czy ktos wie dokad oni moga doleciec na edku?
nie wiem gdzie ustawic TP
u Mighty BAZ'a - bistro caffe - nie tylko o dobrej kawie
Hmm... czy ktoś z was zauważył, że nadchodzi FOMC i to tym razem wyjątkowy bo połączony z pierwszą w historii FED upublicznieniem ich średnio i długoterminowych projekcji? W takie dni albo się ma farta, że udało się znaleźć po właściwej stronie karabinu zanim zaczął strzelać albo siedzi się i grzecznie czeka aż przeleci lawina...
Co prawda FOMC "nie zawiódł' i wystrzelił w spodziewaną stronę (na razie, jeszcze jest parę godzin gadaniny), ale wystarczyłyby jakiekolwiek wątpliwości aby zrobić burzę w szklance wody.
Na razie nie ma co robić żadnych projekcji póki FOMC wali na całego (konferencja Bernanke wciąż przed nami).
Co prawda FOMC "nie zawiódł' i wystrzelił w spodziewaną stronę (na razie, jeszcze jest parę godzin gadaniny), ale wystarczyłyby jakiekolwiek wątpliwości aby zrobić burzę w szklance wody.
Na razie nie ma co robić żadnych projekcji póki FOMC wali na całego (konferencja Bernanke wciąż przed nami).
Ostatnio zmieniony 25 sty 2012, 19:27 przez 259, łącznie zmieniany 1 raz.
Jakże często ludzie mają już gotową opinię zanim zdążą pojąć istotę rzeczy.
A gdy już ta istota w pełni do nich dotrze, jakże często muszą zmagać się z konsekwencjami swojej opinii ;-)
A gdy już ta istota w pełni do nich dotrze, jakże często muszą zmagać się z konsekwencjami swojej opinii ;-)
- Mighty Baz
- Pasjonat
Przepraszam, że zaśmiecam wątek i że post factum - dziś był piękny potencjał na M15, w który lepiej, gorzej wszedłem, ale bardzo negatywne nawyki nabyte z rasowego skalpingu spowodowały, że zbyt wcześnie przestawiłem na BE+3 (poprostu mogę sobie wtedy spokojnie odejść od kompa i zająć się czymś innym). Niestety ponad 150 pipsów się zmarnowało. gdybym nic nie tykał przedwcześnie, a take profit teraz co do pipsa robnęło, aż miło.
Proszę się nie sugerować ustawionym pierwotnie TP, był tymczasowo ustawiony a powinien być na .3097
Aż się wierzyć nie chce!
Proszę się nie sugerować ustawionym pierwotnie TP, był tymczasowo ustawiony a powinien być na .3097
Aż się wierzyć nie chce!
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Oby Ci się udało bo taka niewiedza bywa bardzo bolesna...gfx pisze:Gdybym ja wiedział co to FOMC ... Cel dla mnie to 1.3040259 pisze:A wiesz, że FOMC właśnie nieźle przykopał dolarowi?gfx pisze:Wszedłem S na 1.3097
Jakże często ludzie mają już gotową opinię zanim zdążą pojąć istotę rzeczy.
Mighty Baz masz racje, teraz jak nie rozwala tego high 3102 na tej h4 to downMighty Baz pisze: pejsy wiedza co robią podbijając e/u, na h4 mamy down
"Po drugiej stronie monitora siedzą ludzie, którzy chcą waszych pieniędzy. Albo wy im je zabierzecie, albo oni zabiorą je wam. Bądźcie zimnymi sukinsynami. Cierpliwie czekajcie na swoją kolej......"