Który broker pokazuje "linię transakcji"?

Sprawy techniczne dotyczące poszczególnych platform handlowych.
niemalekko85
Uczestnik
Uczestnik

Który broker pokazuje "linię transakcji"?

Nieprzeczytany post autor: niemalekko85 »

Witam,

Obecnie gram na demie Admirala i real ECN Aliora.

Niestety, Alior jest beznadziejny do AT natomiast fajnie pokazuje przebieg transakcji za pomocą lini ciągnącej od początku do końca zlecenia.
Pomocne przy prowadzeniu dziennika.

Z koleii Admiral na MT4 to całkiem wygodna AT ale brak pokazanego przebiegu transakcji i tu pojawił się dla mnie mały problem: o ile z Aliora łatwo mi prowadzić rejestr o tyle w Admiralu jest to strasznie utrudnione i uciążliwe jeśli chce się przetestować poprawkę do strategi.

Więc, potrzebuje brokera który na koncie MT4 (lub ECN ale zajmującym mało mocy procesora bo w firmie mam już mocno obciążony komputer) pokazywał by przebieg transakcji po jej zamknięciu. Dobrze by było, żeby obsługiwał też PLN jako walutę konta.

Macie może jakiś typ?

Awatar użytkownika
Vilde
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: Vilde »

Nie wiem jak to wygląda u Aliora, ale może wystarczy w MT4 przeciągnąć transakcję z historii na wykres. O to Ci chodziło?

niemalekko85
Uczestnik
Uczestnik

Dokładnie o to chodziło. Nie wiedzialem o takiej możliwości. Dziękuje

Różnica polega na tym, że w aliorze biegnie to w czasie rzeczywistym

Awatar użytkownika
xpep
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: xpep »

niemalekko85 pisze:Różnica polega na tym, że w aliorze biegnie to w czasie rzeczywistym
jaki problem napisac wskaznik ktory narysuje i bedzie linie trendu przesuwal w czasie rzeczywistym :wink: tylko po co takie cos?

niemalekko85
Uczestnik
Uczestnik

xpep pisze:
niemalekko85 pisze:Różnica polega na tym, że w aliorze biegnie to w czasie rzeczywistym
jaki problem napisac wskaznik ktory narysuje i bedzie linie trendu przesuwal w czasie rzeczywistym :wink: tylko po co takie cos?
Prawdopodobnie żaden :)

Generalnie, nie potrzebuje takiej lini transakcji, po prostu wyróżniłem na czym polega działanie w aliorze.

a o możliwości przeciągnięcia w mt4 nie wiedziałem, teraz będzie mi o wiele łatwiej.

ODPOWIEDZ