archiwum

Miejsce, gdzie każdy może prowadzić swój własny dziennik gry na FX.

Tniesz szybko straty?

Tak
111
54%
Nie
96
46%

Liczba głosów: 207

Awatar użytkownika
Damfry
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Damfry »

Mr.T pisze:
Damfry pisze: zamiast rekwot dostanie poślizgi cenowe
poślizgi są o niebo lepsze niż chore i naciagane reqwoty majace na celu ,,psychiczne osłabianie gracza" :mrgreen:
nie ma o co się rozwodzić, bo jak to mówią "jeden lubi jak mu cyganie graja, a drugi jak mu buty śmierdzą."
chciałem, żeby zwyczajnie wiedział, ze i tu cena może odjechać i nawet nie zapyta czy anulować :wink:

Awatar użytkownika
pawel2907
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: pawel2907 »

no pewnie że może ....

wychodząć na ulice też może Cie auto trafić

co do analogii jako porównania znam lepsze i bardziej wpadające w ucho niż jakieś śmierdzące buty i cyganie

- jeden woli ogórki, drugi ogrodnika córki -

:lol:
Miej nadzieję na najlepsze, ale zawsze bądź gotów na najgorsze.

Mr.T

Nieprzeczytany post autor: Mr.T »

Trochę informacyjnie; aktualne na godz 15;42
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.

Awatar użytkownika
brother
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: brother »

Mam nadzieję, że Mr.T się nie obrazi jak wrzucę małą analizę tego co było, jak widać trzy ostatnie dni na EURUSD to identyczny schemat budowania świecy dziennej. Najpierw budowa górnego cienia, a potem zjazd w dół i na koniec mała korekta, gdzie powstawał dolny cień. Na koniec zatrzymaliśmy się na tygodniowym wsparciu.

Awatar użytkownika
HunterPL
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: HunterPL »

wklejam coś bo moj ulubiony wątek cos usechł ostatnio... przy okazji witam wszystkich po mojej przedświątecznej, świątecznej i sylwestrowej przerwie :). Wejscie dobre, niestety tragiczne prowadzenie pozycji...
Pieniądze są krwią tego świata...

Awatar użytkownika
szulczas
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: szulczas »

ze wzgledu na podobny styl gry co autor watku... no powiedzmy ze sie staram ;) ..tez pozwole sobie wrzucic moje wypociny :)

Mr.T

Nieprzeczytany post autor: Mr.T »

Wrzucajcie,wrzucajcie swoje wejścia,bo coś mały ruch w wątku panuje,pewnie też coś wrzucę niedługo,coś godnego uwagi,narazie czekam,aż korekta wzrostowa się skończy,niech się wypstrykają zwolennicy elek :sylwester: .Zacząłem powoli doceniać potencjał większych ruchów,ale o tym kiedy indziej.pzdr
P.S. szulczas;szybko się uczysz.... :wink:

gfx
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: gfx »

tak_i

Nieprzeczytany post autor: tak_i »

[quote="Mr.T"]Wrzucajcie,wrzucajcie swoje wejścia,bo coś mały ruch w wątku panuje,pewnie też coś wrzucę niedługo,coś godnego uwagi,narazie czekam,aż korekta wzrostowa się skończy,niech się wypstrykają zwolennicy elek :sylwester: .Zacząłem powoli doceniać potencjał większych ruchów,ale o tym kiedy indziej.pzdr

Mr T po co potencjał większych ruchów, przecież przy dużych tradach każdy pips się liczy ;)

Pozdrowienia! A

A tak swoją drogą to szacun, pardon WIELKI SZACUN a te cytaty z ewolucji to naprawdę czysta klasyka!!!

goose
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: goose »

szulczas pisze:ze wzgledu na podobny styl gry co autor watku... no powiedzmy ze sie staram Wink ..tez pozwole sobie wrzucic moje wypociny Smile
Moglbys powiedziec czym kierowales sie przy tej pierwszyj eLce aby w nia wejsc?

Pozdr.

ODPOWIEDZ