System MAX - reaktywacja WATEK MODEROWANY

Reklamy oraz linki do ciekawych miejsc w sieci zajmujących się rynkiem Forex.
Awatar użytkownika
Esco
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Nieprzeczytany post autor: Esco »

silent pisze:Jeden z twoich wyznawcow ma w stopce ,,system max" statystyki aktualny stan konta 93 % do tylu....
Tak ale w journalu jasno zostało napisane że nie trzymał się zasad systemu a tym bardziej zarządzania kapitałem.

zicmar
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: zicmar »

Witam,
wstaję dzisiaj rano i co widzę, dziennik Vinciego zamkniety, kilku krzykaczy doprowadziło do tego, że został zamkniety watek, gdzie było widać, że moim systemem mozna regularnie zarabiać. Vinciemu zarzucono oszustwa, manipulowanie statementami, fabrykowanie screenów, spotkał sie z nagonką na swoją osobę, prowokacjami, docinkami itp.
Tylko dlatego, że swoją ciężką pracą, systematycznością udowodnił, że można.
Widocznie bardziej są cenieni ludzie, którzy mają wtopę za wtopą, bardzo małą wiedzę a nie Ci, którzy na tym trudnym rynku są w stanie odnieść sukces.
Ręce opadają.
Pozdrawiam
Zicmar
Naucz się jak działają średnie a wtedy zrozumiesz zachowanie ceny

Indywidualny_inwestor
Bywalec
Bywalec

Nieprzeczytany post autor: Indywidualny_inwestor »

Gratulacje. Teraz wyciągnij wnioski - dokładnie, popieram zamknięcie tego tematu.

Awatar użytkownika
Good Will Hunting
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Good Will Hunting »

zicmar pisze:Vinciego zamkniety, kilku krzykaczy doprowadziło do tego, że został zamkniety watek, gdzie było widać, że moim systemem mozna regularnie zarabiać. Vinciemu zarzucono oszustwa, manipulowanie statementami, fabrykowanie screenów, spotkał sie z nagonką na swoją osobę, prowokacjami, docinkami itp.
Jedno zasadanicze pytanie Zbyszku. Gdzie?
Tylko dlatego, że swoją ciężką pracą, systematycznością udowodnił, że można.
Widocznie bardziej są cenieni ludzie, którzy mają wtopę za wtopą, bardzo małą wiedzę a nie Ci, którzy na tym trudnym rynku są w stanie odnieść sukces.
Co udowodnił? Przecież Twój wychowanek przez całą działalność tematu "udowadniał że można" NA KONCIE DEMO. Abstrahując już od tego czy to prawda ale gdybyś napisał prawdę czyli napisał "Vinci swoją ciężką pracą i systematycznością udowodnił że można zarabiać na koncie demo" to zostałbyś wyśmiany i obrzucony postami w stylu "na demo to ja zrobiłem milion procent w miesiąc".

Ponadto pozwolę sobie nie zgodzić z Tobą co do opinii że na forum bardziej są cenieni ludzie, którzy przegrywają i nie mają wiedzy. Ja osobiście cenię wielu użytkowników, tych których znam "osobiście" - tzn. takich z którymi utrzymuje kontakt i tych których nie znam. Myślę że to szalenie nierozważne zarzucać im brak odpowiedniej wiedzy czy negować ich wyniki, nierzadko potwierdzone myfxbookiem podpiętym pod konto REAL.

Także Zbyszku proszę, nie naginaj faktów i jeśli jesteś w stanie to odpowiedz mi chociaż na pierwsze pytanie. W którym miejscu vinci spotkał się z nagonką i z zarzutami oszustwa, prowokacjami, docinkami, zarzutami manipulacji statementami czy fabrykowania screenów. Coś mi się wydaję że tylko ty widzisz ten temat w ten sposób. Twój chłopak (w sensie wychowanek, nie partner) prowadził agresywną, niemerytoryczną dyskusję (domyśl się sherlocku, nie udawaj matoła etc.), której istnienie chciał później zatuszować prosząc moderatorów o usunięcie niechcianych postów.
Wolałbym umrzeć niż przegrać.

Nie pisz do mnie PW ponieważ mam bana. Pisz na skypie.

zicmar
Gaduła
Gaduła

Ponieważ Modzi wybrali salomonową decyzję, tzn, dziennik zostawili a zmienili nazwę, wnioskuję o to, aby we wszystkich dziennikach, gdzie w nazwie istnieje system, którym się posługują a więc PA, LT i tym podobne zostały zmienione nazwy tych dzienników i usuniete wszelkie informacje, które jednoznacznie sugeruja jakim systemem posługuje sie autor dziennika. Osobiscie nie widze różnicy pomiędzy System Zicmara a np PA w nazwie dziennika, usunięcie z Dziennika Vinciego nazwy systemu, którym sie posługuję jest dyskryminacją tego systemu na Forum

Awatar użytkownika
Ink.
Moderator
Moderator

Nieprzeczytany post autor: Ink. »

zicmar pisze:Ponieważ Modzi wybrali salomonową decyzję, tzn, dziennik zostawili a zmienili nazwę, wnioskuję o to, aby we wszystkich dziennikach, gdzie w nazwie istnieje system, którym się posługują a więc PA, LT i tym podobne zostały zmienione nazwy tych dzienników i usuniete wszelkie informacje, które jednoznacznie sugeruja jakim systemem posługuje sie autor dziennika. Osobiscie nie widze różnicy pomiędzy System Zicmara a np PA w nazwie dziennika, usunięcie z Dziennika Vinciego nazwy systemu, którym sie posługuję jest dyskryminacją tego systemu na Forum
Inne systemy typu PA LT nie są systemami komercyjnymi gdzie tak sie szczyciłeś że system MAX jest komercyjny dlatego taki dobry więc nie widze potrzeby zmieniania czegokolwiek szczególnie że to darmowa niekomercyjna wiedza ;p

Awatar użytkownika
Good Will Hunting
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Good Will Hunting »

Otóż nie Zbyszku. Usunięcie tej nazwy i otwarcie niniejszego tematu jest skierowaniem dyskusji nt. Systemu MAX do tematu o systemie MAX. Dzięki temu wilk jest syty i owca cała. Użytkownicy mogą spokojnie porozmawiać o systemie, a Vinci może dalej prowadzić swój dziennik i wklejać w nim swoje wejścia bez obaw o to że będzie musiał "sprzątać" bałagan powstały w związku z pytaniami o system. Myślę że ze strony moderatorów jest to świetne posunięcie.

Dziwi mnie tylko jedna rzecz. Czemu tak zabiegasz o to żeby wątek Vinciego nazywał się "SYSTEM MAX AUTORSTWA ZBYSZKA w wykonaniu Vinciego" skoro to nie ma być żadna próba reklamy Twojego systemu, a jedynie miejsce w który jego młody adept doskonali swoje wejścia i pracuje nad dyscypliną. Jakie znaczenie ma to jak nazywa się temat skoro podobno absolutnie nie chodzi w nim o reklamę Twojego systemu? :wink:

Widzę że przyjąłeś taktykę ignorowania moich postów. W zasadzie to nie dziwie się, to dość mądre posunięcie z Twojej strony, że udajesz że ich nie widzisz. Całe szczęście że forum widzi.
Wolałbym umrzeć niż przegrać.

Nie pisz do mnie PW ponieważ mam bana. Pisz na skypie.

zicmar
Gaduła
Gaduła

Ponawiam mój wniosek do Modów, albo mierzymy wszystkich jedna miarką, albo dyskryminujemy pewne systemy, prosze o jednoznaczna wypowiedz. Osobiscie widze to tak, w dzienniku Vinciego zostaje przywrócona pierwotny tytuł, a jezeli nie to usuwamy w pozostałych dziennikach wszystko to co sugeruje jakim systemem posługuje sie autor dziennika. Albo mamy demokracje, albo cenzure, która usuwa niewygodne rzeczy :wink:
A teraz wybrnijcie z tego Szanowni Modzi

Awatar użytkownika
Cyb
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Nieprzeczytany post autor: Cyb »

Chwileczkę chwileczkę. Po pierwsze nie jesteś autorem journala. Więc z góry wniosek zostaje odrzucony.
Po drugie autor napisał :
VinciPro pisze:w celach treningu dyscypliny zakładam tenże dziennik.
Nie ma najmniejszego znaczenia jak journal się nazywa.

Po trzecie : Ten wątek nie jest miejscem na takową dyskusję. W sumie żaden nie jest bo decyzja była podjęta przez grono moderatorów i nie zostanie zmieniona.

Dobrze Zbyszek wiesz że Cię lubię ale muszę oddzielać sympatie od obowiązków moderatorskich. I podejmować takie a nie inne decyzje.

zicmar
Gaduła
Gaduła

Ciesze sie, że ktos mnie lubi na tym forum, ale nie zmienia to faktów, Vinci jednoznacznie śie okreslił, że gra moim systemem, dlatego w tytule swojego dziennika zamiescił informacje, że posługuje sie tym systemem, dla przykładu jest wiele dzienników na forum, gdzie autorzy w jednoznaczny sposób zazanaczaja , ze inwestują danym systemem a więc ma to jakies znaczenie chyba i dlatego zapytuje po raz kolejny, dlaczego tam wolno a tu nie, dlaczego tam nikt nie zmienia tytułu dziennika a w tym przypadku tak.
Wiesz, że znajdzie sie obejscie tej decyzji, wprawdzie nie należe do Mensy, ale mysleć potrafię, natomiast chodzi mi o zasady i nic poza tym.

----------------------------------------------------------------------------------------------------

i jeszcze jedno, uprzejmie prosze, aby wszystkie posty GWH były z automatu usuwane z mojego watku, nie chce dac sie sprowokować, nie chce z tym ponadinteligentnym człowiekiem dyskutować a więc nie widze potrzeby, aby ten ;ktoś; wpisywał sie w ten wątek

Zablokowany