PokerStars Lobby Turniejowe dla Nawigatora
Dziś gram na sesji w Stanach. Zaproszenie zaakceptuje jak tylko wrócę czyli około 21. Pierwszy turniej za symboliczne 25centów jest ustawiony na godzine 23 a za wirutalna gotówkę na 22 ( dla tych co chcieli by się poduczyć, jest również stół na play money ustawiony cały czas ).
PS:Czym są referele gdyż nie zrozumiałem ? Chodzi o to żeby nikt dalej nie wysyłał tego zaproszenia albo żeby jakiś bot nie zjadł danych do zaproszenia ?
PS:Czym są referele gdyż nie zrozumiałem ? Chodzi o to żeby nikt dalej nie wysyłał tego zaproszenia albo żeby jakiś bot nie zjadł danych do zaproszenia ?
fx-forum
- daromanchester
- Przyjaciel Forum
Myślę że Tig3r miał na myśli że jesteś czymś na wzór IB pokerstars. 
Ale chyba tak to nie działa.
W każdym bądź razie niech na razie tak zostanie.
Najwyżej potem się zmieni.

Ale chyba tak to nie działa.
W każdym bądź razie niech na razie tak zostanie.
Najwyżej potem się zmieni.
"Ekspert to taki człowiek, który popełnił wszystkie możliwe błędy w bardzo wąskiej dziedzinie" - Niels Bohr
"Każdy głupi może wiedzieć. Sedno to zrozumieć" - Albert Einstein
"Każdy głupi może wiedzieć. Sedno to zrozumieć" - Albert Einstein
- jasonbourne
- Pasjonat
Może kiedyś jakiś turniej live? W wawie? Mam ostatnio interes żeby się wybrać do stolycy (kobieta:)))))))) ale aż tak zajęty to raczej nie będę, chociaż z babami to nigdy nie wiadomo co się święci.
W każdym bądż razie ja mam nawet taki śmieszny zestaw do pokera, karty, blindy, żetony, jak ktoś zorganizuje lokal, to może wpadnę. Ale tylko na żetony, ostatnio coś w ogóle nie mam szczęścia do gier na pieniądze.

W każdym bądż razie ja mam nawet taki śmieszny zestaw do pokera, karty, blindy, żetony, jak ktoś zorganizuje lokal, to może wpadnę. Ale tylko na żetony, ostatnio coś w ogóle nie mam szczęścia do gier na pieniądze.

Zapraszam do czytania moich artykułów "Jak zarabiać co najmniej 100% rocznie na rynku Forex" na portalu Comparic.pl
Na koszykowej jest dość fajny klub snookerowy. Na półpiętrze można rozstawić sobie żetony i grac. Nie robili kiedyś problemów jak ze znajomymi grałem. Kiedy jesteś w Warszawie ?
*UPDATE*
Co do IB to nie ma bodajże czegoś takiego w PokerStars. Bonusy powitalne można dostać ale trzeba poszukać na różnych stronach internetowych ( duże serwisy takie oferują ale pewnie za reklamę dostają takie możliwości ). Często sam PokerStars takie daje.
PokerStars pobiera tylko symboliczną opłatę za każdy turniej i jest to jedyna opłata jaką zarabia ( 10% od puli bądź mniej, nie jestem pewien ). Użytkownicy z reguły nie tworzą stołów tylko doczepiają się do tych które regularnie się otwierają. Nie jest to komercyjna oferta a po prostu poker ma sporo wspólnego z forexem i pomyślałem że zamiast siedzieć na Skype można odprężyć się grając jakiś turniej w gronie osób związanych z fx.
*UPDATE*
Co do IB to nie ma bodajże czegoś takiego w PokerStars. Bonusy powitalne można dostać ale trzeba poszukać na różnych stronach internetowych ( duże serwisy takie oferują ale pewnie za reklamę dostają takie możliwości ). Często sam PokerStars takie daje.
PokerStars pobiera tylko symboliczną opłatę za każdy turniej i jest to jedyna opłata jaką zarabia ( 10% od puli bądź mniej, nie jestem pewien ). Użytkownicy z reguły nie tworzą stołów tylko doczepiają się do tych które regularnie się otwierają. Nie jest to komercyjna oferta a po prostu poker ma sporo wspólnego z forexem i pomyślałem że zamiast siedzieć na Skype można odprężyć się grając jakiś turniej w gronie osób związanych z fx.
fx-forum
- jasonbourne
- Pasjonat
Mod Tiger zabronił tutaj więc piszcie na priv prześlę dane. Zaakceptuje dopiero w domu. Skończyłem właśnie tradować i wychodzę z biura więc za około 30 minut dopiero będę.
Dodano po 2 godzinach 19 minutach:
Pierwszy turniej PlayMoney zakończył się następująco:
1 mkubuxk
2 parafaflik
3 Escraku
4 gwhunting
Dodano po 2 godzinach 19 minutach:
Pierwszy turniej PlayMoney zakończył się następująco:
1 mkubuxk
2 parafaflik
3 Escraku
4 gwhunting
fx-forum
- Good Will Hunting
- Pasjonat
I drugi turniej REAL money liga nawigatora skończył się następującymi wynikami:
Cała pula nagród powędrowała do Copernica - gratuluję
1 Copernic aka Rokinson
2 jhgf aka ulver 76
3 mkubuxk aka kubux
5 Good Will Hunting aka gwhunting
5 Hermand aka Escraku
Zapisanych jest już 7 osób. Jak będzie 14-20 to wtedy raz na miesiąc coś większego można zagrać.
Cała pula nagród powędrowała do Copernica - gratuluję

1 Copernic aka Rokinson
2 jhgf aka ulver 76
3 mkubuxk aka kubux
5 Good Will Hunting aka gwhunting
5 Hermand aka Escraku
Zapisanych jest już 7 osób. Jak będzie 14-20 to wtedy raz na miesiąc coś większego można zagrać.
fx-forum