Dziennik Wxxxxxa

Miejsce, gdzie każdy może prowadzić swój własny dziennik gry na FX.
ODPOWIEDZ

Na jakim poziomie w kwietniu 2012 Wxxxxxa będzie miał swoje depo.

<=0
32
32%
0 -1(tyś)
7
7%
1-10(tyś)
19
19%
10-100(tyś)
23
23%
100(tyś)-1(mln)
20
20%

Liczba głosów: 101

Maaaniekmw
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Maaaniekmw »

Witam wszystkich.
Po 1 mając lekko ponad 5 tys zł dalby rade otworzyc S na edku po 1,2 lota, to jest akurat najmniej istotne.

Po 2 koles przede wszystkim pokazuje nam najwazniejsze w tym wszystkim. Pozwala nam uwierzyc, ze mozna!

Nie pisze nam o tym, ze kiedys wszedl po tyle i tyle, albo ile kiedys zarobil, tylko mowi o swoich transakcjach LIVE, wiec ja bym to raczej traktował jako dowód na to, że po prostu można zarabiac na FX i nic więcej!...a to chyba jest najważniejsze prawda?

Nie ma co sie doszukiwac na siłę przekretów.

Powodzenia wszystkim, trzeba skupić się na sobie i swoich umiejętnościach a nie tracic czas na szukanie przekrętu!

Awatar użytkownika
Provodyr
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Provodyr »

A ja tam samych sukcesów życzę :) i cały czas tak szybkiego pomnażania depozytu.
Mnóstwo razy na tym forum widziałem jak ktoś kto odnosi sukcesy ma za chwilę 3x więcej przeciwników niż zwolenników. Co chwilę się ktoś doszukuje jakiś kłamstw itd.

A jeżeli to fake to tylko i wyłącznie sprawa Wxxxxxa i tylko on siebie oszukuje, bo każdy przecież gra swoje.
Ja w Journale wchodzę tylko z ciekawości, jak tam inni sobie radzą, czasami można się czegoś ciekawego nauczyć, ale nawet jeżeli ktoś oszukuje innych swoimi umiejętnościami to tylko świadczy o jego poziomie. Życie zweryfikuje :)

Awatar użytkownika
Wxxxxxa
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Wxxxxxa »

Dziękuje adminom za pozamiatanie zbędnych postów. Nie reklamuje sygnałów ani brokera.

Zgodnie z oczekiawaniem niektórych czytelników wstawiam skriny:
Historia salda: http://img72.imageshack.us/img72/3994/stan1o.jpg
Historia trejdów: http://img15.imageshack.us/img15/4180/stan2i.jpg

Tomek885
Bywalec
Bywalec

Post autor: Tomek885 »

Wxxxxxa pisze:Dziękuje adminom za pozamiatanie zbędnych postów. Nie reklamuje sygnałów ani brokera.

Zgodnie z oczekiawaniem niektórych czytelników wstawiam skriny:
Historia salda: http://img72.imageshack.us/img72/3994/stan1o.jpg
Historia trejdów: http://img15.imageshack.us/img15/4180/stan2i.jpg
:clap: :clap: :clap:

krolewsky
Gaduła
Gaduła

Post autor: krolewsky »

Wxxxxxa
Aby taki dziennik miał jakąś wartość zarówno dla Ciebie dla forumowiczów to poowinieneś tutaj pisać coś wiecej niż tylko stan konta. No chyba że chcesz sie tylko pochwalić :wink:
“ The thing that hath been, it is that which shall be; and that which
is done is that which shall be done, and there is no new things
under the sun.” Eccl. 1:9.

Awatar użytkownika
Darkey
Pasjonat
Pasjonat

Post autor: Darkey »

krolewsky <facepalm> to chyba dziennik Wxxxxxa i to on decyduje co na nim jest, a po drugie co jest złego w chwaleniu się przecież ma czym. Powodzonka
“Obstacles can’t stop you. Problems can’t stop you. Most of all, other people can’t stop you. Only you can stop you.”J. Gitomer
"Otwórz oczy, pajacu." Sokrates

Mpapiez

Post autor: Mpapiez »

Nie mam powodów żeby ci nie wierzyć, ale w tym tempie do końca roku zostaniesz milionerem.

Albo masz farta, albo jakiś mega dobry trade system. Bo o MM tutaj nie ma mowy, za dużym lotem grasz eby w takim tempie kasę robić.

Ps. Sam kiedyś miałem takiego farta, że załapałem się na falę spadkową EUR/USD :) i wciągu kilku godzin piramidowaniem 900 zł zarobiłem mając 500 zł w depo.

Cadermo

Post autor: Cadermo »

Wxxxxxa
Żyjesz chłopie? :wink:

Tomek885
Bywalec
Bywalec

Post autor: Tomek885 »

to była tylko reklama alior banku.
nie dajcie się nabrać.

Awatar użytkownika
Good Will Hunting
Pasjonat
Pasjonat

Post autor: Good Will Hunting »

Reklama Alior Banku? A na czym takowa miałby polegać? Dziennik jak dziennik, bardzo ładny wynik w krótkim czasie, zrobiony może z trochę przydużym ryzykiem ale nie da się ukryć że imponujący.
Wolałbym umrzeć niż przegrać.

Nie pisz do mnie PW ponieważ mam bana. Pisz na skypie.

ODPOWIEDZ