KursForex.pl - praktyczne szkolenia na rachunku rzeczywistym

Reklamy oraz linki do ciekawych miejsc w sieci zajmujących się rynkiem Forex.
Awatar użytkownika
Ink.
Moderator
Moderator

Nieprzeczytany post autor: Ink. »

klint pisze:żeby nie latać za każdym razem do UM i płacić za KAŻDĄ zmianę.
Zmiana PKD jest bezpłatna, druga sprawa po co co chwila chcesz je zmieniać? :p

Jak w jednym nie wyjdzie do drugi biznes i tak w kolo? ;)

Taka bezpłatna rada która tobie udzielę :p

Złap sie czegoś co przynosi dochód i się tego trzymaj a nie skacz z kwiatka na kwiatek :p

Awatar użytkownika
klint
Bywalec
Bywalec

Nieprzeczytany post autor: klint »

W okresie, kiedy jak zakładałem DG, każdy nowy wpis kosztował 50zł.
Jak w jednym nie wyjdzie do drugi biznes i tak w kolo?
A jakby Tobie coś nie wyszło to położyłbyś się od razu do grobu? Czy też chcesz całe życie związać tylko z jednym kierunkiem rozwoju? Każdy ma swój plan na życie, uszanujmy to.
Zmień swoje nastawienie i zacznij zarabiać

Awatar użytkownika
Ink.
Moderator
Moderator

Nieprzeczytany post autor: Ink. »

Czemu do grobu? mi po prostu zawsze wychodzi :p a tak na prawde jak nie wyjdzie zawieszamy, analizujemy znajdujemy nowy pomysł i lecim dalej a przy wniosku o odwieszenie zmieniamy pkd, taki jest mój światopogląd w tej sprawie:p

to tak jak z FX, nie walimy od razy buy i sell na wszystkich parach tylko analizujemy i wchodzimy, nie wyszło, nie robimy od razu reenter tylko analiza i wchodzimy, w biznesie jest tak samo :p

Rozmowa zeszła na inny tor, ale co ja poradzę że lubię sobie podyskutować, no co?;p

Awatar użytkownika
Good Will Hunting
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Good Will Hunting »

klint pisze:Good Will Hunting>>> rzeczywiście, nie zrozumiałeś mnie - pisałem, że mam konto w Dukascopy (który nie ma mostka z MFxB), a nie w FxPro. Druga sprawa - czy dla Ciebie kąt pochylenia krzywej wzrostowej depozytu jest wyznacznikiem dobrego mentoringu i coachingu. Mam nadzieję, że nie.
No to mamy pewną niejasność kolego ponieważ pisałeś:
klint pisze:Good Will Hunting - odpalaj sobie co chcesz i jak chcesz, mnie to nie obchodzi, bo nie mam zamiaru się z Tobą ścigać. Możesz wierzyć lub nie. Ja wyciągnąłem rękę, a ty chcesz zabrać od razu całe ramię. Jakie masz prawo pytać się obcych ludzi ile zarabiają? To nie Twoja sprawa. Jestem brokerem wprowadzającym FXSalt, chciałem zobaczyć czy broker jest rzetelny, czy nie będzie robił problemów ludziom zarabiającym, temu celowi miał służyć ten 7 dniowy teścik - szybka wpłata i szybka wypłata. Problemów nie było, mogę z czystym sumieniem polecać Klientom tego broka MT4. Ja osobiście handluję na Dukascopy.
Abstrahując już od tego że pomyliłem FxPro z FxSalt (to bez różnicy obaj działają pod MT4) ale chodziło mi o to byś podpiął swoje konto, to na którym zrobiłeś te 180% pod myfxbooka i trochę na nim pograł. Ty odmówiłeś mi argumentując że grasz na co dzień w Dukasie, który jak dobrze wiemy nie ma mostka. Okej, wszystko by się zgadzało poza jednym. Ty te 180% zrobiłeś w FxSalt więc nie ma najmniejszego problemu w tym abyś podpiął pod to konto myfxbook - dla samej weryfikacji i jeśli chcesz trochę na nim pograł.
klint pisze:Druga sprawa - czy dla Ciebie kąt pochylenia krzywej wzrostowej depozytu jest wyznacznikiem dobrego mentoringu i coachingu. Mam nadzieję, że nie.
Nie. A czy dla Ciebie jest? Bo wydaje mi się że jeśli akurat ten "kąt pochylenia krzywej wzrostowej depozytu" pojawia się w Twojej ofercie to chyba jednak ma on dla Ciebie spore znaczenie.
Wolałbym umrzeć niż przegrać.

Nie pisz do mnie PW ponieważ mam bana. Pisz na skypie.

Cadermo

Nieprzeczytany post autor: Cadermo »

Proste i przejrzyste,chce Pan szkolić? To poproszę o dowody na to ,że dobrze mnie Pan wyszkoli ,chociażby myfxbooka :) Jeśli nie przedstawi Pan tego publicznie ,uznam ,że nadaje się Pan tylko do dojenia krów .

Pozdrawiam

Awatar użytkownika
daromanchester
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Nieprzeczytany post autor: daromanchester »

ridera pisze:To poproszę o dowody na to ,że dobrze mnie Pan wyszkoli ,chociażby myfxbooka
ridera ja za bardzo nie widzę dużego związku z wynikami myfxbooka z tym czy kogoś dobrze wyszkoli.
To zależy w dużej mierze od umiejętności dydaktycznych szkolącego.
Znałem świetnych matematyków a nie umieli z nic w świecie nauczyć matematyki :)
Oczywiście staty są istotne gdyż działają na zasadzie sprzężenia zwrotnego.
Widzimy wyniki wierzymy w szkolenie choćby nie wiem jak marne było.
I jeśli szkolący nam pokaże że swoją metodą zarobił milion to będziemy kurczowo trzymać się jego zasad i od nich nie odstępować bo widzieliśmy że przynoszą wyniki.
I nawet jeśli będziemy mieli kilka grubszych wpadek tym systemem to w niego nie zwątpimy bo widzieliśmy że przynosi wyniki.
Przyznam że staty są ważnym elementem szkolenia ale bardziej z gatunku psychologii niż samego systemu.
A wiadomo że psycha to podstawa. No chyba że szkolący ma grala.
ridera pisze:do dojenia krów
Takie zwroty mógłbyś sobie darować bo sprowadzają dyskusję na personalne wycieczki i koniec końców skończy się banami lub zamknięciem wątku.
Przypominam iż większe bicie piany przynosi więcej chętnych na szkolenia i nic na to nie poradzisz.

Pozdrawiam
Darek
"Ekspert to taki człowiek, który popełnił wszystkie możliwe błędy w bardzo wąskiej dziedzinie" - Niels Bohr
"Każdy głupi może wiedzieć. Sedno to zrozumieć" - Albert Einstein

Cadermo

Nieprzeczytany post autor: Cadermo »

daromanchester pisze:do dojenia krów
Ale ja nie mam nic do rolników i nie miało to być obraźliwe :)

Po prostu po raz setny powstaje temat o szkoleniach ,w których szkolący nie ma nic do by nas do niego przekonywało ,skoro nie chce przedstawić nam argumentów na to ,że potrafi nas wyszkolić to po co w ogóle się reklamuje.

Awatar użytkownika
daromanchester
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Nieprzeczytany post autor: daromanchester »

Właśnie mnie olśniło :)
Żeby szkolenia były reklamowane tylko tutaj:
http://www.forex-nawigator.biz/dyskusje/links.php
Każdy może sobie tam dopisać co chce.
Nikt nie powie że nie może się reklamować na forum a nam zaoszczędzi to nerwów.
"Ekspert to taki człowiek, który popełnił wszystkie możliwe błędy w bardzo wąskiej dziedzinie" - Niels Bohr
"Każdy głupi może wiedzieć. Sedno to zrozumieć" - Albert Einstein

luki791

Nieprzeczytany post autor: luki791 »

Ale go okładacie z wszystkich stron... Nie bronie nikogo, ale może nie warto jeździć po kimś, jeżeli nie ma ku temu twardych podstaw, czy wypowiedziała się tu jakaś osoba, która z tego szkolenia skorzystała?

spokoloko14
Bywalec
Bywalec

Nieprzeczytany post autor: spokoloko14 »

Każda oferta tutaj wiąże się z wiekszą lub mniejszą szyderą forumowiczów, schowanych za nickami i za monitorami. Pytań fachowych nie zauważyłem, a język rodem z superexpresu. Smutne to ...

Kursforex to nic innego jak oferta usługi z której się korzysta lub nie, a tutaj oklep z każdej strony. Ten biznes jest wyjątkowo frustrujacy i mam wrażenie, że te szydercze posty to wyraz catharsis po kolejnym nieudanym dniu na rynkach.

Dawka złych emocji w stosunku do ludzi, którzy mają pomysł na tą branżę nie prowadzi do pogłębiania miłości do forexu, który może być wdzięcznym narzędziem do zarabiania. Nie nakręcajcie tej spirali bo to droga do nikąd.

Kilka postów to autentyczna żenada, a post "że się nadajesz do dojenia krów" to już totalne dno.

Pozdrawiam normalnych

ODPOWIEDZ