PokerStars Lobby Turniejowe dla Nawigatora

Forum, na którym można do woli dyskutować nie tylko na tematy związane z Forexem.
MkubuxK
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: MkubuxK »

Dziś gram na sesji w Stanach. Zaproszenie zaakceptuje jak tylko wrócę czyli około 21. Pierwszy turniej za symboliczne 25centów jest ustawiony na godzine 23 a za wirutalna gotówkę na 22 ( dla tych co chcieli by się poduczyć, jest również stół na play money ustawiony cały czas ).

PS:Czym są referele gdyż nie zrozumiałem ? Chodzi o to żeby nikt dalej nie wysyłał tego zaproszenia albo żeby jakiś bot nie zjadł danych do zaproszenia ?
fx-forum

Awatar użytkownika
daromanchester
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Nieprzeczytany post autor: daromanchester »

Myślę że Tig3r miał na myśli że jesteś czymś na wzór IB pokerstars. :)
Ale chyba tak to nie działa.
W każdym bądź razie niech na razie tak zostanie.
Najwyżej potem się zmieni.
"Ekspert to taki człowiek, który popełnił wszystkie możliwe błędy w bardzo wąskiej dziedzinie" - Niels Bohr
"Każdy głupi może wiedzieć. Sedno to zrozumieć" - Albert Einstein

Awatar użytkownika
jasonbourne
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: jasonbourne »

Może kiedyś jakiś turniej live? W wawie? Mam ostatnio interes żeby się wybrać do stolycy (kobieta:)))))))) ale aż tak zajęty to raczej nie będę, chociaż z babami to nigdy nie wiadomo co się święci.:)

W każdym bądż razie ja mam nawet taki śmieszny zestaw do pokera, karty, blindy, żetony, jak ktoś zorganizuje lokal, to może wpadnę. Ale tylko na żetony, ostatnio coś w ogóle nie mam szczęścia do gier na pieniądze.:)
Zapraszam do czytania moich artykułów "Jak zarabiać co najmniej 100% rocznie na rynku Forex" na portalu Comparic.pl

MkubuxK
Pasjonat
Pasjonat

Na koszykowej jest dość fajny klub snookerowy. Na półpiętrze można rozstawić sobie żetony i grac. Nie robili kiedyś problemów jak ze znajomymi grałem. Kiedy jesteś w Warszawie ?

*UPDATE*
Co do IB to nie ma bodajże czegoś takiego w PokerStars. Bonusy powitalne można dostać ale trzeba poszukać na różnych stronach internetowych ( duże serwisy takie oferują ale pewnie za reklamę dostają takie możliwości ). Często sam PokerStars takie daje.

PokerStars pobiera tylko symboliczną opłatę za każdy turniej i jest to jedyna opłata jaką zarabia ( 10% od puli bądź mniej, nie jestem pewien ). Użytkownicy z reguły nie tworzą stołów tylko doczepiają się do tych które regularnie się otwierają. Nie jest to komercyjna oferta a po prostu poker ma sporo wspólnego z forexem i pomyślałem że zamiast siedzieć na Skype można odprężyć się grając jakiś turniej w gronie osób związanych z fx.
fx-forum

Awatar użytkownika
jasonbourne
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: jasonbourne »

MkubuxK pisze:Kiedy jesteś w Warszawie ?
Mogę być np. w lutym. Fajnie, jakby było trochę forumowiczów z dłuższym stażem. Może np. Magictrader miałby ochotę? Ja mogę się dopasować.:)
Zapraszam do czytania moich artykułów "Jak zarabiać co najmniej 100% rocznie na rynku Forex" na portalu Comparic.pl

Awatar użytkownika
4promile
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: 4promile »

mógłby ktoś przesłać mi wiadomość z danymi do zalogowania na ten forexowo-pokerowy pokój

MkubuxK
Pasjonat
Pasjonat

Mod Tiger zabronił tutaj więc piszcie na priv prześlę dane. Zaakceptuje dopiero w domu. Skończyłem właśnie tradować i wychodzę z biura więc za około 30 minut dopiero będę.

Dodano po 2 godzinach 19 minutach:

Pierwszy turniej PlayMoney zakończył się następująco:

1 mkubuxk
2 parafaflik
3 Escraku
4 gwhunting
fx-forum

Awatar użytkownika
Good Will Hunting
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Good Will Hunting »

Nie będę zdradzał wyników drugiego, bo się nie skończył ale powiem tylko że pnę się w górę! :lol: Dzięki wszystkim za grę. Mam nadzieję, że to nie był ostatni raz :wink:
Wolałbym umrzeć niż przegrać.

Nie pisz do mnie PW ponieważ mam bana. Pisz na skypie.

Awatar użytkownika
copernic
Bywalec
Bywalec

Nieprzeczytany post autor: copernic »

dzięki za grę panowie
do następnego razu:)

MkubuxK
Pasjonat
Pasjonat

I drugi turniej REAL money liga nawigatora skończył się następującymi wynikami:
Cała pula nagród powędrowała do Copernica - gratuluję :)

1 Copernic aka Rokinson
2 jhgf aka ulver 76
3 mkubuxk aka kubux
5 Good Will Hunting aka gwhunting
5 Hermand aka Escraku

Zapisanych jest już 7 osób. Jak będzie 14-20 to wtedy raz na miesiąc coś większego można zagrać.
fx-forum

ODPOWIEDZ