zgadzam się z Tobą w 100%bartek1916 pisze:Ich reklama z wizerunkiem Forexu jako gra komputerowa czy banery z zetonami do kasyna to juz jest kpina
Nadzór Unii Europejskiej: Ostrożnie z foreksem!
Wiesz MajorGC wyczuwam że to napisali jacyś niedouczeni komuniści....// nawet jestem tego pewien..//MajorGC pisze: Te artykuly to jakas kpina. W ogole napisal je ktos kto ma jakies pojecie o FX?
Zamiast niepoważnych oświadczeń powinni skupić się na tym co np. w USA czyli na rzetelności i przejrzystości transparentności rynku czyli w USA zawsze musi być udokumentowana druga strona transakcji,broker nie może grać przeciwko klientowi,jeżeli złapią brokera na poślizgach nie wynikających z sytuacji rynkowe,dowalają olbrzymie kary,dodatkowo brokerzy muszą zwrócić inwestorom pieniądze które im ukradli...
Reasumując w USA wspiera się takie rynki oraz rynki regulowane CME..,a jeżeli to będzie to niech sobie reklamują do woli...,u nas to jest nowość ,a na dojrzałych rynkach istnieje to już setki lat.Aby to lepiej uzmysłowić forumowiczom posłużę się akcjami np. na jednej z firm średni obrót w 1908 roku wynosił ok. 200 000 sztuk,teraz wynosi ok. 1 mln dziennie czyli widać tą ciągłość mimo kolosalnej różnicy w technice przez ponad 100 lat....
Pozdrawiam.
Dodano po 11 minutach:
PS jeszcze to cytuję//Skoro ma pan smykałkę do inwestowania, może warto zacząć zająć się tym zawodowo?
- Inwestowanie to dla mnie hobby. Mam swoją stałą pracę. Co prawda zgłaszają się do mnie osoby, które chcą mi oddać swoje pieniądze w zarządzanie. Odmawiam. Nie jestem profesjonalistą ani nie mam na to czasu. Uważam, że powinny się tym zajmować odpowiednie instytucje, a w nich odpowiednio przeszkolone osoby, zawodowcy.///
Do puki nie będzie u nas całej palety usług finansowych dostępnych na świecie do tej pory poważni zawodowcy nie zaoferują swoich usług ponieważ by się ośmieszyli....
Bazylea III reforma finansowa staje się skuteczne,
W ostatnich miesiącach Grupa CME i innych operatorów walut zauważyć rosnącą aktywność banku w kontraktach futures lub podobnych produktów
W ostatnich miesiącach Grupa CME i innych operatorów walut zauważyć rosnącą aktywność banku w kontraktach futures lub podobnych produktów
- forexpolska
- Pasjonat