FxPro (ECN) - wątek II

Oferta brokererów rynku walutowego Forex oraz opinie użytkowników na ich temat.

Co myślisz na temat tego brokera?

Zdecydowanie polecam
9
56%
Poza paroma minusami są ok
5
31%
Przeciętny
0
Brak głosów
Mają wiele wad
0
Brak głosów
Stanowczo odradzam
2
13%

Liczba głosów: 16

Awatar użytkownika
raposo
Moderator
Moderator

Nieprzeczytany post autor: raposo »

Ok, ale na FX istotna jest zmienność (oraz koszty transakcyjne w stosunku do niej) i obrót jaki wygenerują klienci na tym instrumencie. Co by nie było, kontrakty na obligacje są mniej popularne na rynku detalicznym niż kontrakty na indeksy giełdowe. Nie ma większego znaczenia co było "bezpieczne" lub dało większą stopę zwrotu, bo co by nie było wśród detalu dominują transakcje krótkoterminowe i nieważny jest kierunek ruchu.

Rozumiem, że Ty chciałbyś zobaczyć takie CFD w ofercie ale do tego potrzeba większego zainteresowania ;). I jak słusznie zauważyłeś, FxPro utworzyło podmiot w Australi więc można oczekiwać pojawienia się ASX200. Jeśli usłyszę coś więcej na ten temat to dam znać.
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)

Zapraszamy do kontaktu

Awatar użytkownika
forexpolska
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: forexpolska »

Witam

Zadam takie pytanie :

Czy fxpro mobile obsługuje po za systemem android inne jak Bada 2.0 (system samsunga) oraz Windows Mobile 7.5 jak nie to kiedy zostaną wprowadzone bo są to bardzo popularne systemy, a głównie lobbing jest na Androgida.
AVAFX - uwaga uwaga to oszuści i krętacze nigdy tam nie wpłacaj pieniędzy

Awatar użytkownika
raposo
Moderator
Moderator

Windows 7.5 na pewno nie jest popularny, a o Bada ja nawet nie słyszałem :).

Obecnie FxPro oferuje swoje platformy mobilne na 5 systemów operacyjnych, co już jest godne podziwu, patrząc na to co oferują inni brokerzy. Te wymienione przez Ciebie to bardziej "nowinki" i subiektywnie myślę, że póki co nie ma na nie takiego popytu. Jeśli to się zmieni i pojawi się zapotrzebowanie to jestem pewien, że na te OS platformy również powstaną.
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)

Zapraszamy do kontaktu

Awatar użytkownika
forexpolska
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: forexpolska »

raposo pisze:Windows 7.5 na pewno nie jest popularny, a o Bada ja nawet nie słyszałem :).

Obecnie FxPro oferuje swoje platformy mobilne na 5 systemów operacyjnych, co już jest godne podziwu, patrząc na to co oferują inni brokerzy. Te wymienione przez Ciebie to bardziej "nowinki" i subiektywnie myślę, że póki co nie ma na nie takiego popytu. Jeśli to się zmieni i pojawi się zapotrzebowanie to jestem pewien, że na te OS platformy również powstaną.

Witam

Ja wiem, że powstał nowy nurt dzieci google i teraz wszystko jest fajne co od google ale Windows Mobile to nie jest jakaś nowinka bo to jest system od największej firmy Microsoft oraz Nokia , a Bada od samsung to można tak powiedzieć. Na innej platformie widziałem pod Windows Mobile dlatego pytam czemu u was nie ma.
AVAFX - uwaga uwaga to oszuści i krętacze nigdy tam nie wpłacaj pieniędzy

Awatar użytkownika
raposo
Moderator
Moderator

Na Windows mobile platformy są od metaquotes. Ten system niestety jest strasznie nierozwojowy i póki co ledwo kilka telefonow oferuje 7'ke. Jeśli popyt bedzie większy to metaquotes lub nawet samo FxPro pewnie wypuści cos na ten OS.
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI

Zapraszamy do kontaktu

Awatar użytkownika
McColley
Bywalec
Bywalec

Nieprzeczytany post autor: McColley »

Potrzebuję wskaźnik Volumen do mojego ECN'a słyszał ktoś coś?

Na MT4 jest w standardzie natomiast jakoś go nie widzę na ECN :?

Awatar użytkownika
raposo
Moderator
Moderator

McColley pisze:Potrzebuję wskaźnik Volumen do mojego ECN'a słyszał ktoś coś?
Hmm... Patrzę, patrzę i faktycznie nie ma. Jest tylko Level 2 ale wiem czego potrzebujesz. Zaraz napiszę do nich sugestię by to wprowadzili - dam znać co z tego będzie.
McColley pisze:Na MT4 jest w standardzie
W MT4 to wolumen tylko z nazwy jednak w praktyce to ilość ticków (zmian ceny) w danym okresie, co z obrotami nie ma nic wspólnego - dotyczy każdego MT4.
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI

Zapraszamy do kontaktu

Awatar użytkownika
McColley
Bywalec
Bywalec

Nieprzeczytany post autor: McColley »

Super!

Będę bardzo wdzięczny. :)

Harakiri
Bywalec
Bywalec

Nieprzeczytany post autor: Harakiri »

Witam.

Nie używałem już kilka miesięcy platformy MT4 na fxpro demo i przy logowaniu wyświetla mi się w prawym dolnym rogu "zły rachunek".
Zakładając nowy rachunek, po zeskanowaniu serwera ładuję się pasek do końca, następuje charakterystyczny dźwięk dla błędów i wygląda to tak jak na screenie.
Dodam, że robiłem reinstalacje platformy.

Proszę o pomoc.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.

Awatar użytkownika
klonmarcin
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: klonmarcin »

Dokładnie to samo jest przy zakładaniu konta demo w Admiral Markets.
Nie prowadzę szkoleń - nie sprzedaję sygnałów
No pain - No gain
Czas to pieniądz - ile jesteś w stanie go poświęcić?

https://www.youtube.com/watch?v=FLqQPZaiHvs

Rób to co kochasz, kochaj to co robisz, a nigdy nie będziesz musiał pracować...

ODPOWIEDZ