Pie
bo trzeba był uciekać tylko, że ja nie uciekłembrother pisze:Wchodziłem w tym samym miejscu, ale coś mi mówiło żeby uciekać i jakoś się udało wziąć TP. Jakby coś tam była jeszcze LT taka słabiutka, ale upewniła mnie żeby wskoczyć.

na forum grali to tak jak Ty

its not what you trade its how you trade it
trading is waiting
--
więcej info na temat tradingu - strona www w profilu
AK
trading is waiting
--
AK
TP nigdy nie ustawiam, a BE - tak, nie ustawiłem.NiceFox pisze:Zapomniałeś postawić BE i TP?
Są i tacy. Łatwiej się inwestuje na wyższych TF.Pentuer pisze:Witam, czy ktoś gra tę metodą ma wykresie D1?
trading is waiting
--
AK
trading is waiting
--
AK
Nie mam czasu na grę na krótszych interwałach, strefy wyznaczam na D1, ale głębokość strefy może mieć czasem 100pkt. Zastanawia mnie na jakim interwale "tacy" doprecyzowują obszary wejścia. Opieram grę na zlecaniach oczekujących.admkowal pisze:Pentuer napisał:
Witam, czy ktoś gra tę metodą ma wykresie D1?
Są i tacy. Łatwiej się inwestuje na wyższych TF.
Witam,
To dorzucę coś od siebie. Transakcja zakończona dzisiaj na poziomie TP. Strefa wyznaczona na H4. Wynik +88pkt.
Może powinienem dodać że elipsa to miejsca zamknięcia transakcji tuż przed kolejną strefą SD wyznaczoną na H1.
To dorzucę coś od siebie. Transakcja zakończona dzisiaj na poziomie TP. Strefa wyznaczona na H4. Wynik +88pkt.
Może powinienem dodać że elipsa to miejsca zamknięcia transakcji tuż przed kolejną strefą SD wyznaczoną na H1.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Jeśli dla Ciebie interwał wejścia to D1 to musisz akceptować SL wielkości poziomu na D1. Doprecyzować możesz na H4.Pentuer pisze:Zastanawia mnie na jakim interwale "tacy" doprecyzowują obszary wejścia.
trading is waiting
--
AK
trading is waiting
--
AK