Junior Trader - konkurs dla studentów
- SceptycznyProgramista
- Stały bywalec

-
David_Plavko
- Gaduła

-
Goldfinger
Amatorsko? to stanowczo za słabe określenie, nie wiem co za kretyn robi ten ranking, ale to jest koszmar. Ja liczyłem tylko na te praktyki ale jak się dowiedziałem, że to jest losowane z osób z top 10 i student z 1 roku ich na pewno nie dostanie to odpuściłem przy stanie konta ok 24 tys. Będę grał na 3 roku bo dla tabletu nie opłaca mi się siedzieć nad tym.
Dodano po 2 minutach:
Chcieli mieć w tym roku ponad 1000 uczestników, a tu ledwo 700 i w tym masa zdublowanych kont i pełno nieaktywnych uczestników.
Dodano po 2 minutach:
Chcieli mieć w tym roku ponad 1000 uczestników, a tu ledwo 700 i w tym masa zdublowanych kont i pełno nieaktywnych uczestników.
-
Goldfinger
adrix007 pisze:Amatorsko?
Wiesz nie chciałem nikogo obrażać
Wreszcie Termin przedstawiania rankingu też nie został określony, Konkurs trwa już blisko 3 tygodnie a ranking przedstawiono dopiero 2 razy
Dobry ranking to Ranking Aktualizowany co parę minut i dostępny dla każdego na stronie internetowej.
adrix007 pisze:student z 1 roku ich na pewno nie dostanie to odpuściłem
Chyba nie tylko z 1 roku - humaniści też raczej nie są brani pod uwagę. Najlepiej dla nich to studiować kierunki ekonomiczne lub informatykę.
Ps Patrzę teraz na ranking a na 6 miejscu niejaka Adrianna? Czy ktoś po 3 tygodniach zweryfikował uczestników?
Oj marudzicie... W poprzednich edycjach zdarzało się, że były dwa rankingi - tydzień przed końcem i na koniec (w dodatku np. po tygodniu). Trzeba robić swoje i się nie oglądać. Nieważne też z jakiej jesteś uczelni. Ja tam żadnych wałków wcześniej nie widziałem. No może poza jednym, gdzie w rankingu była 2 razy ta sama osoba (jest jeszcze w historii).
Pamiętajcie, że to konkurs z niskim budżetem, dla studentów, organizowanym przez studentów, a broker dużo energii w to nie wkłada.
Pamiętajcie, że to konkurs z niskim budżetem, dla studentów, organizowanym przez studentów, a broker dużo energii w to nie wkłada.
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)
Zapraszamy do kontaktu
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)
Zapraszamy do kontaktu
- Gwyn_Bleidd
- Stały bywalec

Raposo dobrze pisze- nie ma co marudzić. W końcu nic nie tracąc możemy coś zyskać, a my jako inwestycjusze szczególnie powinniśmy lubić takie sytuacje.
Poza tym powiedzmy sobie szczerze: szczęście jest kluczowym czynnikiem w tego typu konkursach. A obrażanie się na szczęście jest co najmniej bez sensu
Poza tym powiedzmy sobie szczerze: szczęście jest kluczowym czynnikiem w tego typu konkursach. A obrażanie się na szczęście jest co najmniej bez sensu
Życie to surfing, więc nie bój się fal.