziekczynienia i platforma sie wylaczyla...

ODPOWIEDZ