Walka z trendem :::::::: Tygodniowe Analizy ::::::::::::

Miejsce, gdzie każdy może prowadzić swój własny dziennik gry na FX.
Cadermo

Nieprzeczytany post autor: Cadermo »

Krzysiu89 pisze:mnie jest najwiekszym problemem... psychika
Polecam dobrego psychologa ,mówię poważnie :) Pomoże Ci w radzeniu ze stresem itd
:wink:

Awatar użytkownika
Krzysiu89
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: Krzysiu89 »

bylem jak bylem maly ;p hehehe no ale tak jak mowie mentor tez sie przyda z reszta problemow ;)

Mr.T

Nieprzeczytany post autor: Mr.T »

Krzysiu89 pisze:dopracowanie tego co u mnie jest najwiekszym problemem... psychika i odpowiednie wejscia...
Najpierw opanuj wejścia i trzymanie pozycji,a opanowanie psychiki przyjdzie samo wraz z ilością godz. przed platformą.

Awatar użytkownika
Krzysiu89
Gaduła
Gaduła

no wlasnie !! ;P chce do tych rzeczy mentora ;P! yhh xD albo ktos kto moze sie laczyc przez skype albo miec ze mna kontakt jakis dobry...

Cadermo

Chcieć to można dużo :D ja jednak polecam Tobie jeśli nie chcesz psychologa to szkol się sam :) TO najlepsze co może być ,siedź po 15-16 godzin na dobe a będą efekty 8)

Awatar użytkownika
Krzysiu89
Gaduła
Gaduła

nie no bez przesady :D 15-16 godz. to ja nie mam ;P pracuje na 3 zmiany ;P hehe jedynie 5-6h dziennie ;P a i z tym ciezko ;P

Awatar użytkownika
brother
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: brother »

masz jakiś MM? czy w trakcie wejścia wiesz gdzie będziesz ciął stratę?
Certyfikaty i Zaświadczenia Potwierdzam rzetelność szkolenia każdy poziom. Dołącz do nas zostań autoryzowanym szkoleniowcem na terenie EU szczegóły na stronie http://piv.pivpiv.dk/

Cadermo

Krzysiu89 pisze:nie no bez przesady :D 15-16 godz. to ja nie mam ;P pracuje na 3 zmiany ;P hehe jedynie 5-6h dziennie ;P a i z tym ciezko ;P
No to nie licz na szybkie efekty,jeśli będziesz non stop przy rynku to się czegoś nauczysz !

Awatar użytkownika
Krzysiu89
Gaduła
Gaduła

no wlasnie z MM mam duzy problem... ciezko mi ustalac stopy tak zeby dobrze na tym wychodzic bo czesto mam tak ze spada mi do stopu a potem idzie po mojej mysli tylko ze juz w portfelu tego nie mam ;/

Awatar użytkownika
Krzysiu89
Gaduła
Gaduła

jakos nic nie poszlo po mojej mysli... wszystko w odwrotna strone i sporo euro w plecy... hmm powod?

ODPOWIEDZ