dlatego warto jest czytać Twoje postyglaca38 pisze:witam ,Adamie moj post mowiacy o zamknieciu dziennej swiecy na indexie usd,mial tylko na celu ostudzenie zapalu niektorych forumowiczow widzacych juz tylko L na edku Wink ,sens mojej wypowiedzi poprostu byl taki ,zeby uwazac z dlugimi na edku,gdyz index zamknal sie w miejscu ,ktore obsolutnie wedlug mnie nie potwierdzalo do zajecia dlugich pozycji.No i dzis to sie potwierdzilo

Zgadza się ale tylko w połowie. Jest forum ale dostępne nie tylko dla tych uczestniczących w szkoleniu. Jest kilka osób, które dostały dostęp do forum po wcześniej rozmowie a teraz też korzystają ze szkolenia. Tylko sama nazwa szkolenie nie bardzo mi tu pasuje. Faktycznie na początku było to standardowe sesje itd - wypisz wymaluj szkolenie. Teraz jest tam zdecydowanie więcej osób, które już coś wiedzą o tradingu. Szkolenie przerzucam na filmy a wolny czas to po prostu bieżące analizy z chętnymi i trading. Nie ma sztywnych ram narzuconych a teraz główne zajęcie niektórych to testy botów.apropo Adamie z tego co zauwazylem masz otwarte prywatne forum,czy jest ono dostepne tylko dla osób ,które uczestniczyly w twoim szkoleniu??
Zastrzegam tylko, że chętne osoby, których nie znam np.: z nawi będą musiały się naprodukować i zareklamować bo jest jednak kwestia zaufania.
Pytania na pm a tutaj trading - jeśli by się tak udało to byłbym wdzięczny.