TS na interwale 15 min
moglbys rozwinac druga czesc wypowiedzi w kilku zdaniach? wiem ze gdzies dzwonia ale tu jestembardziej zielony niz w innych teamatch.sonny pisze:na platformie nie
przy pomocy jakiegoś ea tak
Dodano po 2 minutach:
myslalem nad nie wnikamniem w korekty i zamykanie dopiero po odwroceniu trendusonny pisze:a przy ts na co liczysz?
Nigdy nie spotkałem się z katem na platformiebeginer77 pisze:z katem na platformie

http://pl.luktom.biz/Page/46/luktom-visual-order-editor
Tu możesz ściągnąć .
Pozdrawiam
A ja przy skalpie zastanawiam się nad ustawieniem TS i podniesieniem TP.
Często mam tak, że cena osiąga moje TP i leci dalej, czemu nie skorzystać ale jak nie doleci to walnie w SL a gdyby TS szedł blisko za ceną do rozsądnego TP.
Ciekawe jaki przyniesie to efekt. Ile walnie w TS poniżej obecnego TP ile powyżej a ile zamknie się na nowym wyższym TP

Często mam tak, że cena osiąga moje TP i leci dalej, czemu nie skorzystać ale jak nie doleci to walnie w SL a gdyby TS szedł blisko za ceną do rozsądnego TP.
Ciekawe jaki przyniesie to efekt. Ile walnie w TS poniżej obecnego TP ile powyżej a ile zamknie się na nowym wyższym TP

Z kącików uśmiechu można obliczyć rozpiętość wolności [WOLF 1982-2007]
Adrenalina uzależnia ;-)
Adrenalina uzależnia ;-)
stad wzielo sie moje pierwsze pytanie. jak ustawiam maly TS to moze latwo zamknac sie przed potencjalnym TP, jak duzy TS to dochodzi do potencjanego TP przekracza ale jak potem zawraca to i tak spada w efekcie ponizej potencjalnego TP bo TS nawet ni zareagowal
Dodano po 7 minutach:
juz wiem z mq4, doczytalem sie. jeszcze raz dziekuje
Dodano po 7 minutach:
juz wiem z mq4, doczytalem sie. jeszcze raz dziekuje