EA pod dane makro
szukam EA w ktorym mozna ustawic zlecenie oczekujace obustronne na godzine xx;xx
ktore otworza sie jesli kurs przesunie sie o powiedzmy 10 pipsow z mozliwoscia take profit i stop lost.
jesli nic sie nie bedzie dzialo zlecenie powinno sie zamknac powiedzmy po minucie.
mam nadzieje ze wiecie o co mi chodzi,mysle ze takie EA bylo by czyms co by odpowiadalo w 100% do gry na dane.
ktore otworza sie jesli kurs przesunie sie o powiedzmy 10 pipsow z mozliwoscia take profit i stop lost.
jesli nic sie nie bedzie dzialo zlecenie powinno sie zamknac powiedzmy po minucie.
mam nadzieje ze wiecie o co mi chodzi,mysle ze takie EA bylo by czyms co by odpowiadalo w 100% do gry na dane.
- siersciuch
- Pasjonat
no włąsnie takie EA udostepniłem na stronie wczesniejzebedi43 pisze:szukam EA w ktorym mozna ustawic zlecenie oczekujace obustronne na godzine xx;xx

jeżeli będziesz uparty, prawdopodobnie częściej odniesiesz sukces, niż doznasz porażki.