popieram...luz.Ink. pisze:troszkę dystansu panowie do tego wszystkiego
Wejscia, wyjscia - trzymanie sie zasad
- Mighty Baz
- Pasjonat
nie no nigdy tego nie powiedzialem - jesli tak to zabrzmialo to przepraszam - nie taki miałem zamiar. Jestem z natury bardzo ekspresyjnym człowiekiem i mowie co myslę i czuje - po prostu ciesze sie że po poltora roku gry na czuja i strat dzieki temu systemowi jest naprawde dobrze. Przeciez nie mowie ze KAZDY bedzie nim zarabial. Chyba lepszy zadowolony człowiek i usmiechniety ktory jakos dajac te screeny przed rozegraniem moze komus pomoc niz na wszystko narzekający prost.Ink. pisze:
MB świetny trader który zarabia, pewnie, ale nie cudowne magiczne dziecko które co niektórzy wręcz wielbią i czczą
troszkę dystansu panowie do tego wszystkiego
bardzo wiele osob po porsotu pytalo mnie o te szkolenie jako ze je ,,zaliczylem" wiec wyszedlem z zalozenia ze obrazy powiedzą swoje.
ok to tyle of topa - wracam do wykresów, moze jakis fajny setupik gdzies sie wyrysował

Miej nadzieję na najlepsze, ale zawsze bądź gotów na najgorsze.
ehhhh nawet nie mam pytan dokąd zawędrował wykres na tym kablu
doszło do TP
koeljne zagranie dla leniuchów z cyklu odpal i zapomnij
H4 - eur/chf
wg mnie bardzo mocny sygnał UP z H4, potwierdzony na H1 i M5
osobiscie nie lubie tej pary ze wzgledu na spread i jej ostatnio słabą zmiennosc wiec narazie nie biore tego zagrania - na wejscie wg mnie jest ciut za późno. Jesli dojdzie do okolic sup1/sup2 mozna wejsc
doszło do TP
koeljne zagranie dla leniuchów z cyklu odpal i zapomnij
H4 - eur/chf
wg mnie bardzo mocny sygnał UP z H4, potwierdzony na H1 i M5
osobiscie nie lubie tej pary ze wzgledu na spread i jej ostatnio słabą zmiennosc wiec narazie nie biore tego zagrania - na wejscie wg mnie jest ciut za późno. Jesli dojdzie do okolic sup1/sup2 mozna wejsc
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
kiełbasi sie strrrrrasznie ten eur chf, w miedzy czasie na NZD USD na M15 pojawił sie ładny sygnał spadkowy
tu szczegóły
http://www.forex-nawigator.biz/dyskusje ... 1&start=20
tu szczegóły
http://www.forex-nawigator.biz/dyskusje ... 1&start=20
-
- Gaduła
- Mighty Baz
- Pasjonat