Wejścia kozak i to to wczorajsze na edziu
Stforex doświadczenie nauczyło mnie nie wątpić w rysowane tu kreski

jak byś się dobrze pzypatrzył zabrakło 4 pips do mojego stop losa - nawet nie zauwazylem pozniej tej szpili bo odpaliłem zlecenie i nie patrzylem na wykres - to chyba najlepsza metoda by uniknac stresów - o jkezzzu spada nie po mojemu to chyba zamkne - czego oczy nie widzą tego sercu nie zal hehequapi pisze:Paweł, nie wywaliło Cię na tym 10 pestkowym SL na samym początku?
I czy w tak odległym TP strategia uwzględnia tak silne opory (tu strefa supp) jak kilkanaście minut temu? Ja tam wziąłem prawie 20 pips, bo uważałem że nie mieli praktycznie szans na przejście tego na raz. Logicznie - mając longa warto byłoby tam przynajmniej przymknąć część pozycji albo przymknąć i otworzyć znowu po korekcie.
Czy masz to po prostu w pompce, set&forget?
pozdrawiam
No nie przesadzajmy przyjacielepawel2907 pisze:szkoda ze nie wklejalem wczesniej tutaj zagran ktore umieszczalem w Day Tradingu - ok 75 % trafnosc, uderzanie w TP niemal co do pipsa.System daje okolo 90 % skutecznosci - Mighty Baz to osiaga jako doswiadczony trader. Ja narazie jestem na etapie 70-75 % .
Luz, man... nie krytykuję tylko się pytam, próbowałem się dowiedzieć jakie jest prowadzenie trejdu tylko.pawel2907 pisze: Nie obchodi mnie co uwazasz za logiczne lub nie - trzymam sie systemu. Wziales 20 pips - ok, ja tez mialem ochote zamknac ale jesli nie dam systemowi zarobic to nigdy nie zarobie. Kabel jest taką parą ze potrafi nim szarpac po 10-15 pips na kilka sekund - jak sobie wyobrazasz logicznie reenter ? NA histori kazdy jest masterem