Interbank FX
Mogą mieć małą płynność stąd oczekiwanie na drugie zlecenie umożliwiające Ci wyjście z rynku.Above pisze:Sk...ny do potęgi entej.
Nie da się handlować na np. GBP/JPY. Otworzyłem pozycję, zlazło do +85 i zaczęło się cofać. SL miałem jeszcze powyżej ceny wejścia. No i chcę zamknąć pozycję bo wiem, że zaraz zejdzie mi do 0. Rekwotował mi 6 razy aż pozwolono mi zamknąć na 0 pips!
To jest skandal. Po raz kolejny to się zdarzyło. Specjalnie odzierają użytkowników z pipsów. NACISNĄŁEM ZAMKNIJ to poszły bity do ich zasranego serwera i powinien ich system zamknąć pozycję po cenie w której ku... jasna nacisnąłem ZAMKNIJ! --> jeśli jest inaczej niech ktoś napisze (no chyba raczej nie ma tu pracownika ich).
Ich przestępczy sku.....ski algorytm jest napisany w ten sposób, żeby oskalpowywać userów z pipsów. Przecież nie skalpuje tych bandytów. Mi nie powinni tego robić.
Z jednej strony słysze tu na grupie narzekania na market makerów, że sa stroną transakcji a z drugiej przekleństwa jeśli nie chcą wziąć na siebie transakcji. Nie wiem jak jest akurat u nich, lecz jeśli rzeczywiście nie sa druga stroną (co jest w oczach grupowiczów chwalebne) to mogą się zdarzac sytuacje luk i rekwotowania dlatego, że akurat po prostu jest luka i nie ma zleceń i nie ma siły która zmusiłaby kogokolwiek do wejścia na rynek lub wyjścia jeśli nie ma na to ochoty bądź jest dla niego niekorzystne.
Nie można mieć tego co jest najlepsze w dwóch światach jednocześnie, każda sytuacja ma swoje zady i walety jak wszystko.
Witam,
Czy ktos z Was mial problemy z wyplaceniem kasy?
Juz dwa razy wyslalem withdrawal form i dwa razy mnie olali.
Za pierwszym razem kiedy spytalem, o co chodzi, to napisali, ze nigdy nic ode mnie nie dostali...za drugim razem napisali, ze musza "zbadac" moja sprawe (bo wciaz nie dostali withdrawal form) . Tak czy siak kasy wciaz nie mam...
Jakies rady Panowie?
Pomozcie, zaczynaja mnie wkurzac...
pzdr!
Czy ktos z Was mial problemy z wyplaceniem kasy?
Juz dwa razy wyslalem withdrawal form i dwa razy mnie olali.
Za pierwszym razem kiedy spytalem, o co chodzi, to napisali, ze nigdy nic ode mnie nie dostali...za drugim razem napisali, ze musza "zbadac" moja sprawe (bo wciaz nie dostali withdrawal form) . Tak czy siak kasy wciaz nie mam...
Jakies rady Panowie?
Pomozcie, zaczynaja mnie wkurzac...
pzdr!
Telefon ?
International: +1.801.930.6800
phone hours
We are available by telephone 24 hours a day from Sunday at 5:00PM EST to Friday 5:00PM EST.
International: +1.801.930.6800
phone hours
We are available by telephone 24 hours a day from Sunday at 5:00PM EST to Friday 5:00PM EST.
Reasons to Call
The easiest way for customers to execute a trade is to log in to the Interbank FX Trader and place a trade. However there are some times when you will need to call our trading support team, such as:
- When access to the Internet is not available
- If you fail to receive a confirmation on an online order
- When you experience internet failure or failure to connect to the Interbank FX server
Morfeus do Neo:
"There`s a difference between knowing the path and walking the path"
Pomyśl na rynku forex o tym cytacie z filmu "Matrix".
"There`s a difference between knowing the path and walking the path"
Pomyśl na rynku forex o tym cytacie z filmu "Matrix".
Tak myslalem, ale napisali, ze w ogole niczego ode mnie nie dostali... myslalem, ze jakis problem z moim mailem. Ale jak wysylalem formularze do otwarcia konta to wszystko dostaliTymek pisze: Może coś źle wypełniłeś i stąd problem.

22.11.2007
Edit: problem rozwiazany...moj firewall nie puszczal maili z zalacznikami ...
Dzis mnie pierwszy raz zaskoczyli...maja swieto Dziekczynienia i platforma sie wylaczyla...